Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

en sonunda 55pfl7007 almış bulunmaktayım. 3599 TL 10 taksit aldım. İzmir mediamarkt tek kapalı kutu vardı iyice bantlarını zımbalarını kontrol ettim orjinal bantlı olduğunu anlayınca kaptım getirdim. Pazartesi yada salı günü kurulum yapılınca detaylı şekilde izlenimlerimi yazarım

Philips 46PFL7007K İncelemesi

hocam hayırlı olsun ) kutu baya kalınmıs :D icine biseyler koymuslar galiba

Çok teşekkür ederim. İnş. hayırlı olur. Tv'yi ince yapıyorsunuz bari ambalajı da küçültün demi ama Kim bilir kaç kilo köpük çıkacak.
    3.kata çıkartırken hanım diyor o kadar para verdik adrese niye getirmiyorlar bi de biz taşıyoruz üstüne diyor Kızım ne gelceği belli olmaz kapalı kutu bulmuşuz ben sırtımda da taşırım bilmiyorsun ne çakallıklar dönüyor bu piyasa da dedim. Manyakınız siz diyor

Aynen hocam :) Benimde alacağım günler yaklaşıyor yavaş yavaş. AYnen bende aldığım gibi sırtıma yükleyip getirtmeyi düşünüyorum ama, eğer philips değilde panasonic vt50 ye doğru yönelirsem 39kg agırlığı nasıl taşıyıp getiririm bilmiyorum :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

en sonunda 55pfl7007 almış bulunmaktayım. 3599 TL 10 taksit aldım. İzmir mediamarkt tek kapalı kutu vardı iyice bantlarını zımbalarını kontrol ettim orjinal bantlı olduğunu anlayınca kaptım getirdim. Pazartesi yada salı günü kurulum yapılınca detaylı şekilde izlenimlerimi yazarım

Çok teşekkür ederim. İnş. hayırlı olur. Tv'yi ince yapıyorsunuz bari ambalajı da küçültün demi ama Kim bilir kaç kilo köpük çıkacak.
    3.kata çıkartırken hanım diyor o kadar para verdik adrese niye getirmiyorlar bi de biz taşıyoruz üstüne diyor Kızım ne gelceği belli olmaz kapalı kutu bulmuşuz ben sırtımda da taşırım bilmiyorsun ne çakallıklar dönüyor bu piyasa da dedim. Manyakınız siz diyor

Aynen hocam :) Benimde alacağım günler yaklaşıyor yavaş yavaş. AYnen bende aldığım gibi sırtıma yükleyip getirtmeyi düşünüyorum ama, eğer philips değilde panasonic vt50 ye doğru yönelirsem 39kg agırlığı nasıl taşıyıp getiririm bilmiyorum :D

paranla rezil olmak bu olsa gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız avantajım su , yurtdışında olduğum için böyle bir şey yaşarmıyım bilmiyorum. Fakat söyle ilginc bisey var , kendin alıp götürürsen direkt, sadece tv fiyatını ödeyip alıp götürüyorsun, eğer ki onlar gelsin kursun iste ayarlarını yapsın istiyorsan, extra 90 euro para veriyorsun, tabi gelip kurdukları zaman , istediğin kadar soru, istediğini yaptırtıyorsun :D adamlar güzel bahşiş kazanıyor bu yol ile :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yalnız avantajım su , yurtdışında olduğum için böyle bir şey yaşarmıyım bilmiyorum. Fakat söyle ilginc bisey var , kendin alıp götürürsen direkt, sadece tv fiyatını ödeyip alıp götürüyorsun, eğer ki onlar gelsin kursun iste ayarlarını yapsın istiyorsan, extra 90 euro para veriyorsun, tabi gelip kurdukları zaman , istediğin kadar soru, istediğini yaptırtıyorsun :D adamlar güzel bahşiş kazanıyor bu yol ile :D

bizim burda kurulum ve nakliye ücretsiz olduğundan adamlar bişey yapar diye korkuyorsun hatta abi el atayım yardım edeyim dediğin de oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bizim burda kurulum ve nakliye ücretsiz olduğundan adamlar bişey yapar diye korkuyorsun hatta abi el atayım yardım edeyim dediğin de oluyor

Hocam el atmasan, arkandan ağzılya laf atiyor Yapacak birşey yok, Tutacaksın artık bi tarafından

• Evet arkadaşlar 55pfl7007 bugün kurulumu yapıldı. Servise gelen ekipten çok memnun kaldım. Daha önce ölü piksel için usb ye atmış olduğum resimleri yanımda bulundurdum. Tv yi sehpa üzerine kurdurdum hem arka kısmını tamizlemek hemde kabloları söküp takacağım zaman sorun olmaması için bu tercihimi yaptım. Bana tv standı ile beraber daha güzel güründü gözüme. (sağa sola çevirme avantajı da var)

