Şimdi Ara

Philips 42Pfl7456H Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkttan 1799 tl ye aldım. Bugün Digiturk HD kutu geldi. Yayın önce çok kötüydü sonra tv özelliklerinden netlik ayarını kısınca düzelmeye başladı ama sanırım tam olması gerektiği gibi değil. Tv ile ilgili bir srun mu yoksa değiştirmem gerkeen başka ayarlar var mı?
    Mesela Ntvspor HD izlerken alttan geçen yazılar bazen titriyor. Ve sol üstteki logonun kenarlarında pixellenme oluyor. Bilgisayara bağladığımda ise harika bir görüntü alıyorum. Babamdaki lcd daha iyi görüntü veriyor digiturkte ama bu bilgisayara bağlayınca daha iyi. Yardımlarınızı bekliyorum. (HDMI altın uçlu)

• Akıllı görüntüyü Standarda getirin

Renk geliştirme Süper Çözünürlük dinamik kontrast mpeg parazit azaltma, parazit azaltma renk geliştirme ve Perfect Natural Motion'u kapatıp;

Clear LCD'yi açın Kontrastı 65-75 seviyesine getirin, Parlaklık ve Renk 50, Netliği 1 max. 2 yapın Dinamik arka ışığı en iyi görüntü seçin Renk sıcaklığı Normal

Gama 0-1

Işık sensörünü isteğe bağlı açın yada kapatın

Çok Doğal yapaylıktan uzak bir görüntü elde edersiniz
  • Teşekkürler baya işe yaradı. Bu ayarları bilgisayardan yad hd den film izlerken değiştirmek gerekirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42UB820V yardım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.