Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 7007 ile 8007 arasında gidip geliyorum 8007 biraz karanlık gibi geliyor teshir görüntülerinde kullanan arkadaslar ayarlarla daha canlı ve parlak görüntü alabiliyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Flash desteği interneti yavaşlatan, sistemi kasan ve tamamen kullanıcı düşmanı bir şey. Flashsız gezinmek çok daha hızlı ve akıcı. Apple bunu bir neden dolayı yapıyor ve flash desteğini kasıtlı olarak koymuyor ve bu yüzden hiçbir cihazın hızı apple gibi olmuyor. Flash kullanımı giderek her sitede azalıyor ve azalacak. Bu yüzden flash desteği sizin için bir kriter olmasın. Görüntü kalitesine gelince de 8007 albani üstadın dediği gibi iyidir, Philips bu seride iyi iş çıkarmıştır. 85x modeli neyse de, Samsung ile kıyaslanamaz.

Hocam iyi güzelde ben film ve dizi sitelerine girip full ekran seyretmek için flashtan bahsediyorum, yoksa bilgisayar varken ne diye televizyonda surf yapayım. Televizyonda asıl amaç film ve dizi seyretmek değil mi? Film indirmeyi filan sevmiyorum en kolayı bu sitelere girip seyretmek. Bilgisayar başında seyretmekte hiç zevk vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 46 pfl70007 yi bugun mersin teknosa forumda inceledim de renk tonlari olsun hareketli sahnelerdeki akicilik olsun en kaliteli goruntuye sahip tv idi. Es8000 falan hikaye :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90383

Bu sitede havale ile 4364 TL ye geliyor ama resimdeki tv 8007 değil sanki bir sormak lazım ama şimdiye kadar gördüğüm en hesaplı satan yer burası oldu

Bir ara fiyatlarını 4700'lere çıkarmışlardı. Tekrar düşürdüler.

KDV Dahil: 4.599,00 TL
    Havale İndirimli: 4.461,03 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

46 pfl70007 yi bugun mersin teknosa forumda inceledim de renk tonlari olsun hareketli sahnelerdeki akicilik olsun en kaliteli goruntuye sahip tv idi. Es8000 falan hikaye :)))

Sammy es serisi kullanıcısı olarak aynen katılıyorumSisli bulutlu puslu ışık sızmalı aşırı parlak görüntü sevenler bayılıyor ayrı konu..Ancak diğer özellikler konusunda oldukça üstün.Ben diğer özelliklerini kullanıyor muyum?Tabiki hayır.Bilgisayar varken ne işim olur smart tv ile zort tv ile zırt tv ile.
    Görüntü dersen kesinlikle sony pana phil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

46 pfl70007 yi bugun mersin teknosa forumda inceledim de renk tonlari olsun hareketli sahnelerdeki akicilik olsun en kaliteli goruntuye sahip tv idi. Es8000 falan hikaye :)))

Sammy es serisi kullanıcısı olarak aynen katılıyorumSisli bulutlu puslu ışık sızmalı aşırı parlak görüntü sevenler bayılıyor ayrı konu..Ancak diğer özellikler konusunda oldukça üstün.Ben diğer özelliklerini kullanıyor muyum?Tabiki hayır.Bilgisayar varken ne işim olur smart tv ile zort tv ile zırt tv ile.

On numara bir yorum hemde objektif
    Selamlar kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Okuduğum en objektif ve doğru yorumlardan bir tanesi Bir hata yapmışsınız sağlık olsun, samsung da o kadar kötü değildir ama başkaları da aynı hataya düşmeni diye uyarmanız çok şık.

• Fiyatlar hala esnemedi şöyle 4.000 TL civarlarına düşmedi gitti 8007
  • quote:

Fiyatlar hala esnemedi şöyle 4.000 TL civarlarına düşmedi gitti 8007

hiç bir değişiklik yok evet..4 binlerin altına inerse güzel olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

4.999 TL kervanına HEPSİBURADA.Com'da dahil oldu. (Havale/EFT: 4889,02 TL)

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-55-full-hd-3d-smart-led-televizyon-55pfl8007k-2-adet-3d-aktif-gozluk-1-adet-kamera/productDetails.aspx?productId=evph55pfl8007k&categoryId=163192#Gorseller

Düzeltme: 25 Aralık, fiyat 4.949 TL, havale/EFT fiyatı 4.850,02 TL oldu.

