Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paladyum

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

hareketli sahnelerde genelde filmlerde yapıyor ki tüm markalarda bu var. birde bende d smart modül var onda daha çok yapıyor hd yayında buda bence d smartın yayın ve hd kalitesi kötü olduğu için yapıyor. bence görüntü ayarlarıyla oynamalısın göz zevkine göre ayarlamalısın

artı son yazılımı yükle bence çünkü tv hızlandı artı önceki yazılım evet sorunluydu ama bunu son yazılımla düzelttiler

Merhaba, sizde dsmart modül kullanıyormuşsunuz. Bir şey soracağım bu dsmartın 25 aralıkta yapmış olduğu frekans değişikliğinden sonra tv2 hd, discovery showcase hd ve animal planet hd den görüntü alabiliyor musunuz? bende sadece bu üç kanalda sifreli gözükmeye başladı. müşteri hizmetleri kör cahil zaten. forumlarda 12633 H 21666 frekansının yeni devreye girdiğini öğrendim ve bu frekanstaki kanallarda sorun yokmuş. ama bu frekansta benim tv kanal bulamadı. siz ne yaptınız acaba merak ettim? birde tv ye usbden nasıl udu kanalları ekliyoruz bilen var mı arkadaşlar??

selam. evet alıyorum tvnizdde sanırım dahili uydu alıcıyı kullanıyorsunuz benim tv de philips 8007 modeli dahili uydu alıcılı ve bu tip alıcılar biraz zayıf oluyor bu sorunu lnb değiştirerek giderdim. ama son 15 gündür bazen şifreyi çözmüyor ilk açılışta tv yi kanalda kapayıp açınca çözüyor bu modüldenmi d smarttanmı tvden mi çözemedim ama kapayıp açınca açıyor.

yeni frekanslar zayıf biraz eğer sizdeki sinyallerde düşükse bulamayabilir frekansları hele gece taratıyorsanız. ben inverto lnb alıp kurtuldum zayıf sinyalden eski lnb geceleri kanal kaybediyordu bozuk havalarda yanisi çok iyi hiç kayıpsız sinyal veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Aralık 2013; 1:29:25 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Benimde pfl8007. Kendi dahili uydu alicisini kullaniyorum. Bende de dediginiz gibi bazen sifre acmama oluyordu ac kapayla hallediyordum. Bu seferki farkli ama sadece bu dedigim 3 kanalda problem var. Ne yapsam sifreyi acmiyor. Siz eski frekanstanmi izliyorsunuz yoksa yeni frekanstan mi?? Forumlarda yeni frekansla sorun halloluyor demisler. Ben merkezi sistem uydu kullandiğım için lnb degistirme sansim yok. Sizden birsey rica etsem. Acaba uygun bi vaktinizde yeni frekanstaki kanallarinda oldugu kanal listenizi nete yukleseni. Bende sizin listedeki kanallari kullansam. Yeni frekans gelgitli oldugu icin kanali bulamiyorumda ben:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benimde pfl8007. Kendi dahili uydu alicisini kullaniyorum. Bende de dediginiz gibi bazen sifre acmama oluyordu ac kapayla hallediyordum. Bu seferki farkli ama sadece bu dedigim 3 kanalda problem var. Ne yapsam sifreyi acmiyor. Siz eski frekanstanmi izliyorsunuz yoksa yeni frekanstan mi?? Forumlarda yeni frekansla sorun halloluyor demisler. Ben merkezi sistem uydu kullandiğım için lnb degistirme sansim yok. Sizden birsey rica etsem. Acaba uygun bi vaktinizde yeni frekanstaki kanallarinda oldugu kanal listenizi nete yukleseni. Bende sizin listedeki kanallari kullansam. Yeni frekans gelgitli oldugu icin kanali bulamiyorumda ben:)

yukarıda mesajımı düzenledim ama neyse tekrar yazayım kesin lnb sinyal zayıflığından yapıyordur bulmamayı çünkü yeni frekanslar zayıf hele gece taratıyorsanız hiç bulamayabilir zaten dahili uydu alıcılarıda zayıf

