Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufziya

arkadaşlar araştırma yapmadım. ama

önerilen 8000 serisinden değil mi ??

ama bu ürünün 9000 seriside var.

9000 sonra çıkan değil mi .

daha iyi olması lazım gelmez mi ???

9000 serisi philipsin amiral gemisi :) yani tanıtımdaki kullandığı tv dir
    fiyatları da 10 bin tl nin altında değildir
    hemen hemen aynı özellikleri kapsayan model 8000 serisi olduğu icin arkadaşlar tercih ediyor :D
  • Evet arkadaslar metro city otoparkindan sesleniyorum size bimeksteki son 3 kapali kutudan birini almis bulunuyorum bakalim 46pfl9705 ten sonra nasil gelecek tv nin performansi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün daha kalmazmı acaba bu tv kaçırmak istemiyorum:D
  • ürünün güncel Satürn ve mediamark fiyatları nedir acaba bilen varmı?
  • Ben tam anlayamadım ya arkadaşlar. Çek filan istemem ben cebimden çıkan paraya bakarım. 4500 e %15 3800küsür. Sonuç olarak cepten 4500çıkıyor dimi çeki hemen düşmüyorlar tv den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Evet arkadaslar metro city otoparkindan sesleniyorum size bimeksteki son 3 kapali kutudan birini almis bulunuyorum bakalim 46pfl9705 ten sonra nasil gelecek tv nin performansi

Kardeşim hayırlı olsun kaça aldın acaba kapalı kutuyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iandi

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Evet arkadaslar metro city otoparkindan sesleniyorum size bimeksteki son 3 kapali kutudan birini almis bulunuyorum bakalim 46pfl9705 ten sonra nasil gelecek tv nin performansi

Kardeşim hayırlı olsun kaça aldın acaba kapalı kutuyu?

4500 12 taksit birde 675 tl tutarında çek aldım sonuçta çekler kullanılmasa bile forumun ikinci el bölümünde satılabiliyor biraz iskonto ile öyle düşünmek lazım yada en kötü iphone 5 falan alınırken ciddi indirim sağlamış olur tabi mağazada bimeks kaça satıyor iphone u bilemiyorum ama seçenek işte

• Hayırlı olsun dostum sende aramıza katıldın demekki güle güle kullan

• Teşekkürler hocam uzun zamandır aklımda vardı fırsatı kolluyordum bugün sabah kalktım hanıma dedim ben bir bimekse gidip geleceğim:) hallendi haliyle ama gittik parasını ödedik salı elimde olur arabaya sığmadığından kargoyla gelecek bakalım gelsin 46pfl9705 ile olan farkını merak ediyorum
  • Bakalım benimkide yarin geliyor servis kendi getirip kuracak inşallah sorunsuz çıkarda keyifle izleriz

• Sakgoz79 bir 9705 kullanıcısı olarak ayrıntılı bir karşılaştırma bekliyorum senden

• Bakalım hocam gelsin kendimce bir karşılaştırma yapacağım
  • Arkadaşlar 8007 servis tarafından getirilip kuruldu suan ki izlenimim muhteşem kendi dahili uydu cihazı fena sayılmaz kanal geçirleri ortalama en fazla 3 saniye buda benim için yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famos -- 31 Aralık 2013; 9:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

Arkadaşlar 8007 servis tarafından getirilip kuruldu suan ki izlenimim muhteşem kendi dahili uydu cihazı fena sayılmaz kanal geçirleri ortalama en fazla 3 saniye buda benim için önemli değil
    Ben daha çok film durumundan bahsedeyim 1080p dts ses formatında filmi acıyor buda sürpriz oldu bana şuan keyifle izliyorum allah herkese böyle panel nasıp etsin

hayırlı olsun hocam güle güle kullan :) ben dark knight in fragmanını ilk izlemistim bu tv de :) siddetle tavsiye ederim :) yönetmenin yanında oturuyormuşun gibi geliyor derinlik ve renkler ışığıda kapadımı tamamdır :D

• Şuan anlatamiyorum tarif edemiyorum ancak yaşanır diyorum

• Birde şunuda belirteyim philips kendini asmış çok şükür ne ışık sizmasi ne ölü piksel ne bulutlanma tertemiz çıktı tv im,

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

Arkadaşlar 8007 servis tarafından getirilip kuruldu suan ki izlenimim muhteşem kendi dahili uydu cihazı fena sayılmaz kanal geçirleri ortalama en fazla 3 saniye buda benim için önemli değil
    Ben daha çok film durumundan bahsedeyim 1080p dts ses formatında filmi acıyor buda sürpriz oldu bana şuan keyifle izliyorum allah herkese böyle panel nasıp etsin

hayırlı olsun hocam güle güle kullan :) ben dark knight in fragmanını ilk izlemistim bu tv de :) siddetle tavsiye ederim :) yönetmenin yanında oturuyormuşun gibi geliyor derinlik ve renkler ışığıda kapadımı tamamdır :D

Teşekkürler dostum sağol

• quote:

Birde şunuda belirteyim philips kendini asmış çok şükür ne ışık sizmasi ne ölü piksel ne bulutlanma tertemiz çıktı tv im,

Allah nazarlardan saklasın. İyi günlerde kullan. Böyle güzel sonuçlar okuyunca kendim almış gibi mutlu oluyorum. İzleme mesafen nedir tv'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Birde şunuda belirteyim philips kendini asmış çok şükür ne ışık sizmasi ne ölü piksel ne bulutlanma tertemiz çıktı tv im,

Allah nazarlardan saklasın. İyi günlerde kullan. Böyle güzel sonuçlar okuyunca kendim almış gibi mutlu oluyorum. İzleme mesafen nedir tv'yi?

Hocam Allah razı olsun teşekkür ederim
    Izleme mesafem 4,5 metre

• quote:

Ne mutlu sana. İnşallah bize de sorunsuz bir TV nasip olur.

Bimeks'in verdiği %15 çeki sadece mağazada ve indirimsiz fiyatlar üzerinden mi kullanabiliyoruz. Bir de son kullanma tarihi nedir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.