Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Philips 65pfl9708s aldığım için elimde ki 55PFL8007 yi satıyorum. Fiyat olarak 2500 lira istiyorum. Düşünen olursa pm atabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_99126163/f_//tm.htm#99126163
  • Arkadaşlar altyazılarda Türkçe karakter desteği ile ilgili bir gelişme yok değil mi hala?
  • Alt yazi icin notepad2 de pc de duzelt me yaparak cozebiliyorsun 20 saniyelik bir is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG yazılımla 4k izleme getirdi tv uydu alıcılarına bakalım philips altta kalacak mı
  • arkadaslar selam, yeni bir eve taşındım, binada dahili uydu sistemi bulunuyor. ben aslında digitürk kullanıyorum ama uydudan da yararlanmak istesem ne yapmam gerekiyor ? bildigim kadarıyla bu tv de dahili uydu receiver var ıcerisinde cunku menüsünde görüyorum. servisi aradım bana söylediğine göre bir lnb kablo alacaksınız bir ucunu duvara bir ucunu tv ye takıp kanalları aratacaksınız dedi ama ben tam ikna olamadım. bu şekilde kullanan biri varsa bilgi verebilirse cok sevinirim. ayrıca ben hiçbir güncellemeyi yapmadım bu birseye sebep olabilirmi ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar selam, yeni bir eve taşındım, binada dahili uydu sistemi bulunuyor. ben aslında digitürk kullanıyorum ama uydudan da yararlanmak istesem ne yapmam gerekiyor ? bildigim kadarıyla bu tv de dahili uydu receiver var ıcerisinde cunku menüsünde görüyorum. servisi aradım bana söylediğine göre bir lnb kablo alacaksınız bir ucunu duvara bir ucunu tv ye takıp kanalları aratacaksınız dedi ama ben tam ikna olamadım. bu şekilde kullanan biri varsa bilgi verebilirse cok sevinirim. ayrıca ben hiçbir güncellemeyi yapmadım bu birseye sebep olabilirmi ? teşekkürler.

aynen dediğiniz gibi cihazda uydu alıcısı var. size kalan sadece kablo ile bağlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

quote:

arkadaslar selam, yeni bir eve taşındım, binada dahili uydu sistemi bulunuyor. ben aslında digitürk kullanıyorum ama uydudan da yararlanmak istesem ne yapmam gerekiyor ? bildigim kadarıyla bu tv de dahili uydu receiver var ıcerisinde cunku menüsünde görüyorum. servisi aradım bana söylediğine göre bir lnb kablo alacaksınız bir ucunu duvara bir ucunu tv ye takıp kanalları aratacaksınız dedi ama ben tam ikna olamadım. bu şekilde kullanan biri varsa bilgi verebilirse cok sevinirim. ayrıca ben hiçbir güncellemeyi yapmadım bu birseye sebep olabilirmi ? teşekkürler.

aynen dediğiniz gibi cihazda uydu alıcısı var. size kalan sadece kablo ile bağlamak.

teşekkür ederim, nasıl bir kablo bu ? eskiden tüplü tv lere takılan cinstenmi ? hd yayınlarıda alabilicekmiyim bu şekilde peki ?

• quote:

size alt resimdeki gibi kablo lazım bir uyducuya gidin bana merkezi sistemden gelen duvar prizinden dahili uydu alıcılı tv me bağlanacak ara kablo yapın deyin yaparlar

NOT: DUVARDAKİ PRİZDE VE TV ARKASINDA RESİMDEKİ FİŞLERİN DİŞİ OLANLARI MEVCUTTURİ KABLODAKİLER ERKEKTİR VE ADLARI F KONNAKTÖR DÜR.
     PHILIPS  55PFL8007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2014; 1:45:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

size alt resimdeki gibi kablo lazım bir uyducuya gidin bana merkezi sistemden gelen duvar prizinden dahili uydu alıcılı tv me bağlanacak ara kablo yapın deyin yaparlar

NOT: DUVARDAKİ PRİZDE VE TV ARKASINDA RESİMDEKİ FİŞLERİN DİŞİ OLANLARI MEVCUTTURİ KABLODAKİLER ERKEKTİR VE ADLARI F KONNAKTÖR DÜR.
     PHILIPS  55PFL8007

çok teşekkür ederim

• airport34 kullanıcısına yanıt
    rica ederim artı bu kabloların hazırlarıda satılıyor gitti gidiyor da falan mevcut metre uygun olursa alabilirsiniz
  • yukarıda yazmıştım (40pfl 8007k sahibiyim):

tv yi alalı 1 sene oldu heralde,

-ışık sızması var 4 köşeden
    -kumandanın klavyesi çalışmıyor (pilden olblr blmyrm)
    -görüntü eskisi kadar güzel gelmiyor (gözüm alışmış olblr)
    -tv en başından beri özellikle HD kanallara geçerken arada sırada kendiliğinden kapanıyor
    -arada sırada kumada çalışmıyor

