Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cazip2012

quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Deniycem, teşekkürler..Bu arada "Perfect Pixel hd:" modunu yazmamışsın ama nasıl olacak?

Dostum bu ayarları akullan bakalım
    backlight 80
    renk 65
    netlik 5
    parazit azalt min
    mpeg min
    pnm min
    clear lcd açık
    g,netlik kapalı
    mükem,kontrast min
    d,arka ışık en iyi görüntü
    renk geliş, min
    ışık sen. Açık
    gama, -3
    renk sıcaklığı kişisel (127-90-70-0-0-0)
    vidyo kontrast 90
    parlaklık 55
    Bu ayarları ben kullanıyorum ve sonuç mükemmel sd kalite hd kalit

teşekkürler.

7007 mi var sende de arkadaşım?

• Hocam foto koyacaktiniZ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

quote:

Deniycem, teşekkürler..Bu arada "Perfect Pixel hd:" modunu yazmamışsın ama nasıl olacak?

Dostum bu ayarları akullan bakalım
    backlight 80
    renk 65
    netlik 5
    parazit azalt min
    mpeg min
    pnm min
    clear lcd açık
    g,netlik kapalı
    mükem,kontrast min
    d,arka ışık en iyi görüntü
    renk geliş, min
    ışık sen. Açık
    gama, -3
    renk sıcaklığı kişisel (127-90-70-0-0-0)
    vidyo kontrast 90
    parlaklık 55
    Bu ayarları ben kullanıyorum ve sonuç mükemmel sd kalite hd kalit

teşekkürler.

7007 mi var sende de arkadaşım?

Bende 8007 var dostum ama 7007 arasında panel farkı yoktur onun için verdim ayarları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

bana kalırsa Lg ile uğraşacağına phil al derim. 6097 sayfasındaki yorumlara baktınmı genel anlamda memnuniyet var mı tvden

Baktim.kapanma sorunlarindam bahsedenler var bayagı.
    Kafa gitti benim aga.

Media markt teyim. 7007 k 55" 3499 tl....?????

philps görüntü olarak iyi ama yazılımsal olarak sorunları var tv internete her bağlandı kendını kasıyor ve resetliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Hocam foto koyacaktiniZ?

Yeni yeni ayarlarını yapıyorum.
    Akşama çekip koymayı planlıyorum hocam.
  • Buyrun, cep telefonu ile çektim.

Not: Sağ orta tarafta görülen "ışık sızmaları" benim zebra perdeler beyler, heyecan yapmayın
     Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi

• D Smart mı hocam
    Sd yayın galiba bence guzel benim HD ile aynı ;(

• Evet D smart

Bir çok yerde söyledim, belki burada da söylemişimdir.. D-Smart her yönden eleştirilir belki ama SD yayın/görüntü kalitesi açısından eleştirilemez bence.
  • dsmarttaki ntvspor sd yayın digideki hd yayını ile aynı nerdeyse
  • bu tvde hoparlörler ayakta oluğu için zamanla seste cızırtı oluyormuş doğru mu acaba
  • Bugün Ankara Mesa Plaza'daki Teknosa'dan 46PFL7007 almak için ödeme yaptım; Ankara'da kapalı kutu bulamadıkları için TV Pazartesi ya da en geç Salı gelecek il dışından... İzlenimleri paylaşırım ben de...
  • quote:

bu tvde hoparlörler ayakta oluğu için zamanla seste cızırtı oluyormuş doğru mu acaba

Hoparlörler nasil ayakta ki ?

• en sonunda 55pfl7007 almış bulunmaktayım. 3599 TL 10 taksit aldım. İzmir mediamarkt tek kapalı kutu vardı iyice bantlarını zımbalarını kontrol ettim orjinal bantlı olduğunu anlayınca kaptım getirdim. Pazartesi yada salı günü kurulum yapılınca detaylı şekilde izlenimlerimi yazarım

Philips 46PFL7007K İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 14 Nisan 2013; 20:11:50 >
  • quote:

en sonunda 55pfl7007 almış bulunmaktayım. 3599 TL 10 taksit aldım. İzmir mediamarkt tek kapalı kutu vardı iyice bantlarını zımbalarını kontrol ettim orjinal bantlı olduğunu anlayınca kaptım getirdim. Pazartesi yada salı günü kurulum yapılınca detaylı şekilde izlenimlerimi yazarım

hocam hayırlı olsun ) kutu baya kalınmıs :D icine biseyler koymuslar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

en sonunda 55pfl7007 almış bulunmaktayım. 3599 TL 10 taksit aldım. İzmir mediamarkt tek kapalı kutu vardı iyice bantlarını zımbalarını kontrol ettim orjinal bantlı olduğunu anlayınca kaptım getirdim. Pazartesi yada salı günü kurulum yapılınca detaylı şekilde izlenimlerimi yazarım

hocam hayırlı olsun ) kutu baya kalınmıs :D icine biseyler koymuslar galiba

Çok teşekkür ederim. İnş. hayırlı olur. Tv'yi ince yapıyorsunuz bari ambalajı da küçültün demi ama Kim bilir kaç kilo köpük çıkacak.
    3.kata çıkartırken hanım diyor o kadar para verdik adrese niye getirmiyorlar bi de biz taşıyoruz üstüne diyor Kızım ne gelceği belli olmaz kapalı kutu bulmuşuz ben sırtımda da taşırım bilmiyorsun ne çakallıklar dönüyor bu piyasa da dedim. Manyakınız siz diyor

• quote:

Hayırlı Olsun ,ya bu paraları nasıl veriyorsunuz anlamıyorum vallahi şaşıyorum !!! Güle güle Kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

Hayırlı Olsun ,ya bu paraları nasıl veriyorsunuz anlamıyorum vallahi şaşıyorum !!! Güle güle Kullanın

Teşekkür ederim. İnş.hayırlı olur.

Bu dünya yalan dünya ölümlü dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 15 Nisan 2013; 9:23:58 >

• 7000 serisi en güzel seri, sorunsuz muhteşem panel, oldukça kaliteli tv görüntüsü, izlemeye doyamıyor insan. Güle güle kullanın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

7000 serisi en güzel seri, sorunsuz muhteşem panel, oldukça kaliteli tv görüntüsü, izlemeye doyamıyor insan. Güle güle kullanın!

Teşekkür ederim bakalım bi kurulsun inşallah sorunsuz seyrederiz
  • Benim de beğendiğim TV lerden bir tanesi güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.