tabiki kanal listemi verebilirim hemende yollarım eğer abartılı boyutta değilse size pm ile linke yükleyip yollarım az sonra ama tavsiyem gündüz el ile girin frekansı bulursa demekki ttvye lnb den gelen sinyal zayıf ki gece hiç bulamayabilir artı gece de bu kanallar sinyal yok uyarısıda verebilir çünkü bende eski lnb de gündüz bulabildiğim kanallar gece giderdi ama lnb değişince hiç bunu yaşamadım karda dahi çanak iyie karla kaplandıktan sonra bile sinyaller gitmedi sadece kırılmalar başladı buda normal çünkü çanak kardan kaybolmuştu nerdeyse birde mmerkezi sistemse işiniz zor çünkü genelde sinyal zayıf gelir direlere çoklu bağlantıdan dolayı arrtı kalitesiz lnb ve malzemede buna etken merak ettim trt1 hd olmayan kanalın sinyalini yazarmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Aralık 2013; 1:53:09 >

evet yüksek ihtimal sinyal düşüklüğünden. bende kendimce bulamadığı kanalları illegal tvye yüklersem günün farklı saatlerinde en azından denerim veya açar sinyal seviyesine bakıp kabloları kurcalarım diye düşündüm. kanal ekli olmayınca daha zor oluyor. ilginç zaten eski frekansta bu üç kanal hariç herşey normal. animal planet hallolsa uğraşmayacağımda işte. hd olmayan trt nin kalite %100 gücü %51. baya zayıf yani. siz listeyi yüklerseniz bende philips channel editor ile benim tv ye atarım. bide öyle denerim diye düşündüm. dedğim gibi uygun vaktinizde yaparsanız baya sevinirim. dosya büyük olursa "we transfer" dan filan sorun olmaz diye düşünüyorum.

Not: Buarada kendi listemi tvden usb ye attım "repair" klasorü toplam 25 mb geldi. bir şekilde hallolur gibi geldi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 30 Aralık 2013; 2:09:26 >
  • quote:

evet yüksek ihtimal sinyal düşüklüğünden. bende kendimce bulamadığı kanalları illegal tvye yüklersem günün farklı saatlerinde en azından denerim veya açar sinyal seviyesine bakıp kabloları kurcalarım diye düşündüm. kanal ekli olmayınca daha zor oluyor. ilginç zaten eski frekansta bu üç kanal hariç herşey normal. animal planet hallolsa uğraşmayacağımda işte. hd olmayan trt nin kalite %100 gücü %51. baya zayıf yani. siz listeyi yüklerseniz bende philips channel editor ile benim tv ye atarım. bide öyle denerim diye düşündüm. dedğim gibi uygun vaktinizde yaparsanız baya sevinirim. dosya büyük olursa "we transfer" dan filan sorun olmaz diye düşünüyorum.

Not: Buarada kendi listemi tvden usb ye attım "repair" klasorü toplam 25 mb geldi. bir şekilde hallolur gibi geldi:)

baya düşükmüş kablo kimbilir RG6-U6 bile değildir neyse iş anlaşıldı trt en az 60 65 olmalı ki diğerleride iyi olsun hele Show tv yada tv8 daha düşüktür ozaman hatta sinyal yokta der kötü havada geceleri kanal editörü programmı? öyleyse gerek yok çünkü bildiğim kadarıyla tvye usbb belleği takınca ilgili tv ayarından kanal listesi yükle deyince yüklüyordur denemedim ama öyle sanırım. neyse listeyi halledim size pm ile yollarım birazdan

O programi ben daha kolay listelemek icin kullaniyorum bide frekans degerlerine gore grupluyorum bazen oylesine olan kanallar icin. Cok onemli degil. Siz yukledikten sonra bende denerim bakalim. Simdiden cok tesekkurler ama sizi de ugrastirdim. Dsmartin degisiklikleriyle biz ugrasiyoruz ya ne diyim..