şimdi bu sorunlara şu görüntü de eklendi, belki önceden beri vardı. (tv nin tüm görüntü ayarları maximumda):

(siyah kare çizgilerle işaretlediğim bölgeleri yakınlaştırıp tekrar çektim, çekimler iphone 3gs ile, resimleri farklı sayfada açın)

PHILIPS  55PFL8007
     PHILIPS  55PFL8007
     PHILIPS  55PFL8007

PHILIPS  55PFL8007
     PHILIPS  55PFL8007
     PHILIPS  55PFL8007

bundan önce LCD veya plazma tv sahibi olmadığım için diğer tv ler hakkında yorum yapamayacağım, ama bu tv nin görüntü kalitesinin çok iyi olduğu söyleniyor. Eğer bunun görüntü kalitesi çok iyi ise diğer tv leri düşünemiyorum bile. Görüntüler zaman geçtikçe kötüleşti. Alalı 1 seneyi geçti, yularıdaki sorunlara smart tv nin berbat (LG nin smart tv ve kumanda hızını gördüm) ve kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu da eklemek isterim.

Bazıları bu gibi durumlarda şu ayarı kapat (perfect pixel HD, parazir azaltma vs) , şunu minimuma getir diye yardımcı olmaya çalışıyor, madem bu ayarları kapatacaktık ne diye bu tv yi aldık?

Bu çamur gibi görüntüler yakından bakıldığı zaman tüm tv lerde bu şekilde ortaya çıkıyorsa o zaman söylenecek pek fazla birşey yok. HD kanalları seyrederken çok fazla göze batmıyor, ancak PC veya media player vs takıp filmleri durdurup tv ye yakından bakınca işin rengi değişiyor. HDMI kablodan kaynaklanabilir mi sizce? Nasıl anlatsam, ekranda bir sürü toz gibi pikseller belli oluyor, resimlerde de görmüşsünüzdür bu pikseller birleşip çamur gibi bir görüntü oluşturuyor.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

son olarak sizi sıklıkla başıma gelen şu ilginç menü görüntüsü ile başbaşa bırakmak istiyorum, kanal ayarlarınızla oynamayın , evet kumandadan options tuşuna basıyoruz, o da ne, bazı seçenekler (kulaklık ses düzeyi) düzene isyan edip havalara uçmuş.... Bu tv yi alacak arkadaşlar için yorumsuz :

PHILIPS  55PFL8007

PHILIPS  55PFL8007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 20 Ocak 2015; 0:25:05 >

• tüm ayarlar maximumda derken full açık demek istediyseniz bu iyi değil çok açık ışık renk kontras herneyse görüntüyü bozar kumanda klavyesi nerdeyken çalışmıyor ? onun belli çalışma alanları var çünkü. sürekli kapanıyorsa tv tabiki bir sorun olabilir ama çok nadir kapanıp açılıyorsa bu bende de oluyor bence normal çünkü sonuçta alet bilgisayar gibi arada hata yapıp kendini resetliyor olabilir.

son olarak ben 40 inç olanını 2 yıldır kullanıyorum tüm güncellemelerini yükledim ve bence görüntü ilk günkü gibi çok net ve canlı
  • quote:

tüm ayarlar maximumda derken full açık demek istediyseniz bu iyi değil çok açık ışık renk kontras herneyse görüntüyü bozar kumanda klavyesi nerdeyken çalışmıyor ? onun belli çalışma alanları var çünkü. sürekli kapanıyorsa tv tabiki bir sorun olabilir ama çok nadir kapanıp açılıyorsa bu bende de oluyor bence normal çünkü sonuçta alet bilgisayar gibi arada hata yapıp kendini resetliyor olabilir.

son olarak ben 40 inç olanını 2 yıldır kullanıyorum tüm güncellemelerini yükledim ve bence görüntü ilk günkü gibi çok net ve canlı

ışık , renk, kontrast ayarları değil hocam, bu tv ye özgü , hatta philipse özgü ayarlar.

bence siz çok kanaatkar bir insansınız

bilgisayarın kendini resetlemesi normal değil hocam.

bu tv lerde kumandanın bir özelliği de radyo dalgaları ile çalışması yanlış hatırlamıyorsam, yani kumandayı tv ye doğru tutmasanız da çalışıyor, hatta ben başka odadan bile kanal değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

tüm ayarlar maximumda derken full açık demek istediyseniz bu iyi değil çok açık ışık renk kontras herneyse görüntüyü bozar kumanda klavyesi nerdeyken çalışmıyor ? onun belli çalışma alanları var çünkü. sürekli kapanıyorsa tv tabiki bir sorun olabilir ama çok nadir kapanıp açılıyorsa bu bende de oluyor bence normal çünkü sonuçta alet bilgisayar gibi arada hata yapıp kendini resetliyor olabilir.

