Şimdi Ara

Philips 42PFL7433 aldım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
22.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mechan

digi_boy2006 arkadasim,

onceki sayfalara bakarsan ben cok sordum foruma.. suan icinde bulundugun kararsizligi cok iyi anlayabiliyorum..cok gittim geldim 5603 le 7403 arasinda.. bi PHILIPS bayiine gittim kozyataginda, ozel cekim yapilmis goruntulerde ikisinide karsilastirdim, hakkaten hareketli goruntulerde bariz fark vardi hareketli goruntu gecislerinde, yani olayi bilmeyen babam bile farketti..5603 de hizli goruntulerde kademe kademe bi goruntu gecisi olmakta, 7403 de ise aksine hicbir sey hissetmiyorsunuz..hal boyle olunca 5603 dusuncem biraz daha geriledi,

Ben 2.475TL 8 taksitte aldim, 5603 ---1.870 TL idi ve sitede kampanyanin son gunuydu.. bide soyle dusundum, biri PHILPSin 5 sersi LCD si, digeri 7 serisi,, illaki fark olmali teknik acidan da teknolojik olrak da, ha suan soruyosaniz, 5603 u sd yayinlarda gormedim ama 7403 bendeki uydu goruntulerinde gercekten beni tatmin etti, daha bulanik bir goruntu bekliyordum am cok sukur iyi cikti..ses desen zaten harika, dolby sistem var.. ektra sisteme gerek kalmiyo inanki..!! walla PS3 oyundada bana gore iyi cok cok profesyonel bi PS3 oynayicisi degilim zaten...bana yetiyor..

dedigim gibi arkadasim,
    eger sd yayinlarda kiyaslama imkanin varsa, mutlaka kiyasla, aradaki fark suan bana cok buyuk bi rakam diyosan, 5603 de tercih edilebilir... ben bide sunu dusundum ne kadar dogru tabi bilemem ama,karasal HD yayinlar ilerde arttikca 100hz daha da bariz fark eder diyorum..o sebepten de 74 u tercih ettim..serkanbey var forumda sagolsun onunla da telde konustuk, memnun oldugunu belirtti oda bende kararimi 74 den yana verdim,,

bu arada cihaz mpeg, goruntu mp3 ve jpeg de calistiriyo, ama bunlar ne kadar onemli bi ozellik dersen, bu kisiye kalmis.... V4000 den kesinlikle daha ustun bir cihaz...bende koyu bir SONY ci olarak LCD de sony yi tercih etmedim,,eger 3000-4000 e cikabiliyosan SONY alinir.. hatta o fiyata cikmisken yine sony yerine direk PHILIPS 9803 alirdim ben..:):)
    hizlial.com dan aldim ben oraya bi bak istersen...!!!

alacagin cihazi iyi gunlerde kullanman dileklerimle....

çok teşekkürler sayın mechan,

bende zaten 7433'ün hareketli görüntülerdeki başarısından bu tv'yi almaya karar verdim, bazı arkadaşlar görüntünün mat olmasından yakınıyo, bu çok rahatsız edici bir durum mu? sizde bi kaç resim ekleyebilirseniz seviniriz.

• Gerci dedigim gibi, 5603 le karsilastiramadigimiz icin sd yayinlardaki hareketli goruntulerdeki performansini bilemiyoruz.. en azindan ben bilemiyorum.. kiyaslama imkanin olursa mutlaka kiyasladerim almadan once..(yakinlarinda arkadaslarinda varsa)

Ben matlik konusunda bi sikinti yasamadim... zaten ozelliklerinde goruntu ayarlari mevcut bi tanesini sececeksin.. ben genelde tavana bakan oda isigini acarak seyrediyorum tv sahane oluyo.. tavsiye ederim.. sanki goruntu daha bi netlesiyo.. odanin los olmasindan...:))

resimleri cekebilirsem eklerim..
  • sayın mechan ben geçenlerde teknosada 5603 ile yanyana karşılaştırma fırsatı buldum, hareketli görüntülerde bariz fark vardı, yalnız dvd grüntüsüydü, ayrıca görüntü daha keskindi, sd yayınla ilgili resim çekebilirseniz mutlu olurum, görüşmek üzere...
  • Benim merak ettiğim usb bellekten film seyrede biliyoruz tamam ama alt yazı olayı acaba nasıl olacak
  • merhaba arkadaşlar

bende aylardır lcd tv alacam diye araştırma yapıyor sony x3000 almaya karar verdim ancak para yetmeyince başka lcd bakıyorum
    ancak kafam okadar karıştıkı philips samsung lg derken ne yapacağı şırıdım helede forum daki yorumlar iyice işin içinden çıkılmaz hal aldı

bende topladım arkadaşları gitik bir showrooma 74 serisi sony v serisinden samsung bir 6 serisinden lcd izlemeye

lcd beyonce nun atalanta konseride olunca 1 saat kadar izledik herkes farkılı bir yorum yaptı kimisi 74.. soluk buldu kimisi dogal ve net kimsi 6 serisini canlı kimisi fazla abartı filan filan yani lcd ne beklediğin ve nasıl izlemekten hoşlandğı önemli

bence tamam 74 biraz soluk gibi gözüke bilir ama doğallık bence daha önemli ama 74.. daha doğaldı ve hoşuma gitti beyonce ten rengine yakın renke izlemek daha güzel

bende galiba 74.. alacağım

daha fazla para bulursam tabiiki philips 9 seri ayrı bir güzeldi onunda belirtmek gerek

ayrıca ps3 denemek sansına eriştim köta geğildi ..

