Hocam bana 65 inç PML9636'yı 20 bine bulursak şükredeceğiz gibi geliyor. Avrupa fiyatı 3.000 Euro o modelin |
PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (43. sayfa)

-
-
Doğru söylüyorsunuz. Ama alım gücü hesabı yaparlarsa bel ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada 17 bine verebiliriz dedikleri 65 inç 9506 modeliydi değil mi miniled olan? 9206 modeli değil yani? 9636 ve 9506 miniled iken 9206 miniled değil. Bir de 9506 ve 9636 modellerinin ne zaman stoklara gireceğini söylediler mi acaba?
-
Bilgi sahibi değiliz demişlerdi.
9636 için Vatan'ı aradım. Sipariş kartı oluşturulmamış yani yakın zamanda gelecek ürün listesinde değil dediler.
-
Zaten Philips de resmi sitesinde miniled bölümünden 9636'yı çıkartmış. Tüm tvleri incele sekmesine tıkladığımızda miniled bölümünde hem 9636 hem de 9506 vardı şimdi sadece 9506 var. Sony X95J'yi, Samsung QN95A'yı, Philips de 9636'yı getirmeyecek bu gidişle. Markalar birer birer üst düzey modelleri getirmemeye başladı.
-
Sitede gözüküyor?
philips
Satın al: Philips 9600 series 4K UHD MiniLED Android TV 65PML9636/12 4K UHD MiniLED Android TVhttps://www.philips.com.tr/c-p/65PML9636_12/9600-series-4k-uhd-miniled-android-tv -
Sadece sirede görünüyor, satan yok :)
Önceden tüm tvleri göster seçeneğine tıklayınca miniled bölümünde hem 9506 hem de 9636 gözüküyordu. Şimdi sadece 9506 var 9636’yı kaldırdılar o sekmeden
Bende yeni aldım. Yarından sonra kurulacak hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hangisini ?
teşekkürler
kullanım saati 2 tane hangisine bakmak doğru shop mu Operations mu.
ben teşhir aldım 8.000₺ ye
Hangi modeli ?, operation.
55pus9435 288 yazıyor Operastion da.
eğer bu kadar ise çok iyi /24
Tüm kanallar çok iyi çıkıyor uydu anteni genel oydu TRT bir hd TRT belgesel hd Neden göstermez sanki anten ayarı Bozuk gibi ama kaliteleri 100 100
Bende almayı düşünüyorum ancak sıfır satan yok olanlar da 15 bin tl nereden aldınız nereden temin edebilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba Dostlar, benim bir sorum olacak, televizyonun hoparlörü Bowers and Wilkins'tan çok memnunum, acaba harici kaynak bağlamak mümkün müdür? Yani dışarıdan televizyona anfi bağlantısı kurarak Bowers hoparlörden pikaptan çaldığım plak dinlemek istesem bunun bir yolu var mıdır? Olmaz gibi geliyor bana ama bir sorayım dedim sizlere.
-
Plak eski orjinallerden ise analog bağlantılar muhtemelen olabilşr. Ama yeni ise Televizyondan çıkışı ya da bower’ dan hdmı ya da optik var ise alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X