Şimdi Ara

PHILIPS 46PFL5507K ALMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG 42LM660S ile arasında çok kararsızım önümüzdeki haftasonu alacağım birtanesini tercih konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

• Arkadaslar lutfen yardim bekliyorum cok kararsizim. Kullanan arkadaslar yorumlarini yazabilir mi hangi tvyi secmeliyim?
  • Arkadaslar bir el atin alalim su televizyonlardan birini.
  • dediğn philipste amblight varmı
  • LG LM serilerini pek bilmiyorum açıkçası ancak.

Bir zamanlar benimde almaktan son anda vazgeçtiğim 5507k modelini şiddetle öneririm.Neden vazgeçtin dersen tv ile alakalı bir konu değildi bir kaç üst modelini aynı fiyata hatta biraz daha ucuza ve ambilight'lı bulunca atladım yoksa 5507 alacaktım...;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

LG LM serilerini pek bilmiyorum açıkçası ancak.

Bir zamanlar benimde almaktan son anda vazgeçtiğim 5507k modelini şiddetle öneririm.Neden vazgeçtin dersen tv ile alakalı bir konu değildi bir kaç üst modelini aynı fiyata hatta biraz daha ucuza ve ambilight'lı bulunca atladım yoksa 5507 alacaktım...;)

merhaba hocam,
    bende 46PFL5507 düşünüyorum, ama sizin gibi bu modelde ambilight olmadığı için acaba bir üst modeli mi alsam diyorum.
    Siz bu modeli iyice araştırmış (5507) ve ambilight özellikli model kullanıcısı olarak, iki model arasındaki fiyat farkını sadece ambilight için vermeye değermi. Ayrıca ürünü nerden aldınız.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blumer

quote:

merhaba hocam,
    bende 46PFL5507 düşünüyorum, ama sizin gibi bu modelde ambilight olmadığı için acaba bir üst modeli mi alsam diyorum.
    Siz bu modeli iyice araştırmış (5507) ve ambilight özellikli model kullanıcısı olarak, iki model arasındaki fiyat farkını sadece ambilight için vermeye değermi. Ayrıca ürünü nerden aldınız.
    teşekkürler.

Merhaba,
    Ben uzun süre Philips 5507 modelini inceledim ve fiyat konusunda takip ettim.
    5507 modeli görüntü olarak çok iyi bir model ben 40' olanını alacaktım.Uzun süren beklemeden sonra turuncu indirim kampanyası ile 1600 tl'ye kadar düşmüştü.Daha sonra şans eseri Real'de tv standını gezerken 42PFL7656K modelinin sıfır kutulu Philips garantili 1500 tl görünce açıkçası hemen aldım.
    Ambilight teknolojisi için şunu söyleyebilirim tv'deki donanımsal veya yazılımsal bütün eksiklikler daha iyi şekilde bir şekilde telafi edilebilir ancak tv'ye sonradan Ambilight takılması söz konusu değil bu yüzden bence önemli bir özellik.
    Ambilight sürekli kullanıyorum özellikle film ve maçlarda keyfi artıyor tv'ye ciddi oranda odak sağlıyor ben sevdim.
    Ancak şöyle bir durum var şu an Ambilight'lı tv ile Ambilight'sız arasında ciddi fiyat farkları var bu fiyat farkına değer mi sadece ambilight için eve güzel ve sonradan telafi edilemeycek bir özellik ancak mutlaka olması gereken bir özellik değil.
    Ama sorun edilmeyecek gibi bir fark ile Ambilight alınıyorsa bence olmalı benim şansıma hem ambilight hem daha üst segment hemde daha ucuza almış olmam oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    4 yıl önce açıldı
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philips 5507 modelinde harika bir görüntü var. Sd yayınlarda bile performansı çok iyi.

Açıkcası öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blumer

quote:

merhaba hocam,
    teşekkürler.

Merhaba,
    Ben uzun süre Philips 5507 modelini inceledim ve fiyat konusunda takip ettim.
    5507 modeli görüntü olarak çok iyi bir model ben 40' olanını alacaktım.Uzun süren beklemeden sonra turuncu indirim kampanyası ile 1600 tl'ye kadar düşmüştü.Daha sonra şans eseri Real'de tv standını gezerken 42PFL7656K modelinin sıfır kutulu Philips garantili 1500 tl görünce açıkçası hemen aldım.
    Ambilight teknolojisi için şunu söyleyebilirim tv'deki donanımsal veya yazılımsal bütün eksiklikler daha iyi şekilde bir şekilde telafi edilebilir ancak tv'ye sonradan Ambilight takılması söz konusu değil bu yüzden bence önemli bir özellik.
    Ambilight sürekli kullanıyorum özellikle film ve maçlarda keyfi artıyor tv'ye ciddi oranda odak sağlıyor ben sevdim.
    Ancak şöyle bir durum var şu an Ambilight'lı tv ile Ambilight'sız arasında ciddi fiyat farkları var bu fiyat farkına değer mi sadece ambilight için eve güzel ve sonradan telafi edilemeycek bir özellik ancak mutlaka olması gereken bir özellik değil.
    Ama sorun edilmeyecek gibi bir fark ile Ambilight alınıyorsa bence olmalı benim şansıma hem ambilight hem daha üst segment hemde daha ucuza almış olmam oldu.

teşekkürler hocam.
    çok aciliyetim yok ocak ayı başı gibi evime yerleşeceğim için, ortalama 1 ay daha araştırma imkanım var.
    umarım bende sizin gibi bir kampanya yada indirime denk gelirim. Alacağım model tam olarak belli olmasada marka büyük ihtimalle philips olacağından eminim artık.
    tekrar teşekkür ederim. güle güle kullanın..

