Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Ben 1,5 yıldan fazladır 55PFL8007 kullanıyorum. D-Smart ve Digitürkte görüntü kalitesi gerçekten kötü. Bu platformlardan kaynaklanan bir şey ama. Televizyonun kendi uydu alıcısından izlediğinizde ise kalite çok güzel. Hele TRT'nin HD kanalları harika. Özellikle bugün yayınlanan "Filinta" dizisinin görüntü kalitesi mükemmel.

cevap için teşekkürler.uzun uzun ayarları yazmışsınız.sizin ayarlarınızla renkler çok dolgun duruyor, değişik ama fena değil gibi.

ben biraz da HDMI lerden şüpheleniyorum, benim hd kanallarım da fena değil gibi.

"filmler" görüntü tarzında renkler gerçekten abartısız ve doğal, bunu fark ettim (avforumda "filmler" tarzı öneriliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 21 Ocak 2015; 0:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok yakından bakarsan tabiki prüzlü görünür ..

ayrıca hd kanal hd yayın bile olsa video çekimleri farklı yapılıyor

ekranın ortasında wolverin var adamda sorun yok ama yan taraflar prüzlü bu normaldir

bazende zum yapıyorlar bende sinir oluyorum 2 kişi var mesela öndekine zum yada arkadakine zum yapılıyor diğeri fluuu

film modu sıcak olduğu için ten rengi güzel ama beyaz renk kötü olur
    canlı vivid mod rezildir.

doğal yada standart modda pnm kapalı izleyebilirsiniz. görüntü daha iyidir.

yada bu ayarları deneyin. deneme yanılma yöntemiyle zamanla ayar çekersiniz.

backlight kontrast : 80 (60-80 arası )
    renk : 60 (50-60 arası )
    netlik : 0 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı - ne işe yaradığını çözemedim
    mpeg parazit azaltma : kapalı - ne işe yaradığını çözemedim

percect natural motion : kapalı - açınca görüntü 3dli gibi güzel gelir ama görüntüde kırılma-titreme olmaması için kapatılmalı
    clear cld : açık - 100hz tvde açık olmalı
    gelişmiş netlik : kapalı - kapalı daha iyi. açıkta beyenmedim
    dinamik kontrast : kapalı - siyah sahne arka aydınlatma olayı
    dinamik arka ışık : kapalı - ışık sızması varsa standart yapın
    renk geliştirme : minimum (kapalı) - yeşil renkte daha çok belli olur futbolda deneyin.

ışık sensörü : kapalı - açık yapınca daha koyu olur - kapalı iyi. amb lada ilgiliymiş çözemedim o işi
    gama : 0 (0,+2 arası)
    renk sıcaklığı : normal kişisel yaparsan isf ayarı girilir .
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 21 Ocak 2015; 3:00:44 >

• 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Filintanın görüntüler manyak zaten ben kayıttan izliyorum trthd kırmızı tuş seç izle seçeneğiyle yine manyak
  • 666azazel@ve 53*MURAT@ arkadaş gerekli herşeyi yazmışlar zaten bende bunları demek istedim ama siz kanaatkar deyince fazla uzatmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ocak 2015; 4:55:00 >
  • @mito1172 , belki de ben çok nankörüm :)

cevaplar için teşekkürler.
  • yok estafurullah nankörlük değilde fazla ayrıntıcı yada mükkemelci diyelim ama takılmayın philipsin net görüntüsü bence hiçbir tvde yok
  • 55" 8007 2013 mart sonu alınmış..ilk sahibinden..
    servis yüzü görmemiş maşallah ,hiç bir sorunu olmayan
    tek bir yerde kullanılmış yeri hiç değişmemiş..
    tertemiz çizik vs olmayan
    satılıp yerine 65" alınacak
    tv miz ne kadara alıcı bulur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efki70 -- 22 Mart 2015; 4:27:24 >
  • Bu tv bende de var. arada bir ağa bağlanmaya çalışıyor. Dolayısıyla bu menü ekranı kaplıyor. Kumandadan Ok tuşuna basmadan da geçmiyor. Tv ne yapmaya çalışıyor ve bunu nasıl engellerim?
  • uzun bir aradan sonra yeni yazılım var arkadaşlar..
    Philips
    Philips Smart LED TV 55PFL8007K/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&mid=Link_Software&ctn=55PFL8007K/12
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

uzun bir aradan sonra yeni yazılım var arkadaşlar..http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&mid=Link_Software&ctn=55PFL8007K/12

