Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: capo di capi

Albani hocam rica etsem bana 55-60 inç led tv tavsiye eder misin. 70 yaşlarında annem ve babam için. Smart, 3D, vs. özellikler önemli değil. Bütçe maksimum 3000 tl. Saygılar

bana sormamışsınız ama ben tavsiye ediyim gecenlerde babaya aldım. 1700 tl vestel 50' .. fiyatına göre gayet başarılı.
  • 55" tv alacağım ne alacağıma karar veremedim birinin ak dediğine öbürü kara diyor bütçem yaklaşık 4000 civarı plazma istiyordum aslında sinemacı olduğum için ama ondada pana çekti eli ayağı diyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Konuyu kirlettiğim için özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior1

55" tv alacağım ne alacağıma karar veremedim birinin ak dediğine öbürü kara diyor bütçem yaklaşık 4000 civarı plazma istiyordum aslında sinemacı olduğum için ama ondada pana çekti eli ayağı diyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Konuyu kirlettiğim için özür dilerim

philips aldım ama şimdiki aklım olsa samsung alırdım. smart tv si bariz olarak daha iyi. philips in tek artısı ambilight özelliği o kadar. samsung un 8000 serisinden alabilirsiniz mesela.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkür ederim dostum. Ama Vestel, Beko, Arçelik düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

İlgilendiğin için teşekkür ederim dostum. Ama Vestel, Beko, Arçelik düşünmüyorum.

rica ederim. o zaman samsung diyorum.
  • arkadaslar son bir haftadır her tv yı actıgımda güncelleme yapmalısınız uyarısı veriyor. bu uyarıyı alıp güncellemeyi yapan varmı ? görüntü kalitesinde bir problem varmı ? bundan önceki bazı güncellemelerde böyle şeyler duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar son bir haftadır her tv yı actıgımda güncelleme yapmalısınız uyarısı veriyor. bu uyarıyı alıp güncellemeyi yapan varmı ? görüntü kalitesinde bir problem varmı ? bundan önceki bazı güncellemelerde böyle şeyler duymuştum.

ben yaptım sorun yok yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

arkadaslar son bir haftadır her tv yı actıgımda güncelleme yapmalısınız uyarısı veriyor. bu uyarıyı alıp güncellemeyi yapan varmı ? görüntü kalitesinde bir problem varmı ? bundan önceki bazı güncellemelerde böyle şeyler duymuştum.

artı olarak ne getirmiş yani gerek varmı ?

Benim felsefeme göre memnun oldugun yazılımda kalacaksın cunku genelde güncellemeler hüsranla sona eriyor :)
  • quote:

quote:

quote:

Benim felsefeme göre memnun oldugun yazılımda kalacaksın cunku genelde güncellemeler hüsranla sona eriyor :)

valla ben tüm çıkanları yükledim hiç hüsran yaşamadım sadece birinde açılışta philips yazısı titreme yapıyordu onuda düzeltiler herkesin düşüncesi farklıdır yükler yada yüklemez gelen özellikler bu

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ
    QF1EU_0.150.95.0 (yayınlandı Tarih: 2014/04/28)
    · HTS yoluyla Ses watchever app / maxdome'un card duymuş olabilir
    · Voyo Çözüm "Format desteklenmiyor"
    · Kanal logo veritabanı güncelleme
    · Güncelleme OSD mesajları
    · Geliştirilmiş video oynatma Slovence VoD
    · Güvenlik sorunları için çözüm

İNGİLİZZCE
    QF1EU_0.150.95.0 (Date published: 2014-04-28)
    · Audio via HTS can be heard in watchever app / Maxdome VoD
    · Solution for Voyo “Format not supported”
    · Channel logo database update
    · Updated OSD messages
    · Improved video playback Slovenian VoD
    · Solution for security issues

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 24 Mayıs 2014; 16:39:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben tüm çıkanları yükledim hiç hüsran yaşamadım sadece birinde açılışta philips yazısı titreme yapıyordu onuda düzeltiler herkesin düşüncesi farklıdır yükler yada yüklemez gelen özellikler bu

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ

İNGİLİZZCE
    · Updated OSD messages

yok bir güncellemede ciddi sıkıntı vardı bayagı bir insan görüntünün çamur gibi olduğunu yazmıştı.

hmm anladığım kadarıyla çok elzem bir şey yok .. güncellememeye devam : ) teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TÜRKÇE ÇEVİRİSİ

