Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

dostum keşke yenisini verseler boş ver bulutu ışık sızmasını

keşke... ama vermıyorlar. güya bu sefer herseyı halletmişler. bu aksam gelıyor birazdan.. sonucu paylaşırım..

hadi inşallah

enteresan bir şekilde tüm hataları gidermişler. fiziksel bir hasarda göremedim. herseyı test ettim. calısmayan bir yeride yok. tüm hdmi lar, tüm ambilight ledleri çalışıyor. düz beyaz ekranda inceledim birsey göremedim. dahada kurcalamayacağım artık. gercekten 15 gündür cok yıprandım. değmez yani benımlemi yaşayacak diye düşünüyorum artık. özellıkle 3 gün önce bir arkadasımın beyninde kist cıkıp apar topar ameliyata alınmasından sonra bir anda tüm bunlar tırı vırı gelmeye başladı.. insanoğlu gercekten tuhaf varlık.. neyse fazla felsefeye girdim : ) Allah tüm hastalara acil şifa versin diyip noktalıyım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 20 Şubat 2014; 21:39:37 >

• airport34 kullanıcısına yanıt
    sağlık önemli ama istemeden de olsa maalesef takıntılı millet olduk neyse arkadaşına acil şifalar dilerim. artı sanada geçmiş olsun desek yeridir
  • quote:

sağlık önemli ama istemeden de olsa maalesef takıntılı millet olduk neyse arkadaşına acil şifalar dilerim. artı sanada geçmiş olsun desek yeridir

evet.. mesela dün aksam şerefsizin biri arabayı çiviyle yada anahtarlık gibi birseyle çizmiş.. al sana yeni bir dert... belayı çekıyorum sanırım. düşünmemek en iyisi.. tesekkur ederim..
  • Ben bu tv yi alıcaktım lg almıştım
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi bu tv de flash desteği olmadığından internetten film seyredemiyoruz.
    peki leptopu tv ye kablosuz bağlayabilen varmı?leptopta izlediğimizi filmi direk tv ye aktarabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladeserdi

arkadaşlar bildiğiniz gibi bu tv de flash desteği olmadığından internetten film seyredemiyoruz.
    peki leptopu tv ye kablosuz bağlayabilen varmı?leptopta izlediğimizi filmi direk tv ye aktarabilen varmı?

twonky beam ile yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

arkadaşlar bildiğiniz gibi bu tv de flash desteği olmadığından internetten film seyredemiyoruz.

twonky ile olmuyor lisans al diyor. yapıyorsan tarif edersen herkes faydalanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

twonky ile olmuyor lisans al diyor. yapıyorsan tarif edersen herkes faydalanır

ipad ile yapabiliyorum, ipad için yazmıştım hocam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım ipad için twonky oldğunu bilmiyordum sağol
  • quote:

aynı wi fi ağına bağlandıgınız zaman oluyor. ben cok tercih etmesemde merak ederek denemiştim ve oynatıyordu. ancak ses veya video formatını desteklemıyorsa oynatmıyor.
  • Pek 3D izlemesemde pilli 508 gözlükler 50 TL olduğundan 2 tane ilave aldım. Televizyon kaliteleri ve yayınlar yerinde saymakta, uzun yıllar bu tv elimizde kalır, gözlüğümüzde bol olsun, sonra bulamayız.
  • HDD takılı film izlerken tam 30 dakikada bir hdd takatı gidiyor ve sonra tv kapanıyor. Son güncellemeyi yaptım geçmedi. Sorun hdd mi tv de mi? Eko ayarlarıda kapalı.

Düzeltme: Format atınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zelcuk1 -- 25 Nisan 2014; 12:46:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyonu almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz güvenilir ve fiyatı en uygun yer neresidir? En önemlisi bu cihazı hala öneriyor musunuz?
  • sorceress kullanıcısına yanıt
    tv bayadır teşhirde.....kapalı kutu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

tv bayadır teşhirde.....kapalı kutu yok

hocam selam teşhir ürün nerde kaç tl. bigi veririseniz sevinirim:)
  • e.altundag E kullanıcısına yanıt
    her mağazayı gezmen gerekir teknosada ve bimekste görmüştüm
  • Almayı düşünen varsa eksen bilgisayarda kapalı kutu var. Ben aldım. Ancak bir sorunum var. PS3 ve Xbox 360 hdmi üzerinden bağlanmıyor. Video sinyali yok uyarısı alıyorum durmadan. Bu olayın basit bir çözümü olmalı diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Almayı düşünen varsa eksen bilgisayarda kapalı kutu var. Ben aldım. Ancak bir sorunum var. PS3 ve Xbox 360 hdmi üzerinden bağlanmıyor. Video sinyali yok uyarısı alıyorum durmadan. Bu olayın basit bir çözümü olmalı diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

merhaba, hayırlı olsun .. merak ettim kaça aldınız ?

bende benzer bir sorun yaşamıştım ilk aldığımda ps3 için. sebebi şu bildiğim kadarıyla, xbox ve ps3 için ayarlarınız eski tv için kaldıysa muhtemelen ondan görmüyordur.

ben şu tavsiyeye uyarak düzeltmiştim.

makina kırmızı ışıkta iken yani stand by modunda iken 5 saniye falan basılı tut bip sesi duyucaksın ve makina kendine inceden bir reset atıcak olay budur her tv değişikliğinde bunu yaparsan görüntü gelir.

xbox için nasıl olur bilmıyorum muhtemelen o da aynı şekilde eski ayarlarından kaynaklanıyordur.
    şöyle demişler ama ben hiç yapmadım.

cihazı kapatın y ve rt(sağ tetik) tuşlarına basılı tutun böyle cihazı aç tuşlara basılı kalsın ellerin kısa süre sonra kapanacaktır (kapanınca tuşları bırak) sonra tekrar acılacak resetlenmiş durumra inş görüntü gelir.

benim bir sorumda televizyona yeni güncellemeyi yaptınızmı ? yaptıysanız görüntü kalitesi nasıl ?

• albani kullanıcısına yanıt
    Albani hocam rica etsem bana 55-60 inç led tv tavsiye eder misin. 70 yaşlarında annem ve babam için. Smart, 3D, vs. özellikler önemli değil. Bütçe maksimum 3000 tl. Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.