Şimdi Ara

Philips 50pus7303 Samsung 50mu7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir tv almayı düşününüyorum. Philips 50pus7303 ile samsung 50mu7000 ürünü arasında kaldım.
    bütçem 3500 TL civarı. Kullanan veya başka bir ürün önermek isteyen arkadaşımız bilgilendirirse sevinirim.

4k 49"-50" ürünlere bakıyorum.

• Takip.

Pus7303 var benim de aklımda.
  • Çok kararsız kalınıyor bu tv konularında. şuan lg 49uj630v de düşüncelerim arasına girdi. Ama ne bileyim 2018 tv philips.
  • 50pus7303 aldım. Tecrübelerimi aktarırım
  • ofyunus kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tv'den memnun musunuz acaba? Ben de 1 ay kadar önce 50pus7303 almıştım şimdilik banding sorunu hariç bir sıkıntı yok gibi. Fakat kullanıcı yorumlarına bakıyorum ekranına toz giren, ölü piksel sorunu vs. çok fazla sıkıntı yaşayan var gibi. Okudukca canım sıkılıyor. İnşallah sorun yaşamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Hayırlı olsun tv'den memnun musunuz acaba? Ben de 1 ay kadar önce 50pus7303 almıştım şimdilik banding sorunu hariç bir sıkıntı yok gibi. Fakat kullanıcı yorumlarına bakıyorum ekranına toz giren, ölü piksel sorunu vs. çok fazla sıkıntı yaşayan var gibi. Okudukca canım sıkılıyor. İnşallah sorun yaşamayız.
    Merhaba. Tvden çok memnunum özellikle amblight özelliğinden dolayı. Ekrana toz girmiş midir diye paranoyakça incelemedim
    piksel ölü olsa görürmüyüm bilmiyorum ama ben memnunum . Smart tv tarafını yoğun olarak kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntısı yok
  • Hocam bence gidip görün alın derim. Görüntüyü izleyin alın. 50mu var sikintisiz kullaniom ama yandan görüntü kaybı var, gerçi düz bakıoz o da ayrı mevzu. Bence karşılaştırın. Bu yerde izleyin yakından bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.