İNGİLİZZCE
    · Updated OSD messages

yok bir güncellemede ciddi sıkıntı vardı bayagı bir insan görüntünün çamur gibi olduğunu yazmıştı.

hmm anladığım kadarıyla çok elzem bir şey yok .. güncellememeye devam : ) teşekkür ederim.

evet bir önceki güncellemeye öyle dendi ama ben hiçte çamur görüntü görmedim zatende düne kadar o yüklüydü zaten tüm güncellemeler eskileride içerir

• Youtube güncelleme istiyor güncelle diyorum öyle kalıyo . Youtube ı güncelleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manset35

Youtube güncelleme istiyor güncelle diyorum öyle kalıyo . Youtube ı güncelleyen var mı?

evet bendede öyle güncellemiyor düzelir ilerde belki
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Youtube çok işe yarıyodu ya şimdi smart tuşuna basmıyorum bile düzelir inşallah .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Almayı düşünen varsa eksen bilgisayarda kapalı kutu var. Ben aldım. Ancak bir sorunum var. PS3 ve Xbox 360 hdmi üzerinden bağlanmıyor. Video sinyali yok uyarısı alıyorum durmadan. Bu olayın basit bir çözümü olmalı diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

merhaba, hayırlı olsun .. merak ettim kaça aldınız ?

bende benzer bir sorun yaşamıştım ilk aldığımda ps3 için. sebebi şu bildiğim kadarıyla, xbox ve ps3 için ayarlarınız eski tv için kaldıysa muhtemelen ondan görmüyordur.

ben şu tavsiyeye uyarak düzeltmiştim.

makina kırmızı ışıkta iken yani stand by modunda iken 5 saniye falan basılı tut bip sesi duyucaksın ve makina kendine inceden bir reset atıcak olay budur her tv değişikliğinde bunu yaparsan görüntü gelir.

xbox için nasıl olur bilmıyorum muhtemelen o da aynı şekilde eski ayarlarından kaynaklanıyordur.
    şöyle demişler ama ben hiç yapmadım.

cihazı kapatın y ve rt(sağ tetik) tuşlarına basılı tutun böyle cihazı aç tuşlara basılı kalsın ellerin kısa süre sonra kapanacaktır (kapanınca tuşları bırak) sonra tekrar acılacak resetlenmiş durumra inş görüntü gelir.

benim bir sorumda televizyona yeni güncellemeyi yaptınızmı ? yaptıysanız görüntü kalitesi nasıl ?

Sorunu hallettim. Hdmi kablosunu televizyona tam takamamışım. Biraz itince sorun çözüldü.

Son güncellemeyi yaptım. Görüntü çok iyi fakat daha önce televizyonlarla ilgili deneyimim olmadığı için kıyaslama yapamayacağım.

Tek bir sorunum kaldı o da; hdd'den film açınca altyazı gösteremiyorum.

• sorceress kullanıcısına yanıt
    hocam film ile altyazı isimlerini birebir aynı yapıyorsunuz değil mi?
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı yapıyorum. Aynı klasörde duruyorlar. Ancak o klasörde başka dosyalar da var. Acaba diğer dosyalar sorun teşkil eder mi?
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    Yok hayır edeceğini sanmıyorum en azından bende etmiyor. Akşam evde dener yine bilgi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar en aktif philips sayfası bu olduğu için buraya yazmak istedim. bende 5405 serisi tv var haliyle eski. 2 gündür tv açılmıyor. Sağ alt köşedeki kırmızı ışık 3 kere arka arkaya yanıp sönüyor. 3-4 saniye sonra tekrar 3 kere yanıp sönüyor. Sürekli aynı. Fişini çıkartıyorum kumandasına basıyorum değişen bir şey yok. Neden olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

arkadaşlar en aktif philips sayfası bu olduğu için buraya yazmak istedim. bende 5405 serisi tv var haliyle eski. 2 gündür tv açılmıyor. Sağ alt köşedeki kırmızı ışık 3 kere arka arkaya yanıp sönüyor. 3-4 saniye sonra tekrar 3 kere yanıp sönüyor. Sürekli aynı. Fişini çıkartıyorum kumandasına basıyorum değişen bir şey yok. Neden olmuş olabilir.

besleme arızası gibi yada güç kaynağı da denebilir. yani kısaca servislik olmuş
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.