|
Philips 50pus7805 görüntü çok kötü!
-
-
Valla hocam israrla philips tv alinmaz diye yaziyoruz ama.servisleride ayri sikinti.youtube a adem helvaci philips yazin izleyin anlarsiniz. -
Fiyatlar malum 7-8 binde bir televizyona veremiyorum ayni muadil ozellikte olan rakipleri hep 8-9 bintl civarı ya bunu alacaktim yada vestel , vestelin ürettiği Toshiba falan onlar bundanda beter diye Philips indirime girince kaptım ama sasirtti beni -
görüntü kötü değil
izlediğiniz kaynak kötü. oled de alsanız 50 bin liralık çok fark olmazdı. 10 yıllık 1080p bir ekranda uydu yayını izlerseniz bundan çok daha net görüntü alırsınız. tv de 4k içerik izlerken çamur gibiyse(mesela bahsettiğiniz vestel 4k tv ler) o zaman başka.
-
Dogru diyosunuz 4 k videolarda efsane hele ambilight ile tv icin bi ayar yapamadim ama -
Vestel philipsten beter degil hocam -
vestel nedir ya yerli malı yurdun malımıdır boş geciniz lütfen arcelik beko vestel alınmaz öyle bir markada yoktur
-
Aşağıdaki linklerden size uygun olan renk ayarlarını yapmanızı tavsiye ederim. Görüntü bir nebze olsun daha iyi olabilir.
www.google.com50pus7805 calibration - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=50pus7805+calibration&iflsig=ALs-wAMAAAAAYZZQ3ZBx1Yhm0tkwYqnYilv-wG-rGzL7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 18 Kasım 2021; 15:13:28 >
-
Kaça aldınız . Servise sorun
-
Yoo ben öyle bir şey demedim. Yerli malı güzellemesi yapmayacağım kendim de Vestel almadım zaten ama Philips eskisi gibi değil. Vestelin yanında çok çok iyi TV markası olarak bahsedilmez sadece onu söyledim.
-
Arçelik yetkili servisine yol üzerinde ben yıllar önce şunu sormuştum Size tv arızaları bakımından sorunsuz model var mı diye sordum o da bana demesin mi git sony samsung al başını ağrıtma demişti
Philips eskiden bende kullanıyordum ancak Son zamanlarda eski kaliteyi yakalayamadı şu An kulvarda samsung sony tcl alınabilir
-
Aynen Ben TCL 55C728 aldım
-
Tebrik ediyorum hayırlı olsun
-
Valla tv kalitesi olarak beter bence -
5200 ama suan malum ekonomimiz şahlan digi icin 6700 tl olmuş fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X