Şimdi Ara

Philips 50pus7805 görüntü çok kötü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Vatan Bilgisayar dan Philips 50pus7805 bir Tv aldım kurulalı 2 gün oldu.

Ambilight özelliği benim ilgimi çok çekti fakat TV eve geldiğinde karşılaştığım görüntü biraz üzdü hangi ayarları denediysem hiçbir şekilde istediğim netliği ve görüntüdeki buğulama sorununu gideremedim.

Ve televizyon da sol üst köşede silik bir ölü pixel var değişim talep etsemmi bilemedim gelen cihaz daha kötü olur düşüncesi kafamda var sonradan bu ölü pixel artabilirmi?

Aynı model veya benzer model televizyon kullanan arkadaşlarımız var ise görüntü ayarı önerebilirmi uğraşıyorum baya bir türlü istediğim ayarları bulamadım. Philips 50pus7805 görüntü çok kötü! Philips 50pus7805 görüntü çok kötü! Philips 50pus7805 görüntü çok kötü! Philips 50pus7805 görüntü çok kötü!

• Valla hocam israrla philips tv alinmaz diye yaziyoruz ama.servisleride ayri sikinti.youtube a adem helvaci philips yazin izleyin anlarsiniz.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar malum 7-8 binde bir televizyona veremiyorum ayni muadil ozellikte olan rakipleri hep 8-9 bintl civarı ya bunu alacaktim yada vestel , vestelin ürettiği Toshiba falan onlar bundanda beter diye Philips indirime girince kaptım ama sasirtti beni
  • görüntü kötü değil

izlediğiniz kaynak kötü. oled de alsanız 50 bin liralık çok fark olmazdı. 10 yıllık 1080p bir ekranda uydu yayını izlerseniz bundan çok daha net görüntü alırsınız. tv de 4k içerik izlerken çamur gibiyse(mesela bahsettiğiniz vestel 4k tv ler) o zaman başka.

• filips F kullanıcısına yanıt
    Dogru diyosunuz 4 k videolarda efsane hele ambilight ile tv icin bi ayar yapamadim ama
  • Rammercan R kullanıcısına yanıt
    Vestel philipsten beter degil hocam
  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt

vestel nedir ya yerli malı yurdun malımıdır boş geciniz lütfen arcelik beko vestel alınmaz öyle bir markada yoktur

• Aşağıdaki linklerden size uygun olan renk ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim. Görüntü bir nebze olsun daha iyi olabilir.

@Rammercan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 18 Kasım 2021; 15:13:28 >

• Kaça aldınız . Servise sorun

• dephyr kullanıcısına yanıt

Yoo ben öyle bir şey demedim. Yerli malı güzellemesi yapmayacağım kendim de Vestel almadım zaten ama Philips eskisi gibi değil. Vestelin yanında çok çok iyi TV markası olarak bahsedilmez sadece onu söyledim.

Arçelik yetkili servisine yol üzerinde ben yıllar önce şunu sormuştum Size tv arızaları bakımından sorunsuz model var mı diye sordum o da bana demesin mi git sony samsung al başını ağrıtma demişti

Philips eskiden bende kullanıyordum ancak Son zamanlarda eski kaliteyi yakalayamadı şu An kulvarda samsung sony tcl alınabilir

• Aynen Ben TCL 55C728 aldım

Tebrik ediyorum hayırlı olsun

Valla tv kalitesi olarak beter bence
  • asadas74 kullanıcısına yanıt
    5200 ama suan malum ekonomimiz şahlan digi icin 6700 tl olmuş fiyatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.