Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Arkadaslar bu aksam tv yi silerken kasanın arkasında aağ alt tarafinda ciddi bir aciklik farkettim.goruntude bir sorun yok bu haliyle kullanmaya devammi etsem ? Servis gelse ne yapabilir ? Yada iade alinirmi alali 3 ay a yaklasti. Burada biri daha bahsetmisti sanki bu kasa acikligindan. Fikirlerinizi merak ediyorum.tesekkurler.

Kardeşim bahsettiğin tarzda kasa açıklığını bende farketmiştim. Televiyonun sağ alt tarafında aynen. Hatta biraz baskı uygulayınca kıt kıt ses veriyor sanki yuvaya oturmamış gibi..
    Ama görüntüde v.s bir problem yok. Sanıyorum kronik bir problem bu.

merhaba. aman kurcalatmayın. benım basıma gelen seyı anlatıyım size. ekranın arkasının fotografını cektım, sag alttaki vidasının bir tanesinin olmadıgını farkettim.acıklıgın sebebi buymus. servis cagırdım geldiler evet dediler vidanın bir tanesi eksik biz temin edecegiz . 1 hafta sonra vidayla geldiler, tv yi yerinden sökmeden vidalamaya basladılar. bir anda ekranda bir hata olustu. ölü pixel desem değil. renk solması gibi. beyaz ekranda iyice belirgin. ne yaptınız dedim bizden önce vardır gibi sacmalamaya basladılar. sonra farkettikki tam arkada da aynı yerden sanki duvara el feneri tutuyormussunuz gibi bozuk para büyüklüğünde bir ısık vurmaya basladı. kısaca eleman vidalarken iceriden bir yeri delmiş olacakki hem ekran arızalandı hemde arkası delindi bir sekılde. şimdi servis gelip tv yi alıp servise götürüp garantiden ne gerekiyorsa değiştireceklermiş. teknosayı aradım sıfır tv yada para iadesi talep ettim kabul etmediler. cunku buyuk ihtimalle servise giden tv dahada rezil olarak geri dönecek. bu hep böyle olmuştur. daha 2 aylık tv. ama bu konuyla uğrasacagım cunku ınanılmaz derecede sinirliyim. umarım sizin basınıza böyle birsey gelmez.
     PHILIPS  55PFL8007 PHILIPS  55PFL8007

Geçmiş olsun kardeşim. Başlarda biraz canımı sıkmıştı ama sonradan kafaya takmamaya çalıştım bende.

teşekkür ederim.. bencede kafaya takma kurcaladıkca daha da kötüleşiyor .. şimdi servise götürecekler belki daha da beter edecekler. boşver o şekilde izlemeye devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

merhaba. aman kurcalatmayın. benım basıma gelen seyı anlatıyım size. ekranın arkasının fotografını cektım, sag alttaki vidasının bir tanesinin olmadıgını farkettim.acıklıgın sebebi buymus. servis cagırdım geldiler evet dediler vidanın bir tanesi eksik biz temin edecegiz . 1 hafta sonra vidayla geldiler, tv yi yerinden sökmeden vidalamaya basladılar. bir anda ekranda bir hata olustu. ölü pixel desem değil. renk solması gibi. beyaz ekranda iyice belirgin. ne yaptınız dedim bizden önce vardır gibi sacmalamaya basladılar. sonra farkettikki tam arkada da aynı yerden sanki duvara el feneri tutuyormussunuz gibi bozuk para büyüklüğünde bir ısık vurmaya basladı. kısaca eleman vidalarken iceriden bir yeri delmiş olacakki hem ekran arızalandı hemde arkası delindi bir sekılde. şimdi servis gelip tv yi alıp servise götürüp garantiden ne gerekiyorsa değiştireceklermiş. teknosayı aradım sıfır tv yada para iadesi talep ettim kabul etmediler. cunku buyuk ihtimalle servise giden tv dahada rezil olarak geri dönecek. bu hep böyle olmuştur. daha 2 aylık tv. ama bu konuyla uğrasacagım cunku ınanılmaz derecede sinirliyim. umarım sizin basınıza böyle birsey gelmez.
     PHILIPS  55PFL8007 PHILIPS  55PFL8007

