Bildirim
philips 42pfl7695h/12 hakkında yorumlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
philips 42pfl7695h/12 bu led tv yi ben de almak istiyorum.Şuan Hepsiburada bluray hediyesiz (yok) kişiye özel 2499 tl.Kullananlar ve bu konuda görüşü olan var ise paylaşırsa sevinirim.Ben şu an led mi yoksa samsung 40c750 3d lcd tv yi mi alsam karar verme aşamasındayım. -
ben ce piyasa daki led tv ler arasın da iyi sayılabilir bi tv fiyat olarak arştırıyorum bilgisi olan paylaşabilir -
Fiyat olarak şuan en uygunu hepsiburada sanırım -
ben aldım hepsiburada dan fiyat 2699ytl 1saat oldu hayırlısı olur işhanllah -
Özellikleri gayet iyi, gerçi o fiyata 3D Samsung da tercih edilebilirdi ama bu da hiç fena değil
birde kişiye özel indirimle 2499 tl sanırım size bu indirim uygulanmadı. -
hayır kardeş uygulanmadı teşki uygulansaydı ememnun olurdum kısmet diyelim ben 3 ay ertelemeli aldım son gün 31 ekimdi şimdi yeni den uzatmışlar 30 kasım yapmışlar -
Vatanda 2990 a bluray ve 19 inç 3405 lcd tv hediye. -
Hepsiburada nın tedarik rezaletinden sonra bu forumlarda izmir yılmazer ticareti buldum ve bana hepsiburanın fiyatından cok daha ucuz ve karşında insan var hepsiburada gibi basma kalıp cevap yazan iptal ederseniz edin umrumuzda deil diyen zihniyet
kendileri philips in ana bayisiymis izmir de 17 magazaları varmıs.
philips in web sayfasından bakarsanız gorceksiniz.
kendilerinden tv alamadım shop miles kedi kartına taksit yapamadıkları için ama gerek Bora Bey gerek Sedat Bey allerinden geleni yaptılar.
Siz siz olun hepsiburada dan urun alırken birkez daha dusunun tedarik sureci ile ilgili.
Yılmazerlere gelince muhtemelen Turkiyenin en uygun ve garantili fiyatlı philipslerini satmaktadırlar
Bora Bey in cep telefonu 0533 519 9551
kendisini arayıp özgür bey vasıtasıyla arıyoruz derseniz eminim daha bir yardımcı olacaklardır
Yılmazerleri dediğim gibi bu web sayfasında tesaduf buldum aldıgı urun bozulunca 1 saat içinde yenisi ile degistiren bir arkadasın yazısını okuyunca aradım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X