Havale/EFT fiyatını düşürmüşler; 4.751,04 TL

• şuan için en iyi tvlerden biri sanırsam bu sefer philips iyi iş çıkarmış demeden insan edemiyor acaba 8000 serisi böyle muazzam görüntü sunarken 9000 serisi nasıldır tabi bulabilene aşk olsun fiyatlar kim bilir ne alemdir sene sonuna doğru fiyatlar düşer herelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

şuan için en iyi tvlerden biri sanırsam bu sefer philips iyi iş çıkarmış demeden insan edemiyor acaba 8000 serisi böyle muazzam görüntü sunarken 9000 serisi nasıldır tabi bulabilene aşk olsun fiyatlar kim bilir ne alemdir sene sonuna doğru fiyatlar düşer herelde

Di mi hocam? Dünya gözüyle bir 9000 serisi kullanmak isterdim ama o seri tabii ki uçuk bir seri, televizyonların amirali gibi bir şey kalıyor. Muhteşem bir televizyon.
  • Arkadaşlar şuan için teknosa da axess 12 taksit 4599 TL 12 taksit için bildiğiniz daha avantajlı satan bir yer var mı acaba ?

http://www.teknosa.com/urunler/110012413/philips-55pfl8007k12-dvb-s-fhd-3d-led-lcd-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 8 Şubat 2013; 22:34:27 >
  • quote:

Arkadaşlar şuan için teknosa da axess 12 taksit 4599 TL 12 taksit için bildiğiniz daha avantajlı satan bir yer var mı acaba ?

Şu an için en iyi fiyat. Enpazarda da taksitli fiyatı 4599 tl.
    Bu arada teknosada bonus'a da 12 taksit var.

Ben de bu tv'yi alacağım ama 4000 tl'ye inince.

• quote:

quote:

Arkadaşlar şuan için teknosa da axess 12 taksit 4599 TL 12 taksit için bildiğiniz daha avantajlı satan bir yer var mı acaba ?

Jazz'la eve atarsın artık.

Ben de son 1 aydır TV bakıyorum ve hatta Sony 46HX850 alıyordum 3299TL'ye ama sonra 55" almayı, bunu da psikolojik sınırı geçmeyecek şekilde yapmam gerektiğine kanaat getirdim.

Hatta şu konuya da yazdım:)

http://forum.donanimhaber.com/m_60729918/mpage_34/key_/tm.htm

Hatta senin de fikrini alayım arkadaşım.

55pfl7007 alınmaz mı?

ille de 8007 mi alınmalı?

Farkları neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

quote:

Jazz'la eve atarsın artık.

Ben de son 1 aydır TV bakıyorum ve hatta Sony 46HX850 alıyordum 3299TL'ye ama sonra 55" almayı, bunu da psikolojik sınırı geçmeyecek şekilde yapmam gerektiğine kanaat getirdim.

Hatta şu konuya da yazdım:)

http://forum.donanimhaber.com/m_60729918/mpage_34/key_/tm.htm

Hatta senin de fikrini alayım arkadaşım.

55pfl7007 alınmaz mı?

ille de 8007 mi alınmalı?

Farkları neler?

Zevkler ve renkler seninle uyuşuyor galiba.

Televizyonlardan fazla iyi anlamam. Halen daha evde tüplü tv var. Bir şey alacağım zaman iyisini alıp uzun süre kullanırım. 7007'de çok iyi televizyon. Ama philipslerde seri iyiden kötüye doğru 9000, 8000, 7000, 6000 diye iniyor. 55''lerde 9000 serisi olmadığından, 60'' de çok pahalı olduğundan ben 8007'de karar kıldım. Bir altı da 7007 oluyor.

• abiler cidden 55hx850 ile phılıps 8007k arasında gıdıp geliyorum ıkısınıde kıyaslamış kardeşler bır yardım ederse mınnetar olurum...ıkısıde 55 ınc hangısı alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

abiler cidden 55hx850 ile phılıps 8007k arasında gıdıp geliyorum ıkısınıde kıyaslamış kardeşler bır yardım ederse mınnetar olurum...ıkısıde 55 ınc hangısı alınmalı

İkinci mesaja bakarsan @albani üstad ikisini karşılaştırmış. 8007'nin Hx850'den iyi olduğunu, ancak fiyatının pahalı olmasından dolayı hx850'nin tercih edilmesi gerektiğini belirtmişti.

Aradan geçen zamanda hx850'nin fiyatı düşmezken, 8007'nin fiyatı bin tl civarı ucuzladı (kampanyalarla). Dolayısıyla 8007'yi almak daha doğru karar olacaktır. Ayrıca h850'nin yanında gözlük de verilmemektedir.

• philipsin yeni modelleri ne zaman duyurulacak ve Türkiye'de ne zaman satışa sunulur.. bilgisi olan var mı arkadaşlar???
  • düşünmeden al .alıcağın yerde sorma bile bişey o derece. daha iyi model yok . 9000 serisi geliyomuş ama fiyat olarak uygun suanda. ayaklarında mid baslar var. klavye kumanda. ayağı askı aparatı oluyo. reonda okadar urune baktım birtek o ben burdayım diyor:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.