geçmiş olsun. yahu manyakmı bu servis nasıl deliyor ekranı pes vida yuvası varsa yuvadan yoluna gider asla başka yeri delmez kesin tembel herif duvardan sökmeden takmaya çalıştığı için yanlış yere sokup çevirdi vidayı oha diyorum artık bu servise neyse tekrar geçmiş olsun arkadaş yok böyle olay ya gerçekten dangalaklık bu servisin yaptığı şaka gibi ya yok yere tv yi bozmuş deli olur insan sinirden tabiki peşini bırakma mahkemeye versen yeridir yani bu arada bende de 8007 40 inç olanı var merak edip baktım ama öyle bir açıklık yok

gerizekalı olduğu için deliyor bence. birde bana " bu daha önceden vardı bence " demezmi.. gercekten cocucu dövecektim sinirime zor hakim oldum. bakalım sonuclandıgında burada yazarım. sağol.

• airport34 kullanıcısına yanıt
    klasik suçluluk pisikolojisi dostum hata yaptıya kurtarmaya çalışıyor kendini maalesef trde servisler içler acısı çoğu çoluk çocuk alıp işe servise gönderiyorlar sonuç bu oluyor şansın varsa tv uzun süre sorun çıkarmadıysa rahatsın. neyse sonucu yazarsanız iyi olur merak ettim tekrar geçmiş olsun allah kimseyi düşürmesin ne tv servislerin de iş var nede diğer tamircilerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Bende 40pfl 8007k var arkadaşlar.Bugüne kadar hiç dual play oyun denememiştim.Bugün denedim ama bir türlü beceremedim.Kendi gözlüklerinin yanına bende pta508 aldım hepsinde dual play var ama hiçbir şekilde oyuncu 1 veya 2 diye değiştiremedim.Nasıl yapılacağını bilen yada deneyen varsa bi anlatın valla çok sinir oldum.

kaynak - oyun konsolu - oyunu başlat - 2 oyunculu mod secilir - tv de options tusu - görüntü ve ses - iki oyunculu oynama - ok - bölünmüş ekranda oyunu alt alta yada üst alt olarak secin ve ok tusu - 3d gözlükleri takın - gözlüklerdeki tuslarla player 1 yada player 2 yi secin ve tusa basın.

Hocam sorun da orda iste onlarin hepsini yaptikdan sonra 1. Oyuncu seciliyo ama 2. Oyuncuya hicbir sekilde gecmiyor bende anlamadim bir sorun var heralde

• arkadaşlar, bu tv ile akıllı kumanda kullanabilen var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

arkadaşlar, bu tv ile akıllı kumanda kullanabilen var mı hiç?

var evet, kumandayı klavye gibi ters cevirdiginizde otomatik devreye giriyor. smart ekrandaykende ortadaki ok tusunun üzerinde parmagınızın olması yeterli. basılı vaziyette değil ama sadece üzerinde olacak. sonra mouse mantıgında ekranda gezdirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Bende 40pfl 8007k var arkadaşlar.Bugüne kadar hiç dual play oyun denememiştim.Bugün denedim ama bir türlü beceremedim.Kendi gözlüklerinin yanına bende pta508 aldım hepsinde dual play var ama hiçbir şekilde oyuncu 1 veya 2 diye değiştiremedim.Nasıl yapılacağını bilen yada deneyen varsa bi anlatın valla çok sinir oldum.

kaynak - oyun konsolu - oyunu başlat - 2 oyunculu mod secilir - tv de options tusu - görüntü ve ses - iki oyunculu oynama - ok - bölünmüş ekranda oyunu alt alta yada üst alt olarak secin ve ok tusu - 3d gözlükleri takın - gözlüklerdeki tuslarla player 1 yada player 2 yi secin ve tusa basın.

Hocam sorun da orda iste onlarin hepsini yaptikdan sonra 1. Oyuncu seciliyo ama 2. Oyuncuya hicbir sekilde gecmiyor bende anlamadim bir sorun var heralde

bilmiyorum ben hiç denemedim.. youtube da böyle bir video var belki iş görür

http://www.youtube.com/watch?v=2V4MfC5DIpA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 11 Şubat 2014; 19:34:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neoplazma

http://www.youtube.com/watch?v=VMF8Qq2B11g

görüntüler iyi çekım berbat. ayrıca o tv pek 55 gibi gelmedi bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorum ben hiç denemedim.. youtube da böyle bir video var belki iş görür

http://www.youtube.com/watch?v=2V4MfC5DIpA

Benim gozluklerde bir sıkıntı var galiba cunku kullanma klavuzunda 2. Oyuncu tusuna basildiginda turuncu yanicak diyo ama bende olmuyor bir turlu.

