Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 55pfl8007 sahibiyim. Tv nin kumandası ile sorun yaşıyorum. Uzun zamandır basmış olduğum tuşları farklı algılıyor tv. Ornek ses açmaya basıyorum teletex açılıyor. 1 tuşuna basıyorum 8 olarak algılıyor. Eskiden bunu pil zayiflamaya baslayinca yapardi yeni pil alinca duzelirdi. Simdi yeni pil de alsam degisen bisey yok. Denedigim şeyler pili değiştirip kaliteli pil taktım aynı. Tv nin yazılımını usb ile yeniden yükledim. Tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm. Kumanda üzerinden pair yani tekrar eşleştirme yaptım. Kumanda yi komple sokup saf aseton ile temizledim yine değişen bisey yok. Daha ne yapabilirim. Bu kumanda servis fiyatı nedir acaba bilen var mı? En son olarak da kumanda üzerinde ki lehimleri yeniletmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cchacalls kullanıcısına yanıt
    Benim kumanda aynı şekilde bozulalı çok oldu. Hiç tamir ettirmeye uğraşma. 20-25 lira civarı aynı işi gören kumanda al.
    m.n11.com
    Philips 46pfl8008k 46 Pfl Smart Led Televizyon Tv Kumandası 1128 - n11.com
    https://m.n11.com/philips-46pfl8008k-46-pfl-smart-led-televizyon-tv-kumandasi-1128-P107890798

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu link de ki kumanda bizim 55pfl8007 ye tam uyumlu mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cchacalls kullanıcısına yanıt
    Evet. Sadece klavyesi yok.

• 2.el de bu tv ne kadara satılır arkadaşlar. Lg Oled tv aldım. Ancak bizim tv lerin görüntü kalitesi gerçekten çok ıyiymis bunu anladım. Ama satmak zorundayım sizce ne kadar eder ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.