Şimdi Ara

Philips 49PUK7150 vs. LG 49UF8507 Hangisi iyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan bugün 2999 TL ye Philiphs 49PUK7150 Modelini aldık.

800 Hz tarama Hızı 4K UHD ANDROID SMART 3D LED TV,800 HZ,DAHİLİ UYDU Alıcısı falan var. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla 4K dahili uydu alıcısı izletmiyor diyorlar. harici usb aygıttan 4k video açıyor mu bilmiyorum ama HEVC codec bunda da var yazıyor sanırım açıyordur.

Daha Kutusu açılmadı kurulum için randevu alacam. Kutu açmadan bir emin olmak istedim.

BU LG 49UF8507 aynı özelliklerde hemen hemen.. 2899 TL şuan vatan bilgisayarda . Ayrıca 1500 Hz diyen var 1600 Hz diyen var hertz hızı daha yüksek diyorlar. LG de usb 3.0 girişi varmış philipste yok. Görüntü kalitesi olarak ayrıca işletim sistemi web os 2.0 vb. bu philips modeline göre daha mı iyidir. ne yapmalıyım . Yorumlarınızı alabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz09 -- 24 Ocak 2016; 18:06:54 >

• philips 42pfl6008 kullanıcısıyım ne dts ses desteği var nede bi altyazı açmada kolaylık.. inşallah siz yaşamazsınzı bu yeni serilerde
  • bu philips 49puk7150 ekran görüntüsü çok canlı berrak bugün vatanda inceledim gerçekten harika görünüyor tv. ama bir takım yazılım sorunları varmış sanırım ama ne olduğu konusunda pek bir fikrim yok almaya değer mi bu tv philips güncelleme konusunda tv nin arkasında mı ? Eksikleri neler yazılırsa bu tv yi almak isteyenler için yol gösterici olabilir ;) 4k yayınları açıyor mı titreme ghosting falan var mı vs vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 24 Şubat 2016; 3:19:46 >
  • philips evde mevcut hediye alındı. yalnız lg ile philips'in hiçbir farkı yok. sırf philips diye 1000 lira fazla verilmez. ikiside aynı kalitede. komşulardada lg var. ben philips'i hiç beğenmedim eğer bana inanmayan varsa evdeki philips'in resmini çekerim. uydusunuda kullanamadık zaten.
    bu arada benim bahsettiğim Hd. 4 k falan değil. 4 k yı bilemem. yalan söylemeyi sevmem.
    philips orta kalitede bence. kaliteli değil. düşükte değil yani. orta diyeyim.
  • bende iki tv arasında kalmıştım ancak, teknosada magzaya gittiğimde phlipsin 7150 modelin 4k yayının titremeler kasılmalar oldugunu farkettım, bence lg ile değiştirebiliyorsun değiş ips panel daha iyidir diye düşünüyorum
  • Araştırırsanız görürsünüz daha önce ocak ayı içinde philips için yazılım güncellemesi geleceğini forumda yazdım ama her android güncellemesinde olduğu gibi yine gecikme oldu yine söylüyorum 2 ay içinde gelecekmiş.Bunu philips bursa bölge yöneticisinin promotörün cep telefonuna gönderdigi 7150 nin güncellenmiş 4k video açtığı video ile de gördüm.Yani biraz bekleyin o tvlerin 7100 ve üstü modeller 4k yi a-ça-cak.Rica ediyorum bu tv yi de lg nin uf8507,7787,6807 veya 6407 si ile kıyaslamayın.Evet tv nin kullanımı(kanal arama,taşıma,yeniden adlandırma vs.)zor değil çok zor,sistem olarak biraz yavaş ama televizyonu televizyon yapan ekran kalitesi,titremesi,banding vs bakıldığında lg nin o modelleriyle kıyaslama kabul etmez.Herseyden önce günahtır.Çevreden duyduğu lg en iyisi,en parlağı,tüm firmalar zaten lg den panel alıyor gibi saçma sapan cümlelerle lütfen yorum yazmayın.Bu arada ne philips çalışanıyım nede başka bir firmanın ancak yine de fikrimi merak ederseniz 2015 üretimi tv modellerinde Sony yi bilmiyorum ama herkesin alabileceği bütçelerde samsung un rakibi yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BYRM81 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler. Philips iade edip Samsung 55JU7500 almıştık. Şuan ışık sızması gibi problemler yok.

Futbol maçlarında kamera akışı içerisinde çimlerin bulanıklaşma sorunu var. Hareketli akan sahnelerde detaylarda bulanıklaşma bazen. Belki Oda yayından olabilir. Teledünya kullanıyoruz sonucta ancak banding dedikleri bu sanırım bu problem mevcut..

Bunun dışında Gerçekten orjinal 4K yada Uydudan HD yayın veya harici içerik açınca televizyondaki keskinlik güzel. Görüntü cam gibi. SD yayınlarda 55 inc e göre hiç fena değil güzel.

Bendeki tvde sağ alt birleşim yerinde kasa açıklığı oldugu için rapor gelecek iade yada değişim yapacak.

Ayrıca Renkler LG'de daha parlak olabilir LG Kavisli 55UG870V belki tek rakibi şuan o modeli araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz09 -- 28 Şubat 2016; 1:01:14 >
  • Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 1 ay önce Philips TV 49puk7150/12 android Smart 4K TV'yi 2.800 TL'ye satın aldım. Tam bir hayal kırıklığı;
    1. 4K yayınları açmıyor.
    2. 3D filmlerde sürekli titreme oluyor.
    3. Flash veya hard disk bağlantısı ile film izlemek tam bir işkence. Bazı çok yaygın video formatlarını oynatmıyor.
    4. En basit filmlerde bile sürekli titreme ve donma oluyor.
    5. HDMI kablo ile PC'yi bağladım belki problem çözülür diye, ama filmlerde yine titreme ve takılma olmaya devam etti.
    6. Play store'dan oyun yükledim Asphalt 8, yüklendi ama oyunu açmadı.
    Özet: Kısacası Vatan Bilgisayar çalışanı bu TV'yi satmak için bir sürü laf cambazlığı yaptı. Hakkımı helal etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.