Şimdi Ara

Philips 47PFL7606K 'mı,LG 47LW650S'mı yadaPanasonic 47'ET5 Sizce bunların hangisini almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,bana 3D Led televizyon ve ev sinema sistemi önerisi verecek sağlam bilgili kişilerin tavsiyelerini bekliyorum.

3D Led önerisi :
    Benim için televizyonda şu öncelikleri arıyorum: 1: 3D performans, 2: PS3'le oyun performansı.Bu 2 özellik benim için çok önemli,diğer yok normal yayın yok hd yayın vs...Önemli değildir.
    Aklımndaki markalar (Pasif gözlük düşündüğüm için): 3D performans için 47'inç altı düşünmüyorum yanılıyorsam belirtmenizide isterim.

1: Philips 47PFL7606K 47" 400HZ FULL HD LED TV (3D)
    2: LG 47LW650S MCI 850 Hz SmartTV FULL HD LED TV (3D)
    3: Panasonic 47'ET5 300HZ FULL HD LED TV (3D)

Bu 3 televizyondan hangisini niçin tercih etmeliyim.Önceliğim 3d ve oyun performansı.

Ses sistemi hakkında hiç bilgim yok evde PS3'üm var ona göre bir sistem önerisi yaparsanız sevinirim.Kaliteli ses çıkması filmlerde özellikle benim için önemli.

Tavsiyede bulunacak kişilere sonsuz teşekkürlerimi şimdiden sunarım.1 hafta içinde bu bilgiler içinde televizyon ve sessistemi alıcam.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_32 -- 12 Nisan 2012; 10:36:29 >

• Biraz daha bekle hocam, ET5'in oyun performansından iyi bahsediliyor, LG'den de LW650S'ten vazgeç LW4500 bak tavsiyesi veririm sana. Gerek yok fonksiyona para vermeye bence.
  • dusty mesajlarini ozenle takip ediyorum. LW650s yerine LW4500'ü neden öneriyorsunuz? Ben 3D'de büyük bir fark gördüm. Fiyat farkı çok var ona birşey demiyorum.
  • Hocam sen full PS3 bağlantısında kullanacaksın bu cihazı değil mi? Zaten oyun moduna aldığın anda TV kendini 50Hz'e sabitleyecek maksimumda, input lag az oluşsun diye. O yüzden o kadar yüksek özellikli bir panel almaya, boşuna aradaki fiyat farkını ödemeye gerek yok diyorum. Ha evet 3D filmlerde Hz olayından dolayı daha net, daha temiz bir görüntüsü var 650S'in ama oyunda o fonksiyonunu kullanamayacaksın zaten.
  • şimdi oyun oynayacam doğrudur fakat 3D filmleri en iyi derecede oynamak istiyorum bu yüzden 3D performansı benim için öncelik sonra oyun,2 sinide rahat yapan bir tv lazım.
  • O zaman LG LW5500, Panasonic ET5 ve Philips PFL7606K arasında karşılaştırmalı bir seçim yapman gerekir. Bir USB'nin içine at bir 3D film ve her 3 TV'de de izle.Emin ol en doğru kararı bu verdirir. Her üçünün de performansını gözünle görmeni tavsiye ederim.

Hala oyun için LW650S önermiyorum ama
  • Yarın teknosada truncu indirim var.
    Panasonic 47et5 : 3,000Tl ye düşmüş duyrulur.
    Birde listeyi değişdirdim yeni panasonic plazmalar gelmiş iyice kafam karışdı :)

PANASONIC TX-P50ST50E FHD 3D PLAZMA TV : 3200TL Panel HZ:2000
    PANASONIC TX-P55VT30 FHD 3D PLAZMA TV : 5500TL Panel HZ: 600
    PANASONİC 47ET5 : 3000TL : HZ:300

Sizce 3'ünden hangisi ?
    Aslında PANASONIC TX-P50ST50E FHD 3D PLAZMA TV'de yanında 2 gözlük verseler düşünmeden alıcam ama :) gözlük hediyesi yok tvde :( (incelemenizi tavsiye ederim teknosaya gelmiş süper bir şey bu plazma)
    Acaba yenimodellerin (plazma serisi) aktif gözlükleri kaçadır.Birde 3D, bu 2000HZ'lik plazmada Led'den dahamı iyi olur sizce :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_32 -- 14 Nisan 2012; 1:10:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.