Televizyonda Allah'a şükür en korktuğum ölü piksel yok. Işık sızması ve bulutlanma gibi bir sorun da yaşamadım. Ekran simsiyah cillop gibi. Menü geçişleri ve smartı beklediğimden hızlı çıktı. Dahili alıcıyı hiç denemedim. digiturk hd,dsmart hd bağlı tv ye. Elimden geldiğince bir kaç resim ve video çektim. Benim haylaz oğlanın yüzünden tam detaylı resimler çekemedim ama onları da muhakkak çekip ekleyeceğim.

1080p mkv film açtım (bluray player üzerinden) görüntü ve akıcılık süper. Cep telefonumdan çektiğimden sizi görüntü olarak tatmin etmeyebilir fakat inanın seyretmiyorsunuz yaşıyorsunuz sanki.

İzleme mesafem tvnin tam karşısındaki koltuk 3,65-3,80 arası. Tvnin yanındaki koltuğun uzak köşesi ise 2,90 civarı. Alacak arkadaşlar sakın 46-47 inç alıpda pişman olmayın.

Dsamrtın sd kanalların kalitesi özellikle ntvspor sanki hd gibi net. Zaten hem digiturkteki ntvspor hd, hemde dsmarttaki ntvspor sd resimlerini ve videolarını kısa kısa çektim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Her zaman klimada toshibadan,telefonda htc'den, tvde philipsten şaşmam diyordum. Çok iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum

• https://store.donanimhaber.com/63/a3/67/63a3672ba48824328a9ae72a4ce6d420.jpgölü piksel için çektiğim resimler. (siyah resim,telefondan dolayı net çıkmamış orjinali simsiyah. Bi ara ambilightı kapatıp öyle çeker koyarım siteye)
     Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 16 Nisan 2013; 22:36:38 >

• 1080p mkv brave (cesur) animasyon filmine ait resimler.
     Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi

• video nasıl yükleneceğini bilmiyorum açıklama yapan olursa video da eklerim
  • smart sayfasındaki yüklü app lar resimdekiler
     Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi Philips 46PFL7007K İncelemesi

• 3D gözlüğü nasıl aktif edeceğimi bulamadım. gözlüğü şarja taktım bir süre şarjda kaldı ama 3d yayın açtığımda değişen birşey olmadı. pta517 gözlük çıktı içinden. Gözümüze takarken içindeki ışığın yanması gerekiyor mu?

Şimdilik 3d ve dahili uydu ile ilgili size bilgi veremiyorum. Onlarıda test ettiğim zaman deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada cihazın ambiliht kısmını anlatmaya gerek yok.daha önce ben eşime anlatırken kulak arkası yapardı abartma, beni kandırmaya çalışıyorsun derdi şimdi ambilight'ı kapatınca hanımdan fırça yedim

Bu arada en çok kafa karıştıran dse problemi ve altyazı kayma problemi fark etmedim. İlk açtığımda çok çok az altyazı titremeleri oldu şu an hangi kanalda alt yazı görsem olmuyor.

Futbol maçlarında da gölgelenme kırılma dse gibi şeyler görmedim.

• digiturkun 7007 de sd kanalları çamur gibi diyenler için ufak herhangi bir resim... Ayarlarını kontrol etsinler bence
  • 2,85 izleme mesafesinden çekildi
  • Tv cok ıyı duruyor hocam fotograflar ıcın tesekkurler . Iyı gunlerde kullanın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3D gözlüğü nasıl aktif edeceğimi bulamadım. gözlüğü şarja taktım bir süre şarjda kaldı ama 3d yayın açtığımda değişen birşey olmadı. pta517 gözlük çıktı içinden. Gözümüze takarken içindeki ışığın yanması gerekiyor mu?

Şimdilik 3d ve dahili uydu ile ilgili size bilgi veremiyorum. Onlarıda test ettiğim zaman deneyimlerimi paylaşırım.

Bu arada cihazın ambiliht kısmını anlatmaya gerek yok.daha önce ben eşime anlatırken kulak arkası yapardı abartma, beni kandırmaya çalışıyorsun derdi şimdi ambilight'ı kapatınca hanımdan fırça yedim

Bu arada en çok kafa karıştıran dse problemi ve altyazı kayma problemi fark etmedim. İlk açtığımda çok çok az altyazı titremeleri oldu şu an hangi kanalda alt yazı görsem olmuyor.

Futbol maçlarında da gölgelenme kırılma dse gibi şeyler görmedim.