• paladyum kullanıcısına yanıt
    yok amaç yardımcı olmak severek yaparım yüklemeye başladım biraz yavaş yüklüyor turbobit sitesi nedense dediğin gibi 25 mb falan dosya rarlayınca 20 mb ye düştü. kanal ed,tör programı hakkında birşeyler sorarım bi ara size evet sormayın burası türkiye maalesef herşey yanlış olunca uğraşmak bizlere düşüyor sinyal zayıflığı sadece bizim türkiyeye özel sanırım neyse yükleyince pm atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Aralık 2013; 8:27:36 >

• flashplayer gelmez boşuna uğraşmayın samsung ve lgde var tek diğer markalarda yok diye biliyorum .
  • 300 TL lik tableti çift taraflı bantla tvnin arkasına yapıştırın en süper smart sizde olsun ;)
  • smart falan yalan görüntü iyiyse gerisini bir sekılde hallediyorsun zaten.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Hepimiz aynı beklentideyiz fakat, her şeyi devletten beklemek lafı gibi her şeyi panelden bekliyoruz. Kaliteli çekim, kaynak ve kaliteli oynatıcı, kablo bunlarında etkileri var ve umursamıyoruz.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Kaliteyi almak için beklemek gerek o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maodemao

Kaliteyi almak için beklemek gerek o zaman.

valla cihaz en kalitelisi .. dune. daha iyisi varmı bilmıyorum. filmler 1080p . 1920 x 1080 çözünürlüğünde. tv desen 4k değil sadece ki 4k da da aynı sıkıntılar var. samsung falan hikaye bu tv lerin yanında. 800 hz ( güya ) ... hdmi kablo altın uclu vs dünyanın parası. daha iyisini yapacak varsa buyursun gelsin : ) demekki ne yapsan boş. olmayınca olmuyor.
  • Arkadaslar bu aksam tv yi silerken kasanın arkasında aağ alt tarafinda ciddi bir aciklik farkettim.goruntude bir sorun yok bu haliyle kullanmaya devammi etsem ? Servis gelse ne yapabilir ? Yada iade alinirmi alali 3 ay a yaklasti. Burada biri daha bahsetmisti sanki bu kasa acikligindan. Fikirlerinizi merak ediyorum.tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

Arkadaslar bu aksam tv yi silerken kasanın arkasında aağ alt tarafinda ciddi bir aciklik farkettim.goruntude bir sorun yok bu haliyle kullanmaya devammi etsem ? Servis gelse ne yapabilir ? Yada iade alinirmi alali 3 ay a yaklasti. Burada biri daha bahsetmisti sanki bu kasa acikligindan. Fikirlerinizi merak ediyorum.tesekkurler.

Kardeşim bahsettiğin tarzda kasa açıklığını bende farketmiştim. Televiyonun sağ alt tarafında aynen. Hatta biraz baskı uygulayınca kıt kıt ses veriyor sanki yuvaya oturmamış gibi..
    Ama görüntüde v.s bir problem yok. Sanıyorum kronik bir problem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Arkadaslar bu aksam tv yi silerken kasanın arkasında aağ alt tarafinda ciddi bir aciklik farkettim.goruntude bir sorun yok bu haliyle kullanmaya devammi etsem ? Servis gelse ne yapabilir ? Yada iade alinirmi alali 3 ay a yaklasti. Burada biri daha bahsetmisti sanki bu kasa acikligindan. Fikirlerinizi merak ediyorum.tesekkurler.

Kardeşim bahsettiğin tarzda kasa açıklığını bende farketmiştim. Televiyonun sağ alt tarafında aynen. Hatta biraz baskı uygulayınca kıt kıt ses veriyor sanki yuvaya oturmamış gibi..

merhaba. aman kurcalatmayın. benım basıma gelen seyı anlatıyım size. ekranın arkasının fotografını cektım, sag alttaki vidasının bir tanesinin olmadıgını farkettim.acıklıgın sebebi buymus. servis cagırdım geldiler evet dediler vidanın bir tanesi eksik biz temin edecegiz . 1 hafta sonra vidayla geldiler, tv yi yerinden sökmeden vidalamaya basladılar. bir anda ekranda bir hata olustu. ölü pixel desem değil. renk solması gibi. beyaz ekranda iyice belirgin. ne yaptınız dedim bizden önce vardır gibi sacmalamaya basladılar. sonra farkettikki tam arkada da aynı yerden sanki duvara el feneri tutuyormussunuz gibi bozuk para büyüklüğünde bir ısık vurmaya basladı. kısaca eleman vidalarken iceriden bir yeri delmiş olacakki hem ekran arızalandı hemde arkası delindi bir sekılde. şimdi servis gelip tv yi alıp servise götürüp garantiden ne gerekiyorsa değiştireceklermiş. teknosayı aradım sıfır tv yada para iadesi talep ettim kabul etmediler. cunku buyuk ihtimalle servise giden tv dahada rezil olarak geri dönecek. bu hep böyle olmuştur. daha 2 aylık tv. ama bu konuyla uğrasacagım cunku ınanılmaz derecede sinirliyim. umarım sizin basınıza böyle birsey gelmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

