Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta daha sabretmek lazım biraz daha düşecek fiyatlar bakın teknosada fiyat 4600 lira 400 tl de hediye çeki veriyor fiyat 4200 tl ye geliyor ama haftaya 200 tl daha düşer tahminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklsınız gelecek haftasonunu beklemek lazım..bu haftasonu hiç bir indirim söz konusu değil..3500-4000 TL fiyat güzel olur bence...
  • Şuan bimeksteyim arkadaşlar 8007 nin fiyatı 4500 lira %15 çek veriyor yani bir bakıma 3825 e geliyor sizce alayımmi acılıyet söz konusu

• kaçırma derim :D
  • Yoksa haftayımi bekleyeyim arkadaş bu tv için 3899 a düşecek demişti bir nevi çeklede olsa düştü son kez sorayım alayım mi çok kararsız kaldım

• Ayrıca bimeks olması düşündürüyor ne diyorsunuz arkadaşlar

• Arkadaşlar Benim izleme mesafem 3,5 metre 47 küçükmü gelir ? 55 lere bakıyorum onlarında fıyatları pahalı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Arkadaşlar Benim izleme mesafem 3,5 metre 47 küçükmü gelir ? 55 lere bakıyorum onlarında fıyatları pahalı :S

Vallaha arkadaşım ben hangi sayfada sorsam 55 dediler. Bende tam 3,75den izleyeceğim 55 bakıyorum. duvara takınca 3,90 oluyor. Herşeyi hesapladım
  • Arkadaşlar bugün bimeksten 4499 tl ye aldım %15 çek iadesi ile 3825 tl ye gelmiş oldu pazartesi servis getirip kuracak bakalım hayırlısı böylece pusudan çıktım darısı bekleyenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

Arkadaşlar bugün bimeksten 4499 tl ye aldım %15 çek iadesi ile 3825 tl ye gelmiş oldu pazartesi servis getirip kuracak bakalım hayırlısı böylece pusudan çıktım darısı bekleyenlere

Hediye çekinin koşulları nedir peki? birde bu hediye çeki sadece mağazalarda geçerli sanırım web sitesinde görünmüyor öyle bir bilgi
  • quote:

Arkadaşlar bugün bimeksten 4499 tl ye aldım %15 çek iadesi ile 3825 tl ye gelmiş oldu pazartesi servis getirip kuracak bakalım hayırlısı böylece pusudan çıktım darısı bekleyenlere

Hayırlı olsun.

Hangi mağazadan aldın.

• Hayırlı olur inşallah Hediye çekin koşulu sene sonuna kadar istediğiniz üründe kullabiliyorsunuz sınırlama yokmuş ürünü marmara forumdaki bimeksten aldım sunuda belirteyim ellerinde 3 tane kapalı kutu vardı birini ben aldım 2 tane kaldı bilginiz olsun, [:'(

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Arkadaşlar Benim izleme mesafem 3,5 metre 47 küçükmü gelir ? 55 lere bakıyorum onlarında fıyatları pahalı :S

Vallaha arkadaşım ben hangi sayfada sorsam 55 dediler. Bende tam 3,75den izleyeceğim 55 bakıyorum. duvara takınca 3,90 oluyor. Herşeyi hesapladım

üstadım oda çok para be :(
  • bugün darty tv sordum fiyatı 3999 tlidi ama kapalı kutu kalmamış ellerinde teşhir varmış
  • quote:

Hayırlı olur inşallah Hediye çekin koşulu sene sonuna kadar istediğiniz üründe kullabiliyorsunuz sınırlama yokmuş ürünü marmara forumdaki bimeksten aldım sunuda belirteyim ellerinde 3 tane kapalı kutu vardı birini ben aldım 2 tane kaldı bilginiz olsun, [:'(

Üstadım birde toplam ne kadarlık hediye çeki verdiler alışveriş sonrası ? Hayırlı olsun bu arada bir ihtimal yarın bende alacağım kısmet bakalım :)
  • buyrun beyler milyarlık televizyon ama backlight cloudinge bakın illa sizde de çıkacak diye bir şart yok tabii ki. ne zaman youtube girip philips model incelemesi arasam inceleme yerine çoğunluk problem videosu çıkıyor karşıma.

Perfect Natural Motion sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 24 Mart 2013; 0:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Hayırlı olur inşallah Hediye çekin koşulu sene sonuna kadar istediğiniz üründe kullabiliyorsunuz sınırlama yokmuş ürünü marmara forumdaki bimeksten aldım sunuda belirteyim ellerinde 3 tane kapalı kutu vardı birini ben aldım 2 tane kaldı bilginiz olsun, [:'(

Üstadım birde toplam ne kadarlık hediye çeki verdiler alışveriş sonrası ? Hayırlı olsun bu arada bir ihtimal yarın bende alacağım kısmet bakalım :)

Ürün fiyatı 4499 tl idi bunun %15 lik kısmı sana çek olarak geri veriliyor yani toplam 675 tl böylece ürün sana 3825 tl ye geliyor ki bence daha aşağıya bulmak zor. zaten bunu da teknosa philips te kampanya yaptığından dolayı bu çek kampanyasını yapmışlar, bu hafta son olabilirmiş çek kampanyası bir daha açmayı düşünmüyormuş bimeks teki eleman öyle dedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: codetr

buyrun beyler milyarlık televizyon ama backlight cloudinge bakın illa sizde de çıkacak diye bir şart yok tabii ki. ne zaman youtube girip philips model incelemesi arasam inceleme yerine çoğunluk problem videosu çıkıyor karşıma.

Perfect Natural Motion sorunları

Her modelde böyle sorun çıkma ihtimali olabilir problemsiz panel olsa zaten herkes onu almaya çalışır kısmet inşallah çıkmaz, çıkarsa da rapor tutturup değişim mi istesem acaba içime karamsarlık düşürdün kardeş

• arkadaşlar araştırma yapmadım. ama

önerilen 8000 serisinden değil mi ??

ama bu ürünün 9000 seriside var.

9000 sonra çıkan değil mi .

daha iyi olması lazım gelmez mi ???
  • 9000 serisi tabiki daha iyi ama onda 55 inç yok 60 inç var o da dacia logan fiyatına satılır o yüzden kimse seçeneklerine eklemiyor haliyle :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.