< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PHILIPS 55/65 PUS 9435 İnceleme ve Android TV Faydalı Bilgiler (47. sayfa)
-
-
Güncelleme işi problem çıkarttı bence yüklemeyin.
-
merhaba, android güncellemesini nasıl yapmıştınız? tv yi uzun zamandır kullanmamıştım açtığımda arayüzün yavaşladığını farkettim.
Ekleme: avforums u biraz kurcaladım fat32 diske direkt kopyalama yapmak yetiyormuş. Linkten indirip flash a aktardım, android 11 başarıyla kuruldu. Tv içinden tekrar güncelleme geldi şimdi onu yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 29 Ağustos 2023; 12:15:20 > -
Doğru yapmışsınız ben biraz acele ettim TV kurulumda çok defa kapanıp açıldı sonra kurulum tamamlandı,şu an sorun yok.Son güncelleme geliyor onuda yaptınızmı işlem tamam.
-
Arkadaşlar şöyler bir durum var; televizyonu kumandadan kapattık diyelim, belli aralıklarla -en son hangi kanalda bıraktıysak- o kanalın sesi geliyor. Görüntü yok sadece 40-45 saniye ses geliyor sonra kendi kendine gidiyor. Bu durum 3-4 saatte 1 tekrar ediyor. Gece uyurken filan biraz ürkütücü olabiliyor. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Fabrika ayarlarına sıfırlama yapıldı değişeen bir şey olmadı.
-
Merhabalar,
55PUS9435 için yeni gelen, sanırım 2024 Haziran olmalı, yükleyen var mı?
ya da yeniliklerin neler olduğunu?
-
TPM191E _ 101.002.178.000 – Date: 2022/05/11
- Improvements for Hue propagation delay
- HDMI ARC improvements
- HDMI CEC improvements
- Fix for no ‘red button’ on channels with HBBTV
- Fix for stuttering / freeze on some HBBTV services
- OLED screen saver improvements
- Stability improvements
- Other general improvements
-
Bilgilendirici paylaşım için çok teşekkürler 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Samsung 55CU8100 var Philips TV almak istiyorum modelinde karar veremedim tabiki ambilight olcak 50k bütçe 65 inç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X