merhaba. aman kurcalatmayın. benım basıma gelen seyı anlatıyım size. ekranın arkasının fotografını cektım, sag alttaki vidasının bir tanesinin olmadıgını farkettim.acıklıgın sebebi buymus. servis cagırdım geldiler evet dediler vidanın bir tanesi eksik biz temin edecegiz . 1 hafta sonra vidayla geldiler, tv yi yerinden sökmeden vidalamaya basladılar. bir anda ekranda bir hata olustu. ölü pixel desem değil. renk solması gibi. beyaz ekranda iyice belirgin. ne yaptınız dedim bizden önce vardır gibi sacmalamaya basladılar. sonra farkettikki tam arkada da aynı yerden sanki duvara el feneri tutuyormussunuz gibi bozuk para büyüklüğünde bir ısık vurmaya basladı. kısaca eleman vidalarken iceriden bir yeri delmiş olacakki hem ekran arızalandı hemde arkası delindi bir sekılde. şimdi servis gelip tv yi alıp servise götürüp garantiden ne gerekiyorsa değiştireceklermiş. teknosayı aradım sıfır tv yada para iadesi talep ettim kabul etmediler. cunku buyuk ihtimalle servise giden tv dahada rezil olarak geri dönecek. bu hep böyle olmuştur. daha 2 aylık tv. ama bu konuyla uğrasacagım cunku ınanılmaz derecede sinirliyim. umarım sizin basınıza böyle birsey gelmez.

Geçmiş olsun kardeşim. Başlarda biraz canımı sıkmıştı ama sonradan kafaya takmamaya çalıştım bende.

• quote:

geçmiş olsun. yahu manyakmı bu servis nasıl deliyor ekranı pes vida yuvası varsa yuvadan yoluna gider asla başka yeri delmez kesin tembel herif duvardan sökmeden takmaya çalıştığı için yanlış yere sokup çevirdi vidayı oha diyorum artık bu servise neyse tekrar geçmiş olsun arkadaş yok böyle olay ya gerçekten dangalaklık bu servisin yaptığı şaka gibi ya yok yere tv yi bozmuş deli olur insan sinirden tabiki peşini bırakma mahkemeye versen yeridir yani bu arada bende de 8007 40 inç olanı var merak edip baktım ama öyle bir açıklık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Şubat 2014; 2:32:09 >

• Bende 40pfl 8007k var arkadaşlar.Bugüne kadar hiç dual play oyun denememiştim.Bugün denedim ama bir türlü beceremedim.Kendi gözlüklerinin yanına bende pta508 aldım hepsinde dual play var ama hiçbir şekilde oyuncu 1 veya 2 diye değiştiremedim.Nasıl yapılacağını bilen yada deneyen varsa bi anlatın valla çok sinir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Bende 40pfl 8007k var arkadaşlar.Bugüne kadar hiç dual play oyun denememiştim.Bugün denedim ama bir türlü beceremedim.Kendi gözlüklerinin yanına bende pta508 aldım hepsinde dual play var ama hiçbir şekilde oyuncu 1 veya 2 diye değiştiremedim.Nasıl yapılacağını bilen yada deneyen varsa bi anlatın valla çok sinir oldum.

kaynak - oyun konsolu - oyunu başlat - 2 oyunculu mod secilir - tv de options tusu - görüntü ve ses - iki oyunculu oynama - ok - bölünmüş ekranda oyunu alt alta yada üst alt olarak secin ve ok tusu - 3d gözlükleri takın - gözlüklerdeki tuslarla player 1 yada player 2 yi secin ve tusa basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 9 Şubat 2014; 12:44:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.