• 1 hafta kadar önce aldım(Vatan - 2050TL, iki adet philips aktif gözlükle birlikte). Açıkçası satın almadan önce çok araştırma imkanım olmadı. Aldıktan sonra da çok kullanamadım doğrusu :) Standart digitürk kullanıyorum tv yayınları için, görüntü bazı kanallarda fena değil, bazılarında ise kötü görünüyor. Bu fark neden dolayı oluşuyor henüz anlayamadım. Normalde tv kanalları izleme oranım, tüm tv kullanımıma göre %10 diyebilirim. Yani neredeyse sadece film izlemek için kullanıyorum. Elimdeki 720p ve 1080p filmleri akşamları birkaç saat izleme şansım oldu şimdiye kadar. Sonuçtan memnunum diyebilirim. Yalnız altyazıların türkçe karakter sorununu henüz çözemedim. Kodlamayı ANSI'den UTF8'e çevirmek bende sorunu çözmedi. Şimdilik notepad'de türkçe karakterleri kaldırarak izliyorum. Henüz oynatamadığım bir dosya olmadı. USB'yi de harici diski de sorunsuz ve gayet hızlı bir şekilde okuyor. Ses kalitesi de hoşuma gitti. Fakat kumandasını hiç sevmedim. Karanlıkta el yordamıyla kullanmaya alışamadım nedense. Kaliteli de bulmadım ayrıca kumandayı malzeme olarak. Evde henüz internet bağlantım yok, bu yüzden bir kere iphone'dan kablosuz şekilde internete bağladım. Hemen bir güncelleme indirdi. Sadece youtube uygulamasını denedim merakımdan, gayet hızlı ve net bir görüntüyle izledim videoları. Hatta arkadaşlarım da vardı yanımda ve o performansa herkes şaşırdı diyebilirim. Yarım saat sonra telefonun pili bitmese hiç kalkamazdık başından diyebilirim :) 3D özelliğini ise henüz kullanma şansım olmadı. Birkaç kere 2D-3D dönüştürerek izledim, o da pek sarmadı doğrusu.

TV alırken seçimimi büyük ekran ve smart tv özelliğine göre yaptım. Amacım usb'den film izlemek, bilgisayarı ev-iş arasında taşımamak ve basit işleri evde tv yardımıyla çözmekti. Youtube izlemek, mail kontrol etmek vs vs. Bu bakımdan -her ne kadar kullanmak için pek zamanım olmasa da- memnun kaldım ya da kalacağımı hissediyorum diyebilirim :)) Şu an için tek şikayetim kumanda ve altyazıdaki türkçe karakter sorunu.

Zamanı 1 hafta başa sarsak tekrar satın alır mıydım? Evet alırdım diyebilirim. Fakat tv başındaki deneyimim toplamda 8-10 saat civarında, bu bakımdan yazdıklarım çok fazla etkilemeli diye düşünüyorum. Sadece ilk izlenimler olarak değerlendirirsen daha hayırlı olur tahminimce.

• @parmalat ,

Seçiminiz güzel ancak sizin kullanım tarzınıza Smasung ve Lg'nin piyasadaki aynı fiyatlı ürünleri daha çok işinizi göreceğini düşünüyorum Philips tv'lerde gerek yazılımsal gerek donanımsal bazı eksiklikler bulunmakta.Benim için önemli bir ayrıntı olmaması ve PS3'deki performansına güvendiğim için bu tv'yi seçti ve tv'ye harici donanımlar eklemek sorun olmadığı içinde bir çok özelliğe bakmadım.

Ama siz almışsınız ve bence tv olarak güzel bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın....

@blumer,

Teşekkürler sizde istediğiniz tv'ye sahip olursunuz umarım.Kolay gelsin...
  • @bencn17; hocam teşekkür ederim,
    Üç aşağı beş yukarı bende sizin gibi fena sayılmayacak bir fiyata denk geldim ve önceki gün siparişini verdim, Sanırım yarın elime ulaşır. Beni tek düşündüren tv beraberinde 2 adet gözlük hediyesi olup olmadığı.

Bu arada bu tv yi düşünenler için, Hepsiburada.com da şu an belirli stok adeti için 46pfl5507K model fiyatı 1960 tl, Piyasada ve netteki diğer güvenilir alışveriş sitelerde 2200 tl civarında. Almayı düşünenler bir kontrol etsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumer -- 12 Kasım 2012; 9:34:28 >
  • 5507K modeli gerçekten görüntü kalitesi açısından güzel bir ürün.

Diğer markaların bir çok modeline göre sd yayınlarda güzel görüntü verir.
  • Hayırlı olsun, doğru tercihi yapmışsınız. 5507 muadil ürünlerine göre Sharp panel kalitesiyle, Philips motor işleme tecrübesiyle çok kaliteli ve güzel görüntü verir, açık ara iyidir f/p oranında.
  • 46pfl5507 şu an vatanda 2199 2 gözlük hediye

Acaba bu modelde de ekran önünde ekran koruyucu var mı?

Vatandan alış veriş yapan arkadaşlar varsa hangi gözlük geliyor acaba.
  • bimeksten 2000 tl ye 5507 yi haftasonu aldım.yanında 200 tl hediye çekide verdiler gözlük parası da çıktı.ama aklım 42st50 de kaldı.5507 inşallah aratmaz bana onu
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben daha karar veremedim aralığı bekleyecek gibiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.