Teşekkürler bilgi için ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit Yazılım Güncellemesi - Yazılım
    version:000.150.102.000 yükseltildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: famos

Sabit Yazılım Güncellemesi - Yazılım
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PFL8007K_12/8000-series-ambilight-spectra-xl-ve-perfect-pixel-hd-oezellikli-smart-led-tv/destek

TV yi güncellemek istesek bu işlem nasıl yapılıyor , ayrıca bu yazılımın + ve - leri nelerdir ? ben hala fabrikasyon yazılımı kullanıyorum gayet memnunum.

• Hocam fabrika yazılımından memnunsanız hiç ellemeyin bizim sony lerede gel keşke yüklemeseydik şimdi renk ayarlarımı tutturamıyoruz

• Merhabalar herkese 2013 yilindan beri kullandigim televizyonumun, ekranin sağ tarafinda yukardan asagiya dogru 3-4 tane dikey cizgi olustu.Ozellikle maç izlerken çimler gozuktugunde siyah cizgilerdaha belirgin oluyor.

Boyle bir problem yasayan kimse var mi acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Terden

Merhabalar herkese 2013 yilindan beri kullandigim televizyonumun, ekranin sağ tarafinda yukardan asagiya dogru 3-4 tane dikey cizgi olustu.Ozellikle maç izlerken çimler gozuktugunde siyah cizgilerdaha belirgin oluyor.

Aynen benim de sol tarafta bir çizgi oluştu. Ben de 2013'te almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: famos

Sabit Yazılım Güncellemesi - Yazılım
    http://www.philips.com.tr/c-p/55PFL8007K_12/8000-series-ambilight-spectra-xl-ve-perfect-pixel-hd-oezellikli-smart-led-tv/destek

TV yi güncellemek istesek bu işlem nasıl yapılıyor , ayrıca bu yazılımın + ve - leri nelerdir ? ben hala fabrikasyon yazılımı kullanıyorum gayet memnunum.

yazılımı indirip fat32 formatlı flash beleğe atın sonra tvye takın güncelleme başlar bekleyin bitince uyarı verir flash belleği çıkarın ve tvnin fişini çekin diye fişi çekip 2 dakika bekleyip takın bu kadar. son yazılımlarla smart tv hızlandı kanal geçişi biraz daha hızlı.

@Terden çok şükür öyle bir sorun yok servise danışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Terden

Merhabalar herkese 2013 yilindan beri kullandigim televizyonumun, ekranin sağ tarafinda yukardan asagiya dogru 3-4 tane dikey cizgi olustu.Ozellikle maç izlerken çimler gozuktugunde siyah cizgilerdaha belirgin oluyor.

bende 2013 de aldım sorun yaşamadım henüz.
  • 3 sene once nerdeyse bi araba parasi verdigimiz tv 3 sene sonra sorun cikartti.Sinir olmamak elde değil.Bu ariza icin simdi komple panel mi degisecek.

Ne yapacagimi bilemedim.

Her ekrana baktigimda yukardan asagi dogru bir cizgi gormek cok sinir bozucu.:((

• Merhabalar,haziran 2017 itibarı ile smart tv Youtube uygulaması son buluyor.Bana göre Philips'in bu serisinde ki işe yarayan tek uygulama bu idi, yazık oldu.Seneler geçti tv'nin görüntüsü harika, ne uhd ve suhd hepsi hikaye.

• konuyu hortlatmak gibi olacak ama bu tv ile philips hue ampül kullanan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.