Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maodemao

Egreat R6S almayı düşündüm, bizim televizyonlar ile uyumu nasıldır?

açıkçası ben hiç bir sıkıntı yaşamadım. bayadır kullanıyorum. philipsi almadan öncede egreat vardı. tv nin playerini bir kaç defa kullandım zaten egreatin görüntüsü daha iyi olduğu için sürekli onu kallnıyorum. 3d bluray isoları da direk açıyor zaten. yalnız baya bir yazılım seçeneği var egreat te onları forumdan inceleyin isterseniz. geçen biri egreat sayfsında 2.eli 150 tl ye satıyordu.
  • quote:

İso olarak TV görmüyor, bluray diski direk usb ye kopyalıyoruz içindeki film dosyasını oynatıyor.
    Bu televizyon ile birlikte media oynatıcı alınmalı benim şahsi fikrim, tıkanınca bilgisayarı bağlıyorum ama benimde almam lazım.

işlemi tam olarak yazar mısınız?

iso yu bilgisayarda sanal sürücüyle açıp tüm içeriği USB ye mi kopyalıyorsunuz?

VE BU YÖNTEMLE TV 3D BLURAY İSO İÇERİĞİNİ 3D OLARAK OYNATMIŞ MI OLUYOR?

eğer durum böyle ise R6S almaya gerek yok bence..

burda da tartışıyorduk:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43183947&p=63&f=753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 8 Kasım 2013; 11:44:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef 3D blurayleri kastetmedim, 3d ler beni deli etti zaten. sadece 2D leri iso içeriğini usb ye kopyalayarak izleyebiliyoruz. 3d ler için çok uğraşmıştım, power dvd 10 veya üstü sanırım bilgisayar yardımı ile izleyebiliyorum. Bana göre Half sbs lerden çok daha iyi görüntü.
  • Süregelen zaman içinde PC den 3D film açarak kumandadan 3D yi seçtiğimde tv kendi kendine kapanıp açılır oldu. Bir iki kez yaptıktan sonra düzeliyor. Ayrıca bulutlanma sorunu kafayı taktığımdan olsa gerek canımı sıkıyor. Reklamlardaki kayan yazıların okunmaması sıkıcı bir durum. Üst segment ürün aldık diyoruz ve sıkıntılar ortada. TV alırken marka model bir yana ışık sızması ve bulutlanma olayının olmadığından emin olmak lazım. Mükemmeli yok.
  • maodemao M kullanıcısına yanıt
    ben pcden bağlantıyla 1 kez 3d film izledim hiç sorun olmadı. bulutlanma yada ışık sızması yok. kayan yazzılar biraz bozuk ama takılacak mevzu değil. fazla takıntılı olmamak lazım bu arada tv 40 inç 8007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Aralık 2013; 19:37:22 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    55" kullanıyorum, büyük ekranda daha fazla hissedilir oluyor bu sıkıntılar(Bulutlanma ışık sızması). 3D de kapanma/açılma olayı bende de yeni başladı.
  • maodemao M kullanıcısına yanıt
    haklısın büyük ekranda olabilir 3d olayı ilginç d smartta 3d yayında var normal sorunsuz izliyorum son yazılımı denediniz mi?
  • quote:

55" kullanıyorum, büyük ekranda daha fazla hissedilir oluyor bu sıkıntılar(Bulutlanma ışık sızması). 3D de kapanma/açılma olayı bende de yeni başladı.

hocam hiç sıkıntı yapma,bende de aynı sorunlar var,görüntü kalitesi güzel , herşeye bedel .. diye düşünmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncelleme 12.12.2013 tarihinde yayınlanmış arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

yeni güncelleme 12.12.2013 tarihinde yayınlanmış arkadaşlar.

sanki görüntü iyileştirme yok gibi bakalım deneyelim

EDİT:güncelledim önceki yazılımda açılışta philips yazısı titreme yapıyordu bunda düzeldi
    demekki önceki yazılım sorunluymuş

Google çeviri

QF1EU-0.150.92.0 (yayınlanmayacak Tarih: 2013/12/11)
    · HBB TV Gelişmiş davranış.
    · Ücretsiz disk alanı göstergesi Almanca ve İspanyolca yayın-EPG görüntülenir.
    · PlayReady akışları oynarken İyileştirmeler.
    · Akıllı TV 'Internet' uygulamasını kullanarak Gelişmeler.
    · Hızlı başlangıç ​​özelliği gelişir.
    · Telenet saatin görüntülenmesini düzeltin.
    · Kanal değişikliğinden sonra Teleteks gelişme.
    · Oynatma PVR kayıtları İyileştirmeler.
    · Oyun modunda resim ekranda iyileştirmeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Aralık 2013; 16:28:38 >

