Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL 9900 4999 YTL/12 AY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Kozyatağı Carrefourda Siemens bayisinde Philips 42 PFL 9900 AUREA 4999 YTL !. Hem de 12 taksitle (416,58*12)
    İnanamadım, içeriye girip "teşhir ürünü mü , bir kusuru mu var" diye sordum. Onlar da sadece indirim olduğunu ve alacağımız ürünün sıfır ve kutusunda olduğunu söylediler. Dışarı çıkıp fotoğrafını da çektim . İlgilenen arkadaşların kaçırmaması gereken fırsat diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

PHILIPS 42PFL 9900 4999 YTL/12 AY

imageshack sitesinde önceden "direct link to image " seçeneği vardı. Onu [simage][/simage] arasına kopyalıyorduk. Şimdi yok. Neyi seçeceğimi bilemedim. Resim için yardımcı olursanız memnun olurum.

Düzenleme : Resim eklemeyi başardım. FF açılır pencereyi engellemiş meğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 14 Eylül 2008; 2:07:00 >

• Piyasadaki diğer fiyatlara bakınca gerçekten sıcak fırsat ancak o televizyona 4.999 YTL bile verilir mi, verilmez mi tartışılır...
  • Evinde BlueRay Player ı veya PS3 ü veya Xbox ı veya HD receiver ı veya hepsi olan bir teknoloji delisi için süper fiyat/fırsat. Ama olay çok göreceli tabii. Benim tercihim -kullanım şartlarından dolayı- Plazma. (Pana 46PZ85E)
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Evinde BlueRay Player ı veya PS3 ü veya Xbox ı veya HD receiver ı veya hepsi olan bir teknoloji delisi için süper fiyat/fırsat. Ama olay çok göreceli tabii. Benim tercihim -kullanım şartlarından dolayı- Plazma. (Pana 46PZ85E)
    Saygılarımla.

O teknoloji delisi çok daha az bir paraya benzer özelliklere sahip bir televizyona sahip olabilir bence. Bu arada bu televizyonun tepki süresinin 3ms olması dışında öne çıkan bir özelliği bulunmuyor, ki bu değerinde Philips LCD'lerde kağıt üzerinde kaldığı söyleniyordu forumda.
  • 4999 yani 5 milyarlık bir tv yi çok sıcak bir fırsat olarak görüyorsunuz valla helal olsun ne diyim
  • 2 milyarlık kdl40d3500 neyinize yetmeyecek arkadaşlar.Boşverin 5 milyarlık tvyi.Gelecek OLED ekranlarda

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • televizyon pek çok yerde 10.000ytl ye satılıyor.Teknosa 6000ytl ye satıyor.Televizyonun paneli gerçekten mükkemmel.
    Ancak en büyük özelliği ambilight 2 teknolojisini içerisinde barındırması.Bu teknoloji sayesinde arkafona ve televizyonun ön kasasına izlediğiniz görüntülere uygun olarak renkli ışık oyunları yapıyor.demosunun olduğu yerlerde izlemenizi tavsiye ederim, gerçekten olağanüstü bir deneyim.Reklamlarınıda hatırlarsınız belki siboney şarkısı(favori parçalarımdandır) ile birlikte televizyon gözüküyordu ve Aurea yazıyordu.
    Fiyatı 3000 ytl civarına düştüğü an alacağım tek televizyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filips bu ambilaytı çok pahalıya satıyor. Altı üstü iki ampül koymuş rengi değişebilen, projeksiyon lambası gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderace
    4999 yani 5 milyarlık bir tv yi çok sıcak bir fırsat olarak görüyorsunuz valla helal olsun ne diyim

6 ay önce 10800 YTL olan bir tv için gerçekten "sıcak" fırsat.
    "Bu memlekette bu kadar aç varken 5000 ytl bir tv ye verilir mi" zihniyetinden acilen vazgeçin. Herkesin bütçesi kendine göre. Lambalı bir ampli.ye 50.000 YTL vereni biliyorum.
    Kimsenin cebindeki para kimseyi ilgilendirmez.
  • bugün evkurdan 4950 ye kk tek cekim aldım. anadolu elektronik garantili.
    konuda bahsi gecen spot urun bilginize...
  • bir kac ayce aldigim lg 6000 lcd 3.700 aldim 2500 suan satiliyor bu naisl adalet ah kafami ediyim bir daha ders oldu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.