Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Orijinalden alıntı: ugurvsn

55 in fiyatı düşermi acaba?

Fiyatı düşer mi bilemiyorum ben uzun zamandır arayış içinde idim önceleri samsung alacaktım şikayetleri çok olunca güvenip alamadım. Tanıdık bir abi arçelik al dedi ona bakınırken eşimin iş yerinden bir kardeşim bana telefon açıp abi PHILIPS al deyince geçmişten de markayı iyi bildiğim için ona yöneldim bende sizin gibi 47- 55 arası gidip geliyordum sağ olsun kanıma girdi biri yarın gidip bakacağım kesin 55 alırım fiyat bu markada düşer mi emin değilim şans işi bu işler media mark ı takip etmek lazım bayağı uygun fiyatları oluyor.

vatanda geçen hafta 3899 du, teknosa da 3999, ben medimarktdan 3599a aldım +400tl verdim 5 yıl yaptırdım garantisini mediamarkta bakmadan almayın derim bimeksin hediye çeki oyununa da gelmeyin. Cebinden çıkacak olan paraya bakın

• artık bende 46 pfl 7007 sahibiyim diyebilirim :) vatandan 2500 aldım hafta içi kurulum yapacaklar askı aparatı olarakta şöyle bir şey sipariş verdim bu fiyata değil ama başka bir sitede 160 tl aldım çok işlevselli 55 alamadık barie tv bize yaklaşssın dedim :) hemen hemen 80 cm kadar ileri doğru hareket edebiliyor

http://www.hepsiburada.com/liste/ultimate-32-52-lcd-televizyon-aski-aparati-rx-5000/productDetails.aspx?productId=evultimaterx5000&categoryId=17539&SKU=EVULTIMATERX5000&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devultimaterx5000%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dULT%255cu0130MATE%255cu0020RX%255cu002d5000%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

aryıca hafta içi servis gelecek nelere dikkat etmeliyim test etmeliyim servisle beraber tabi anlayışlı insan evladı denk gelirse:(

• ayrıca şunu anlatmadan edemicem teknosada 2500 inmişti ben direkt vatana gitim dedim teknosada 2500 ben sizden almak istiyorum ama 2600 15-20 dk bekletiler baya bir yeri aradılar sonra 2500 verdiler üst yorumda okudum herhalde akşamıda 2500 düşürmüşler :) rekabet candır can
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

46PFL7007 Alacaklar için an itibari ile Vatan da 2500 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl7007k12-46pfl7007-3d-led-smart-tv,117-cm,pmr-800-hz,wi-fi,2d3d-cevirme/productdetails.aspx?I_ID=6116

55PFL7007 3800 TL

Kafayı yemek üzereyim. 46 - 55 arası gidip geliyorum.

Ne kadar mesafeden izleyeceksiniz? Ben de uzunca süre aynı ikilemde kalıp, sonunda 46 aldım; izleme mesafem en fazla 3,80; ancak genelde 3-3,5 arası... 55 yerine TV ünitesine eski 40 inch TV'nin kutusunu koydum, boyut olarak hemen hemen aynı idi ve aşırı büyük geldi; bu nedenle 46'da karar kıldım.. Aslında bu mesafede bence en ideali 50; ancak bu modelde bu boyut yok ne yazık ki...

Benim mesafemde 3.50 kadar. 2 yıldır 46 ya bakıyorum küçük gelmeye başladı.
    Aslında aklımda 55 var ama fiyat cazip gelmiyor.
    Malum Philips te media player sıkıntısı var. media player da almam gerekecek.

Düşününce 55ES8000 de mantıklı geliyor.Her şey içinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

46PFL7007 Alacaklar için an itibari ile Vatan da 2500 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-46pfl7007k12-46pfl7007-3d-led-smart-tv,117-cm,pmr-800-hz,wi-fi,2d3d-cevirme/productdetails.aspx?I_ID=6116

55PFL7007 3800 TL

Kafayı yemek üzereyim. 46 - 55 arası gidip geliyorum.

Ne kadar mesafeden izleyeceksiniz? Ben de uzunca süre aynı ikilemde kalıp, sonunda 46 aldım; izleme mesafem en fazla 3,80; ancak genelde 3-3,5 arası... 55 yerine TV ünitesine eski 40 inch TV'nin kutusunu koydum, boyut olarak hemen hemen aynı idi ve aşırı büyük geldi; bu nedenle 46'da karar kıldım.. Aslında bu mesafede bence en ideali 50; ancak bu modelde bu boyut yok ne yazık ki...

Benim mesafemde 3.50 kadar. 2 yıldır 46 ya bakıyorum küçük gelmeye başladı.
    Aslında aklımda 55 var ama fiyat cazip gelmiyor.
    Malum Philips te media player sıkıntısı var. media player da almam gerekecek.

Düşününce 55ES8000 de mantıklı geliyor.Her şey içinde.

Sen herşey açsın diyorsan es8000 al yok ben görüntü için almak istiyorum diyorsan pfl8007-7007 veya hx850 yada plazma vt30-50 karar senin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Vatan şu anda fiyatı en uygun yer sormak istediğim yanında verilen 1 adet gözlük tv nin içinden mi çıkıyor çünkü Vatan'da yanında hediye filan yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenia_00

Arkadaşlar Vatan şu anda fiyatı en uygun yer sormak istediğim yanında verilen 1 adet gözlük tv nin içinden mi çıkıyor çünkü Vatan'da yanında hediye filan yazmıyor

Kutusundan 1 adet çıkıyor sorma imkanın varsa sor öğren media markt a bakmadan alna derim.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/smarttv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 21 Nisan 2013; 15:23:19 >
  • ŞİMDİ media markt müşteri hizmetlerini aradım 0850 222 15 00 sadece İZMİR GAZİEMİR mağazasında varmış 46PFL7007K/12 fiyatı 2.799 TL

55PFL7007K/12 sadece 1 adet teşhir ürünü varmış o da 3.200 TL buna göre vatan daha cazip 46 konusun da Teşhir ürünü de iyice incelemek lazım fiyatı epey uygun ama sonuçta teşhir ürünü.
  • İzlemenizi tavsiye ederim.

