Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet belkide arkadaşım bana bu rakamları söylerken inebilecegi son rakam demek istemiştir ama ümit, belkide iner [sm=s15.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teknosa da her 1000 tl ye 100 tl hediye çeki veriliyor galiba fiyatı çekle beraber kaça inmis oluyor bakabilirmisiniz ben pek anlamadım

• arkadaşlar Daha önce resim koymuştum sitede hata vardı açılmamıştı.

55pfl8007 aldığımda resimdeki yere koymayı düşünüyorum tvyi. 3 taraflı ambilight üstteki dolap ışığı kesermi. üçlü özelliği tam verimli kullanabilirmiyim. Resimdeki tv 37inç

PHILIPS  55PFL8007
  • basis35, bukadar mı benzer durumlarımız. Ünite ve üst raf, yanda duvar çıkıntısı, 37" tv, ikea...

Biraz sabret, bugün yarın benim TV'yi kuracaklar, fotoğraf çeker eklerim buraya...

TV ünitesi ile üst dolap arasındaki mesafeyi ölçer misin? TV'nin çerçeve dahil tam yüksekliği 70cm, benim aradaki mesafe 82cm. 12cm yeterli diye düşünüyorum, ama göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

basis35, bukadar mı benzer durumlarımız. Ünite ve üst raf, yanda duvar çıkıntısı, 37" tv, ikea...

Biraz sabret, bugün yarın benim TV'yi kuracaklar, fotoğraf çeker eklerim buraya...

TV ünitesi ile üst dolap arasındaki mesafeyi ölçer misin? TV'nin çerçeve dahil tam yüksekliği 70cm, benim aradaki mesafe 82cm. 12cm yeterli diye düşünüyorum, ama göreceğiz...

Evimizin herşeyi ikea

ancak akşama ölçüp yazabilirim işteyim şu an. 55inç mi aldın?

• tvnin çerçeve dahil tam yüksekliği derken 55inçin yüksekliği mi 70? genişliği kaç cm sağdan sola.

Dün eşimle çarşafı 55inç boyutuna göre katlayıp ünitenin oraya tutup karşılaştırma yaptık

benim bulduğum ölçüler 55inç için sağdan sola 121cm doğrumu acaba?
  • Evet 55PFL8007'den bahsediyorum. Yüksekliği 70 genişliği 123cm, bizzat ölçtüm...
  • quote:

Evet 55PFL8007'den bahsediyorum. Yüksekliği 70 genişliği 123cm, bizzat ölçtüm...

o zaman senden resimleri bekleyim ben
  • selamlar.

arkadaşlar alınması tavsiye edilen sony mi ? phlips mi.

hangi modeli . tam adını yazarmısınız.

listeme alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar.

listeme alayım.

bence 8007 nin sony karşılığı hx850 dir. benim gözüme göre ikiside çok iyi sınıfta ancak ben ambilight özelliği için philipsi tercih ettim.
  • Merhaba,

2 hafta içinde bu TV'yi satın almayı düşünüyorum. Yanında D-Smart HD Modülle beraber kullanmak istiyorum. Televizyonun modül desteği var ama Philips'in internet sitesinde 'DVB-S HD+ desteği (Astra)' yazıyor, Turksat geçerli değil mi anlamadım açıkçası?Bir de böyle bir ifade var, DVB-S2 MPEG4 HD

Ek olarak kendi dahili hd uydu alıcısı biss şifreleri çözebiliyor mu? HD kanallarda TRT Hd vs nasıldır? Kullanan varsa çok yardımı dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyinq -- 22 Mart 2013; 2:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

selamlar.

listeme alayım.

bence 8007 nin sony karşılığı hx850 dir. benim gözüme göre ikiside çok iyi sınıfta ancak ben ambilight özelliği için philipsi tercih ettim.

teşekür ederim. listeme alayım.

8007 çin güncel fiyat alabilirmiyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

selamlar.

listeme alayım.

teşekür ederim. listeme alayım.

8007 çin güncel fiyat alabilirmiyim.

şu an 22/03/2013 itibarı ile 4900-4500 arası fiyatları var.

• fiyatlara haftasonu bakın ..ben daha çok teknosa'nın sitesine bakıyorum..bu akşam 10 dan sonra belli olur sitede haftasonu fiyatları ..
  • Darty 3999 TL fiyat belirlemiş ama tükendi olarak görünüyor klasik politikaları ama şöyle birşey var eskidende tükendi yazarlardı ama fiyat 4599 TL olurdu bu akşam darty de 3999 TL den satışa sunulursa şaşırmayın derim akşam bakmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Darty 3999 TL fiyat belirlemiş ama tükendi olarak görünüyor klasik politikaları ama şöyle birşey var eskidende tükendi yazarlardı ama fiyat 4599 TL olurdu bu akşam darty de 3999 TL den satışa sunulursa şaşırmayın derim akşam bakmakta fayda var

Pusuya yattım, bekliyorum.

• bu gece saat 10 dan sonra teknosaya bakmak lazım :) ..bence bu ayın son haftasonu,haftaya yani güzel indirimler olabilir..
  • quote:

basis35, bukadar mı benzer durumlarımız. Ünite ve üst raf, yanda duvar çıkıntısı, 37" tv, ikea...

tv sehpası ile üstteki dolabın arası tam 100 cm. Noldu geldimi tv

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

...

Kurban Bayramı'nda HX800 kullanan arkadaşım bize gelmişti, resmen ağzı açık kaldı. "Bu nasıl bir görüntü böyle?" diyebildi sadece. Ekranda dandik Digitürk receiver dan gelen ATV HD nin görüntüsü vardı. Beş dakika boyunca renklerin canlılığından, görüntünün doğallığından vs bahsedip durdu. Renk canlılığı demişken yazımın başında plazmacı olduğumu söylemiştim. Ben öyle Dinamik Kontrastta tv izleyen vividci birisi değilimdir. TV fabrikasyon olarak gelen "Doğal" moddadır hep.

...

Ocak ayında yazdığım bu mesajda bahsettiğim arkadaşıma dün akşam oturmaya gittik. Onun HX800 ünü gördükten sonra, niye benim tv yi görünce ağzının açık kaldığını ve benimde HX850 yi değilde 8007 yi almakla ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anlamış oldum.

Bu tv yi almak isteyenlere tavsiyem 100-200 TL nin pek hesabını yapmamalarıdır. Ben tv yi Vatan'dan %25 indirimli 5.700 TL ye aldım ve hiç pişman değilim. Şimdi sanırım 4.500 TL civarında. Yakında ürürün açılmamış kutulusu kalmaz, birde 2013 modelleri çıkar, onu mu alsam bunu mu alsam diye tereddüte düşersiniz. Doğal olarak 2013 yüksek fiyattan girer, biraz onun fiyatını düşmesini beklerseiniz vs. vs. bir bakmışsınız 8007 kalmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyinq

Merhaba,

2 hafta içinde bu TV'yi satın almayı düşünüyorum. Yanında D-Smart HD Modülle beraber kullanmak istiyorum. Televizyonun modül desteği var ama Philips'in internet sitesinde 'DVB-S HD+ desteği (Astra)' yazıyor, Turksat geçerli değil mi anlamadım açıkçası?Bir de böyle bir ifade var, DVB-S2 MPEG4 HD

Ek olarak kendi dahili hd uydu alıcısı biss şifreleri çözebiliyor mu? HD kanallarda TRT Hd vs nasıldır? Kullanan varsa çok yardımı dokunur.

aynı soruları bende merak ediyorum cevaplanırsa sevinirim arkadaşlar acil...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.