• Yeni güncelleme ile mi ilgilidir bilmiyorum ama tesaduf denk geldi bana, tv kapalı iken ambilight tuşu ile ışıkları kullanabiliyoruz, her bastığımızda renk değişiyor.
  • quote:

Yeni güncelleme ile mi ilgilidir bilmiyorum ama tesaduf denk geldi bana, tv kapalı iken ambilight tuşu ile ışıkları kullanabiliyoruz, her bastığımızda renk değişiyor.

vardı o eskiden de güncelleme ile alakası yok
  • Özellik İyimiş, maksat benim gibi fark etmeyen var ise bilgilendirmiş olmak.
  • Menüden yazılım güncelle dediğimde bulamıyor internet seçeneğini kullanınca. Siz usb'den mi hallettiniz güncellemeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Menüden yazılım güncelle dediğimde bulamıyor internet seçeneğini kullanınca. Siz usb'den mi hallettiniz güncellemeyi?

menüden genelde bulmuyor usb den yapın
  • Arkadaşlar merhaba
    şimdi Kliksa LG TV lerde 3 ay HD Digitürk Hediye veriyor
    ve ben şu iki TV arasında kararsız kaldım, LÜTFEN bilgili arkadaşlar yorum ve tavsiyelerde bulunabilirler mi.
    LG 47LA660S ve
    PHILIPS 40PFL8007K/12
    PHILIPS 40PFL8007K/12 ==> 1949TL - 150TL (çip para) - 68,215TL (avantajix) = 1.730.785 Liraya geliyor vede
    LG 47LA660S ==> 2499TL - 150TL (çip para) - 200TL (promo kodu) - 80,465TL (avantajix) = 2.068.535 Liraya geliyor +
    LG 3 aylık HD Digiturk hediye veriyor. Şimdi TV lerden fazla anlamam ama bildiğim kadarı ile philips görüntüde daha iyi
    ve fiyat daha cazip ama LG hem boyut olarak hemde hediyeler artı SMART daha iyi diye duydum.
    Bir karşılaştırma yapabilen veya site olsa daha makbule geçer,
    Sizlerin değerli yorumlarınıza ve tavsiyelere ACİLEN ihtiyacım var
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kridvan

Arkadaşlar merhaba
    şimdi Kliksa LG TV lerde 3 ay HD Digitürk Hediye veriyor
    ve ben şu iki TV arasında kararsız kaldım, LÜTFEN bilgili arkadaşlar yorum ve tavsiyelerde bulunabilirler mi.
    LG 47LA660S ve
    PHILIPS 40PFL8007K/12
    PHILIPS 40PFL8007K/12 ==> 1949TL - 150TL (çip para) - 68,215TL (avantajix) = 1.730.785 Liraya geliyor vede
    LG 47LA660S ==> 2499TL - 150TL (çip para) - 200TL (promo kodu) - 80,465TL (avantajix) = 2.068.535 Liraya geliyor +
    LG 3 aylık HD Digiturk hediye veriyor. Şimdi TV lerden fazla anlamam ama bildiğim kadarı ile philips görüntüde daha iyi
    ve fiyat daha cazip ama LG hem boyut olarak hemde hediyeler artı SMART daha iyi diye duydum.
    Bir karşılaştırma yapabilen veya site olsa daha makbule geçer,
    Sizlerin değerli yorumlarınıza ve tavsiyelere ACİLEN ihtiyacım var
    Teşekkürler

PHILIPS 40PFL8007K/12 kaçırma derim 2 ay önce aldım çok memnunum

• Dostum aslında benimde gönlümde Philips geçiyor amblight olsun tazeleme oranı olsun görüntü kalitesi olsun ama
    LG de yabana atılacak değil aslında boyut olarak pasif gözlük olarak smart olsarak hemde duvara monte oluyor HD digitürk
    hediye kafam çok karışık ne yapacağımı karar veremiyorum
    teşekkürler @mito1172
  • kridvan kullanıcısına yanıt
    vallaha arkadaşım bence philips görüntü kalitesiyle lg kıyaslamak yanlış olur philips lg den üstün bence ve philipsinde ayak aparatı ayrıca duvara montaj için uygun yani ayrıca askıya gerek kalmıyor. artı lg alana hd digitürk hediyeside bence abartılacak bir olay değil yani lg alana veriliyorsa. neyse benden söylemesi karar senin
  • kridvan kullanıcısına yanıt
    benim gönlümden golf geçiyor ama tipo da yabana atılacak araba değil gibi olmuş yazdığın.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.