Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d seçeneğini aktif ederken ekranda parlaklık çok az kayboluyor. bu normal midir yoksa belli bir ayarı varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

2,85 izleme mesafesinden çekildi
     Philips 46PFL7007K İncelemesi

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir kardeşim daha philips tavsiye etmişti 46 veya 47" düşünürken 55" i görünce resmen çarpıldım
    bizim sizin gibi taşıma şansımız da yok teknosa da şu an 3.999 TL 12 ay taksitli

Arçelik ten 2 adet almayı düşünürken şimdi 1 dene ancak alacağız bu gidişle

• Vatanda 46' şu an 2599 önerirmisiniz arkadaşlar.Daha dogrusu 46' için 2599 verilirmi..Tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bir kardeşim daha philips tavsiye etmişti 46 veya 47" düşünürken 55" i görünce resmen çarpıldım
    bizim sizin gibi taşıma şansımız da yok teknosa da şu an 3.999 TL 12 ay taksitli

çok teşekkür ederim. ben 37 inç kullanıyordum 42 lere bakarken 55 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 19 Nisan 2013; 15:43:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: resE

Vatanda 46' şu an 2599 önerirmisiniz arkadaşlar.Daha dogrusu 46' için 2599 verilirmi..Tşkler...

bu tvyi 3 gündür kullanıyorum inan sabah salona girmek istemiyorum görünce işe gitmekten vazgeçiyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_74193373/tm.htm

• quote:

kardeşim amblight i biraz kıs istersen mazallah duvarı yakacak

• Tv alacak arkadaslara tavsiyem mediamarkt tan almaları
    14gun iade şansınız var beğenmezseniz
    Ayrıca vatanın fiyatını gösterip bu fiyata verirseniz alırım derseniz veriyorlar
    7007 ye gelince daha önce de paylaştım ama beklenti cok önemli
    Ya Digiturkten ya Tv'den ben aradığım kaliteyi bulamadım
    HD yine guzel ama oda kanaldan kanala cok değişiyor ( yine Digiturk ten olabilir test edemedim açıkcası ) sd kalitesi ise beni cok memnun etmedi..
    Smart icin alacak olan hic almasın. Uygulama olarak Youtube fena degil digerlerini cok incelemedim ama kısıtlı Zaten
    Flash destegi yok
    Web browseri cok hantal ( Lg Smart kullandım onunla kıyaslıyorum ) alamadığı sayfalarda tv ye Restart atıyor
    3d guzel ama bı gozluk ısınızı görür mü bilmem..ailenizin kisi sayısı önemli ama misafir icin eya kalabalık bı aileyseniz gozluk sayısı çarpi 100tl yi eklesin fiyata..
    Kumandası cok kullanışlı degil
    Zira menüleride cok hızlı degil Zaten

Benim izlemlerim bunlar
    Bana mı curuk mal denk geldi, yoksa cok mü beklentiye girdim bilmiyorum..
    ( Servis normal olduğunu iddia ediyor )
    Durum budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurt dışındaki satışlar da 2 gözlük çıkıyor mesela alman ya da 2 adet veriyor kutusunda bizde neden 1 adet gözlük var anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Tv alacak arkadaslara tavsiyem mediamarkt tan almaları
    14gun iade şansınız var beğenmezseniz
    Ayrıca vatanın fiyatını gösterip bu fiyata verirseniz alırım derseniz veriyorlar
    7007 ye gelince daha önce de paylaştım ama beklenti cok önemli
    Ya Digiturkten ya Tv'den ben aradığım kaliteyi bulamadım
    HD yine guzel ama oda kanaldan kanala cok değişiyor ( yine Digiturk ten olabilir test edemedim açıkcası ) sd kalitesi ise beni cok memnun etmedi..
    Smart icin alacak olan hic almasın. Uygulama olarak Youtube fena degil digerlerini cok incelemedim ama kısıtlı Zaten
    Flash destegi yok
    Web browseri cok hantal ( Lg Smart kullandım onunla kıyaslıyorum ) alamadığı sayfalarda tv ye Restart atıyor
    3d guzel ama bı gozluk ısınızı görür mü bilmem..ailenizin kisi sayısı önemli ama misafir icin eya kalabalık bı aileyseniz gozluk sayısı çarpi 100tl yi eklesin fiyata..
    Kumandası cok kullanışlı degil
    Zira menüleride cok hızlı degil Zaten

Benim izlemlerim bunlar
    Bana mı curuk mal denk geldi, yoksa cok mü beklentiye girdim bilmiyorum..
    ( Servis normal olduğunu iddia ediyor )
    Durum budur

bak senin için digiturkten starın sd kalitede resmini çektim. Karşılaştırma yapabilirsen yap bakalım sende de sd bu kadar net mi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

kardeşim amblight i biraz kıs istersen mazallah duvarı yakacak

tv nin sağ tarafındaki kiriş çıkıntısı ışığı kesiyordu tvyi öne çektim biraz

• Beyaz mobilya nereden alınma ?
  • evin %80'i ikea. Elektronikler,perdeler ve halılar hariç hemen hemen bütün mobilyalar ve dolapları ikeadan aldım
  • Teşekkürler.
  • Ben de geçen hafta 46pfl7007 aldım teknosadan, 2500TLye.TV D-smart hd bağlı.Daha önce samsung 40c650 bağlıydı ve sanki sd yayında samsung daha iyi idi gibi geldi bana.Şu an tvde hiçbir ince ayar yok tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46PFL7007 Alacaklar için an itibari ile Vatan da 2500 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl7007k12-46pfl7007-3d-led-smart-tv,117-cm,pmr-800-hz,wi-fi,2d3d-cevirme/productdetails.aspx?I_ID=6116

55PFL7007 3800 TL

Kafayı yemek üzereyim. 46 - 55 arası gidip geliyorum.
  • AL 55 rahat et kafayı niye yiyeceksin ben 55 i alacağım yarın gidip bakacağım vatana
  • 55 in fiyatı düşermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurvsn

55 in fiyatı düşermi acaba?

Fiyatı düşer mi bilemiyorum ben uzun zamandır arayış içinde idim önceleri samsung alacaktım şikayetleri çok olunca güvenip alamadım. Tanıdık bir abi arçelik al dedi ona bakınırken eşimin iş yerinden bir kardeşim bana telefon açıp abi PHILIPS al deyince geçmişten de markayı iyi bildiğim için ona yöneldim bende sizin gibi 47- 55 arası gidip geliyordum sağ olsun kanıma girdi biri yarın gidip bakacağım kesin 55 alırım fiyat bu markada düşer mi emin değilim şans işi bu işler media mark ı takip etmek lazım bayağı uygun fiyatları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurvsn

46PFL7007 Alacaklar için an itibari ile Vatan da 2500 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl7007k12-46pfl7007-3d-led-smart-tv,117-cm,pmr-800-hz,wi-fi,2d3d-cevirme/productdetails.aspx?I_ID=6116

55PFL7007 3800 TL

Kafayı yemek üzereyim. 46 - 55 arası gidip geliyorum.

Ne kadar mesafeden izleyeceksiniz? Ben de uzunca süre aynı ikilemde kalıp, sonunda 46 aldım; izleme mesafem en fazla 3,80; ancak genelde 3-3,5 arası... 55 yerine TV ünitesine eski 40 inch TV'nin kutusunu koydum, boyut olarak hemen hemen aynı idi ve aşırı büyük geldi; bu nedenle 46'da karar kıldım.. Aslında bu mesafede bence en ideali 50; ancak bu modelde bu boyut yok ne yazık ki...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.