Bildirim
Philips 50pus7303 Samsung 50mu7000
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip.
Pus7303 var benim de aklımda. -
Çok kararsız kalınıyor bu tv konularında. şuan lg 49uj630v de düşüncelerim arasına girdi. Ama ne bileyim 2018 tv philips. -
50pus7303 aldım. Tecrübelerimi aktarırım -
Hayırlı olsun tv'den memnun musunuz acaba? Ben de 1 ay kadar önce 50pus7303 almıştım şimdilik banding sorunu hariç bir sıkıntı yok gibi. Fakat kullanıcı yorumlarına bakıyorum ekranına toz giren, ölü piksel sorunu vs. çok fazla sıkıntı yaşayan var gibi. Okudukca canım sıkılıyor. İnşallah sorun yaşamayız. -
Merhaba. Tvden çok memnunum özellikle amblight özelliğinden dolayı. Ekrana toz girmiş midir diye paranoyakça incelemedimquote:
Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ
Hayırlı olsun tv'den memnun musunuz acaba? Ben de 1 ay kadar önce 50pus7303 almıştım şimdilik banding sorunu hariç bir sıkıntı yok gibi. Fakat kullanıcı yorumlarına bakıyorum ekranına toz giren, ölü piksel sorunu vs. çok fazla sıkıntı yaşayan var gibi. Okudukca canım sıkılıyor. İnşallah sorun yaşamayız.
piksel ölü olsa görürmüyüm bilmiyorum ama ben memnunum . Smart tv tarafını yoğun olarak kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntısı yok -
Hocam bence gidip görün alın derim. Görüntüyü izleyin alın. 50mu var sikintisiz kullaniom ama yandan görüntü kaybı var, gerçi düz bakıoz o da ayrı mevzu. Bence karşılaştırın. Bu yerde izleyin yakından bakın derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X