bunuda yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.... lcd alacak arkadaşlarada kolay gelsin

• ArkadaşLar benim resimdeki sorunum var.Next uyduya Scart iLe Panasonic Sinema sistemine HDMI kabLo iLe bağLı.Daha önce bu sorun yoktu en son hangi kısımda kapattıysam ( EXIT1 yada HDMI gibi) oradan açıLıyordu ama şimdi TV yi açtığımda bu ekran geLiyor ve A/D tuşuna basmadan açıLmıyor.Eski haLine nasıL döndürebiLirim biLgisi oLan varmı acaba ?

Philips 42PFL7433 aldım.
  • selam beyler bayanlar :)
    ben de philips in şu 3 tw si arasında kaldım bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirse sewinirim..

Philips-42PFL7603D ile Philips-42PFL7613D arasındaki fark nedir? sonuçta arada 100ytllik bir fark war.
    Ayrıca bu modellerden biri yerine yoksa Philips-42PFL7403D yi mi tercih etmeliyim? 3ms söylemi yalan önü anladım ama gene de 100hz akla daha yatkın geliyor siz ne dersiniz hangisini almamı tawsiye edersiniz? fiyatları sırasıyla 2.300-2.400-2.500...
  • Arkadaşlar bu tv de sd yayınlar için en uygun ayarlar nasıl olacak özellikle star ve atv(adanalı dizisi) hareketli görüntülerde kötü gösteriyor bir türlü ayarlayamadım netlik kontrast
    pixsel plus ayarları nasıl olmalı yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murats123 -- 13 Şubat 2009; 23:37:23 >
  • biraz resim koyalım,

Hd Dvd ile ile alınan görüntüler

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

• Bunlarda Sd yayın görüntüleri

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

• Devam,

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

Philips 42PFL7433 aldım.

• Buda ekranın siyah hali sağ ve sol köşelerde olan hafif bulutlanma tarzı durum ekrana yansıyan ışıktan oluşmuştu

Philips 42PFL7433 aldım.
  • YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOKMU ?

ArkadaşLar benim resimdeki sorunum var.Next uyduya Scart iLe Panasonic Sinema sistemine HDMI kabLo iLe bağLı.Daha önce bu sorun yoktu en son hangi kısımda kapattıysam ( EXIT1 yada HDMI gibi) oradan açıLıyordu ama şimdi TV yi açtığımda bu ekran geLiyor ve A/D tuşuna basmadan açıLmıyor.Eski haLine nasıL döndürebiLirim biLgisi oLan varmı acaba ?

Philips 42PFL7433 aldım.
  • SERKAN BEY kardeşim görüntüler için teşekkürler.
    Görüntü ayarlarını yazar mısın?
    Parlaklık, renk, kontrast, pixel plus vs.?
  • SERKAN

Kardeşim Öncelikle ,Bişey sölemek İstiyorum HD DVD Görüntüleri Hoş ..Sizden az daha Olsa SS Ricam Etsem+Renk Doygunluğu Fazla Geldi Bana

Immm Panelde Renk:Sizde Kaçta Acaba ________Değerleriniz Neler

SAYGILAR
  • Arkadaşlar görüntü ayarları olarak şimdiye kadar standart ve kişisel ayarları kullandım canlı ayarlarda neredeyse hiç seyretmedim,standart ayarlarda oynama şansımız yok fakat kişisel ayarlarda biraz oynamıştım kontrast 90 parlaklık 55 renk 60 netlik 7 Pixel plus açık dinamik arka ışık en iyi görüntü parazit azaltma orta renk sıcaklığı sıcak gibi fakat çokta ince ayar yapmadım..resimleri çektiğimde bile hangi ayarlar vardı bilmiyorum ayrıca benim gözüme hoş gelen ayar başkasına görede iyi olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 16 Şubat 2009; 19:10:13 >
  • Paylaşım İçin Teşekkrüler
  • Serkan Bey, resimler harika, teşekkürler, devamını bekleriz...
  • YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOKMU ?

ArkadaşLar benim resimdeki sorunum var.Next uyduya Scart iLe Panasonic Sinema sistemine HDMI kabLo iLe bağLı.Daha önce bu sorun yoktu en son hangi kısımda kapattıysam ( EXIT1 yada HDMI gibi) oradan açıLıyordu ama şimdi TV yi açtığımda bu ekran geLiyor ve A/D tuşuna basmadan açıLmıyor.Eski haLine nasıL döndürebiLirim biLgisi oLan varmı acaba ?
  • ARKADAŞLAR MERAHBALAR BENDE PHİLİPS7433 TEN BUGUN ALDIM AKŞAMA GELECEK:)SİZDEN MERAK ETTİĞİM KONU SD YAYIN ESNASINDA HANGİ KİŞİSEL AYARALR YAPMAKTASINIZ... ONU YAZAR MISINIOZ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.