ışık , renk, kontrast ayarları değil hocam, bu tv ye özgü , hatta philipse özgü ayarlar.

bence siz çok kanaatkar bir insansınız

bilgisayarın kendini resetlemesi normal değil hocam.

bu tv lerde kumandanın bir özelliği de radyo dalgaları ile çalışması yanlış hatırlamıyorsam, yani kumandayı tv ye doğru tutmasanız da çalışıyor, hatta ben başka odadan bile kanal değiştirdim.

kanaakarlıkla ilgisi yok hocam pc reset atar örneğin ekran kartı küçük bir sorunla karşılaştıysa pc reset atıp bunu düzelmeye çalışır bu çok normaldir he tabi bu sürekliyse ozaman sorun vardır

ayarlar maxsimum derken ben tüm ayarlar anladığım için öyle dedim ama ilk gün güzelken şimdi kötüyse bana garip geldi ozaman arıza olabilir tv de çünkü benim görüntü ilk günkü gibi hala ve kötü olsa zaten yazardım artı kumanda da her fonksiyonu sorunsuz çalışıyor siz bence bir servise danışın

• ayarları fullemek iyi anlama gelmez .. bütün markada o özelliklerim kapalı durması önerilir. siz doğal*yada standart modda izleyin daha iyidir<
    http://www.avforums.com/home/pictureperfect.html

doğru 2012 serilerinde menü ve kanal geçişi 2013 e göre ağır ve hantal.

ağırlığı azaltmak için fabrika ayarlarına geri getirin smart menüsüne fazla içerik koymayın işe yaramayan kanalları kaldırın. kaldırma varsa tabi. kanal listesine dikkat edin uçup gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

ayarları fullemek iyi anlama gelmez .. bütün markada o özelliklerim kapalı durması önerilir. siz doğal*yada standart modda izleyin daha iyidir<
    http://www.avforums.com/home/pictureperfect.html

doğru 2012 serilerinde menü ve kanal geçişi 2013 e göre ağır ve hantal.

ağırlığı azaltmak için fabrika ayarlarına geri getirin smart menüsüne fazla içerik koymayın işe yaramayan kanalları kaldırın. kaldırma varsa tabi. kanal listesine dikkat edin uçup gitmesin.

hocam o zaman niye o özellikler var

• hocam sizin tv ye çok yakından bakmakla normal mesafeden bakmak arasında görüntü farkı oluyor mu?

tv ye çok yakından bakıp piksellerin görünüp görünmediğine , görüntü netliğinin bozulup bozulmadığına bakıp haber verebilir misiniz?
  • Ben 1,5 yıldan fazladır 55PFL8007 kullanıyorum. D-Smart ve Digitürkte görüntü kalitesi gerçekten kötü. Bu platformlardan kaynaklanan bir şey ama. Televizyonun kendi uydu alıcısından izlediğinizde ise kalite çok güzel. Hele TRT'nin HD kanalları harika. Özellikle bugün yayınlanan "Filinta" dizisinin görüntü kalitesi mükemmel.

Tv'ye yakından ve uzaktan bakma arasında fazla bir fark yok. Ama iyice dibine girerseniz pikselleri fark ediyorsunuz.

Ben birçok ayar denedim, en son aşağıdaki ayarda karar kıldım ve uzun süredir bu ayarları kullanıyorum. Işık gücü düşük gelebilir ama kısa bir süre sonra göz alışıyor zaten. Doğallık çok iyi ama.

Backlight: 65
    Renk: 65
    Netlik: 5
    Parazit azaltma: orta
    Mpeg: orta

Perfect Pixel HD
    Pnm: orta
    Clear lcd: açık
    G. Netlik: açık
    Mukem.kontrast: kapalı
    D.arka ışık: en iyi güç
    Renk geliş.: orta

Gelişmiş
    Işık sen.: açık
    Gama: 2
    Renk sıcaklığı: kişisel 127-127-127-0-0-0
    Video kontrast: 100
    Parlaklık: 50

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tv lerde orjinal bluray izledikten sonra bizim Türk HD kanalların yayınlarına HD demeye bin şahit lazım
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.