Philips 7000 Serisi Smart 46 inç LED TV İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 22 Nisan 2013; 20:19:19 >
  • @@@basis35
    çok canlı izliyorsun hacım
  • fotoğraf çekerken canlı moda alıyorum normalde sinema modunda izliyorum. Tam gerçekçi oluyor o zaman
  • digiturk le kullanan arkadaşlar kanalların altyazılarında kayma ve titreme varmı?
    varsa digi si olan arkadaş benim için bakarsa sevinirim.
    ben bu tvyi bi türlü içime sindiremedim arkadaş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

digiturk le kullanan arkadaşlar kanalların altyazılarında kayma ve titreme varmı?
    varsa digi si olan arkadaş benim için bakarsa sevinirim.
    ben bu tvyi bi türlü içime sindiremedim arkadaş :(

geçmiş sayfada tv için kalibrasyon ayarı verdim onu kullan birde öyle bak alt yazıya bir değişiklik olması lazım

• Arkadaşlar tvyi uxun süre izlediğimde "1 dk. İçinde kapanacaktır" deyip kendini kapatıyor.Bu normal mi?

• slm
    ben de bugun 46pfl7007k modelinin kurulumunu yaptırdım.
    servis gidince dikkatimi bir şey çekti kullanım kılavuzunu bulamadım.
    acaba kutuda artık yok mu ? yoksa yanlışlıkla kılavuz gitti mi?
  • hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullan.Kullanım kılavuzları artık tvnin içinde hem kaybolma derdi de yok ev işareti olan menüye bas, en başta yardım var ona bas kılavuz o
  • Merhaba..

Samsung 55ES7000, Philips 557007K ve Philips 558007K arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı (Önyargısız yaklaşırsanız sevinirim)
    Philips'te Menünün aşırı yavaş olması ve Smart özelliğinin çok kötü olması beni Philips'ten soğutuyor.
    Samsung'ta Smart özelliği çok ama çok iyi. Kamera ve Ses Kontrol beni çok tatmin etti. Görüntü canlılığı ve 3D'si mükemmel. Kontrast ayarı ve ufak birkaç ayar yapılırsa HD ve SD yayın görüntüsü de Philips ile aynı seviyede olacağına inanıyorum.
    Herkes Samsung'ta bulutlanma ve ışık sızması var diyor. Eğer test edip bu hatalarından olmadığını kurulumdan sonra yaparsam sorun çıkmaz ise ES7000 doğru bir seçim olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolidge -- 26 Nisan 2013; 17:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolidge

Merhaba..

Samsung 55ES7000, Philips 557007K ve Philips 558007K arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı (Önyargısız yaklaşırsanız sevinirim)
    Philips'te Menünün aşırı yavaş olması ve Smart özelliğinin çok kötü olması beni Philips'ten soğutuyor.
    Samsung'ta Smart özelliği çok ama çok iyi. Kamera ve Ses Kontrol beni çok tatmin etti. Görüntü canlılığı ve 3D'si mükemmel. Kontrast ayarı ve ufak birkaç ayar yapılırsa HD ve SD yayın görüntüsü de Philips ile aynı seviyede olacağına inanıyorum.
    Herkes Samsung'ta bulutlanma ve ışık sızması var diyor. Eğer test edip bu hatalarından olmadığını kurulumdan sonra yaparsam sorun çıkmaz ise ES7000 doğru bir seçim olur mu ?

Bulutlanma ışık sizmasi az olanı bulabilirseniz oda çok zordur es7000-8000 de yinede bulurum diyorsan kaçırma ancak benim tavsiyem philips 8007(ben kullanıyorum) olmadı 7007 i yi düşün derim seni üzmezler hatta bulabilirsen sony hx850 tavsiyemdır

• quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

quote:

Merhaba..

Bulutlanma ışık sizmasi az olanı bulabilirseniz oda çok zordur es7000-8000 de yinede bulurum diyorsan kaçırma ancak benim tavsiyem philips 8007(ben kullanıyorum) olmadı 7007 i yi düşün derim seni üzmezler hatta bulabilirsen sony hx850 tavsiyemdır

55ES7000 yani 55inçlerde olmuyormuş bu bulutlanma ve ışık sızması doğru mudur ?
    Genelde 40 ve 46'da varmış.

HX850 var teşhir ürünü fiyatı da 3700 alınır mı orasını bilemedim. Teşhir ürünlerine sıcak bakmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

quote:

Merhaba..

55ES7000 yani 55inçlerde olmuyormuş bu bulutlanma ve ışık sızması doğru mudur ?
    Genelde 40 ve 46'da varmış.

HX850 var teşhir ürünü fiyatı da 3700 alınır mı orasını bilemedim. Teşhir ürünlerine sıcak bakmıyorum.

Dostum ışık sizmasi olayı ledtv işte 55" de yok 40-46 da varmış filan diye bir şey söz konusu değil led tv işi şans işi sanada çıkabilir veya çıkmaz ama şu bir gerçek samsungun 2012 modellerinde sıkıntı var, çoğunda bu sorun söz konusu, 20 kişi alır 1 kişiye çıkmaz bu sorun samsung led tv de, teşhir fiyatı fena sayılmaz hx850 nin ama siz teşhir istemiyorsunuz bende istemem artık ne diyeyim kısmet artık...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.