• http://www.youtube.com/watch?v=6wVVFHdziBI

http://www.youtube.com/watch?v=qaZ7GPmmXw0

http://www.youtube.com/watch?v=0ODJPxMQo3g

http://www.youtube.com/watch?v=-VqoSA8w1lA

Türkiyede satışı varmıdır acaba , biraz araştırdım ama bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 12 Şubat 2014; 1:03:31 >

• quote:

quote:

var evet, kumandayı klavye gibi ters cevirdiginizde otomatik devreye giriyor. smart ekrandaykende ortadaki ok tusunun üzerinde parmagınızın olması yeterli. basılı vaziyette değil ama sadece üzerinde olacak. sonra mouse mantıgında ekranda gezdirebilirsiniz.

yanlış anladınız. biliyorum tersini çevirince klavye vs olduğu. demek istediğim birden fazla cihazı kumanda edebilen kumandalar (ses sistemi vs.). evrensel kumanda olarakta geçiyor akıllı kumanda olarakta. tv nin kumandası IR yerine RF olduğu için bu tvye uygun akıllı kumanda bulamadım o nedenle uygun bir kumanda bulan var mı diye soruyorum.

• quote:

http://www.youtube.com/watch?v=6wVVFHdziBI

http://www.youtube.com/watch?v=qaZ7GPmmXw0

http://www.youtube.com/watch?v=0ODJPxMQo3g

http://www.youtube.com/watch?v=-VqoSA8w1lA

Türkiyede satışı varmıdır acaba , biraz araştırdım ama bulamadım. bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

bi ara gittigidiyor ve sanalpazarda satılmıştı. 3lü ampül ve router toplamda 500 tl idi.. gaza gelip niyetlenmiştim ama sonra vazgeçtim:)

• quote:

quote:

quote:

yanlış anladınız. biliyorum tersini çevirince klavye vs olduğu. demek istediğim birden fazla cihazı kumanda edebilen kumandalar (ses sistemi vs.). evrensel kumanda olarakta geçiyor akıllı kumanda olarakta. tv nin kumandası IR yerine RF olduğu için bu tvye uygun akıllı kumanda bulamadım o nedenle uygun bir kumanda bulan var mı diye soruyorum.

pardon hocam haklısın ben yanlış anlamışım

• tahmin ettigim gibi daha da rezil olarak döndü tv. nurtopu gibi 7 - 8 tane ölü pixel ve tv nin bir sürü yerinde leke gibi hatalar mevcut. tekrar servise gönderdim ve sıfır yada muadilini talep ettim tabiki kabul etmediler. tüketici mahkemesinin yolları gözüktü sanırım bana.. son bir şans verdim, güya tüm sorunları halledeceklermis. sonucu buraya yazarım, merak eden varsa.
    gelde küfür etme nasıl bir şerfsiz bunlar yahu ne gerekiyorsa yap arkadaşım onlar bozdu ne demek yenisini veremem demek allah kahretsin bunları
  • quote:

gelde küfür etme nasıl bir şerfsiz bunlar yahu ne gerekiyorsa yap arkadaşım onlar bozdu ne demek yenisini veremem demek allah kahretsin bunları

aynen öyle. Bakalım nasıl gelecek. tv süperdi ne ışık sızması ne bulutlanma panel harikaydı. korkum sıfırı gelir bulutlanma olur ışık sızması olur daha da sıkıntılı. eger dedıkleri gibi yaparlarsa daha ugrasmak istemıyorum sinirlerim iyice yıprandı bunlar yüzünden.

dostum keşke yenisini verseler boş ver bulutu ışık sızmasını
  • quote:

keşke... ama vermıyorlar. güya bu sefer herseyı halletmişler. bu aksam gelıyor birazdan.. sonucu paylaşırım..
  • quote:

quote:

keşke... ama vermıyorlar. güya bu sefer herseyı halletmişler. bu aksam gelıyor birazdan.. sonucu paylaşırım..

hadi inşallah
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.