Şimdi Ara

Philips 42PFL6907K modeli hakkında yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısmetse bu yaza düğün yapıyorum, yavaş yavaş ev dizmeye başladım TV almak için aklımda birkaç model vardı.
    Philips 42PFL6907K gayet uygun fiyatı var 1700 TL ancak kullanımı nasıl ben genelde harddisk takıp alt yazılı film dizi seyrederim. bıde HD tv yayınlarını tabi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım Philips alt yazı problemleri yaşıyor diye duydum ama net bi bilgi alamadım. Bilgilerinizi paylşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum

Arkadaşlar merhaba;
    Kısmetse bu yaza düğün yapıyorum, yavaş yavaş ev dizmeye başladım TV almak için aklımda birkaç model vardı.
    Philips 42PFL6907K gayet uygun fiyatı var 1700 TL ancak kullanımı nasıl ben genelde harddisk takıp alt yazılı film dizi seyrederim. bıde HD tv yayınlarını tabi bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım Philips alt yazı problemleri yaşıyor diye duydum ama net bi bilgi alamadım. Bilgilerinizi paylşırsanız sevinirim.

Merhaba,

Öncelikle tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin.

6907 modeli iyi bir modeldir. Görüntü kalitesi olarakta iyidir. Fiyatıda uygun. Ama altyazı problemi var. Türkçe karakter konusunda sıkıntı yaşarsınız. Notepad++ programı ile açıp karakter kodlamasını değiştirdiğinizde sorun ortadan kalkar.

• şuan ailemle Samsung kullanıyoruz es6030 modeli menü gayet hızlı ama USB takıldığında dosyaları ayrı ayrı 3 farklı formatta açıyor (Müzik,Resim,Video) acaba philips nasıl açıyor?
    Bide bahsettiğiniz Notepad++ olayı nedir?
  • Hocam Samsung'un bazı modellerinde o gruplama olayı var.

Philips'in bu modelinde yok diye biliyorum.

Notepad++ internetten bulabileceğiniz ücretsiz bir program. Altyazı dosyalarını bu programla açarak karakter kodlamasını değiştirdiğinizde Philips TVler'de izleyebiliyorsunuz Türkçe karakter sıkıntısı yaşamadan.
  • cevabınız için çok sağolun
  • Önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.