- Gözlükte ON tuşu var tam ortada içeride, ona basacaksın. Ayrıca halfsbs-top on bottom tarzı 3D seçeneklerinde görüntü bazen senden ters ayar isteyebilir. Ters ayardan kastım. Eğer 3D görüntüde bulanıklık ve gözü rahatsız eden bir görüntü varsa. 3D ayarlarına girerek yanyana ters - altüst ters vs. gibi hangi tarzsa ona göre aktif eder ya da kapatırsın durumun tersliğine göre, bu şekilde sorunsuz 3D moduna geçiyor. Amblight meselesine gelince, Amblight ışık ve dinamiği 10 a getir çok daha ön plana çıkıyor. Siyah seviyesi ayarı için, oda kapkaranlık perdeler çekili. filmler-normal-oyun modlarında kontrast Full 100 iken yavaş yavaş aşağı çek ve bulutlanma var ise ki edge led teknolojisinde bu kaçınılmazdır. Hangi seviyeye geldiğinde yokoluyor onu takip et.

- Tv nin kendi mediplayerini kullanmak isteyenler buraya dikkat etsin;

- Bildiğiniz gibi Philips tvlerde Türkçe yazı karakteri desteği yok (ö,ç,ğ,ş gibi) En son güncelleme getirdilermi bu sorun için bilemiyorum ama, durumu düzeltmek için Sub-Srt-TXT uzantılı altyazı dosyanız elinizdeyken şu siteye gireceksinizwww.altyaziduzelt.me

- Sonra gözat/Browse seçeneğinden ilgili dosyayı seçip ''TÜRKÇE KARAKTERLERİ'' değiştir diyeceksiniz. Sonra gereken yere dosyayı indireceksiniz. Filmin adı ile altyazı adı aynı olmalı. Altyazıyı notepad ile açıp save as diyeceksiniz. O esnada açılan pencerede Altta Encoding kısmını mutlaka UFT8 yapacaksınız ! Sonra filmi usb flash disk ya da hardiske atıp tvde açtığınızda, sadece altyazıyı aç seçeneğini aktif etmeniz yetiyor. Bu şekilde elimde 500 den fazla filmi tek tek düzelttim bahsettiğim site üzerinden. Bilginiz olsun, Ayrıca philips Tvlerin diğer güzel yanı ise. İnternetten 3D film indirip sonrada altyazısını indiriyorsunuz. Altyazının normal 2D filmlerdeki sıradan altyazı olması yeterli, yani 3D altyazı olması gerekmiyor. Tv bunu kendisi işleyip altyazıyı saptırmadan filmin içine veriyor. Tabi dediğim ayarları yapmanız şart ile. Yazılımına kötü diyilen bu Tvnin bu özelliği ve kabileyiti benim Panasonic vt30 da yok mesela, sırf bunun için gidip egreat r200s mediaplayer aldım 369 lira vererek.

• hayırlı olsun ...görüntülerde çok güzel ...
  • Gözlük de sorun yokmuş gece hallettim. Tv önündeki center hoparlör engel oluyormuş sinyal alıp vermesine center yana cekince sorun düzeldi. Sadece digiturk 399 3D kanalı deneme şansım oldu. Görüntüde en ufak kalite düşüklüğü yok. Gözlüksüz neyse o.Tek sıkıntım 1 gözlük daha şart şöyle güzel bir 3d deneyip paylaşırım daha sonra.

normal 2d yi 3d ye çevirmede de başarılı. Orjinal 3d gibi olmasa da 2d den farklı olduğu kesin. Yarım saat 399. kanal 3d yayını seyrettim hiçbir şekilde gözlerde yanma ağrıma baş dönmesi gibi bir problem yok. Tv nin tam karşısında da, çaprazında da, kafamı oynattığımda da bozulma farketmedim

Playstation3 uncharted3 ve pes2013 denedim en ufak takılma kırılma yok herşey stabil. Tv mediaplayerı ve smartı ile hiç işim olmayacak ama lazım olan arkadaşlar için onları da test edeceğim.

Ama wifi de hiçbir sıkıntı yok. Direk ağa bağlandı deneme amaçlı facebook açtım. pc gibi olmasada kanser edecek kadar yavaş da değil. Hatta daha yavaş bekliyordum bu konuda yanılttı beni. Smart hızı tatminkar (sadece facebook denemesi oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: manset35

Tv cok ıyı duruyor hocam fotograflar ıcın tesekkurler . Iyı gunlerde kullanın .

teşekkür ederim. Bende alma arifesinde hep fotoğraflara bakmak istemiştim. Benim gibi düşünenlere fikir vermesi açısından çektim resimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

hayırlı olsun ...görüntülerde çok güzel ...

teşekkür ederim. Sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.