Bildirim
PHILIPS 55PFL8007 (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bimeks 4549tl
http://www.bimeks.com.tr/urun/124590/philips-55pfl8007-140-ekran-3d-led-tv.aspx#payment
saturn ve mesiamarkta da var ama fiyatlarını magazaya gitmeden göremiyoruz.hergunde gidemeyecegımıze gore bilemiyoruz .nezaman ındırme gırdıklerı nekada ındirim yaptıklarınıda bılemıyorum.ama bıraz daha dusşşe ıyı olacak.insallah seneye biraz daha ıner de alabılırız. -
bimeksin internet satışı ile mağaza satışı farklı
29 aralık akşamı itibarıyla
%20 indirim
5200 tl %20 de indirim çeki ile sanırım 4140 geliyor
31 aralık son ..gibi görmüştüm yarın bir hareket düzenliyebiilirim
birde soru,
philipsin kendi sitesinde kullanıcı yorumlarına baktım hareketli sahne performansı (özellikle futbol) beğenilmemiş
kullanan veya bilgisi olan varmıdır??
futbol ve film amaçlı şiddetle önerebilirmisiniz yoksa alternetifmi sunarsınız.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersinkilci
Arkadaşlar bu tv yi kullanan, bilgisi bulunan var mı acaba? Özellikle SONY 55HX850 ile kıyaslarsak tercih hangisi olur acaba?
ersin kilci kardeş alana kadarmıydı(imzanda gördüm) kullanıcı yorumların nerede? -
quote:
Orijinalden alıntı: efki70
%20 indirim
birde soru,
philipsin kendi sitesinde kullanıcı yorumlarına baktım hareketli sahne performansı (özellikle futbol) beğenilmemiş
futbol ve film amaçlı şiddetle önerebilirmisiniz yoksa alternetifmi sunarsınız..
Dun gittim bimekse.bende inceledim fiyatlari.5200 pesin ve tek odeme fiyati.bu rakm uzerindn %20hediye ceki var evet.1039 tl yapiyor.fakat pesin alinmayacak taksitle alinacaksa fiyat vade farki ile 5400 kusur oluyor.tv bir skilde 4350 ye filan geliyor.yani bir avantan yok.cunki vatanda pesin fiyatina 10 taksit yani fark 300 kusur gibi birsey ama burdan sana verdigini dusundugumuz farki hediy cekiyle yapacagin alisveristende fazlasi ile cikariyor.cunki indirimli urunu heiye ceki ile alamiyoruz.dolayisi ile 600 700 veya 800 tl lik bir urunu sana 1000 kusure kakalamis olacak.belkide hediye ceki ile alacagin urunu baska arastirmalar ile x bir yerden baya indirimli alinabilir.yani indirim arti hediye ceki lafta.onumuze samani koyup arkamiza geciyorlar..benim ilk gundn beri hedefim.cekli ceksiz.pesin taksitli pfl 8007 icin 3750 tl.ustune 1 lira cikmamayi dusunuyorum.
herkes ince hesap yapip bu firmalarin kampanyalarini iyi irdeleyip karsilastirsin derim saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Arkadaşlar bu tv yi kullanan, bilgisi bulunan var mı acaba? Özellikle SONY 55HX850 ile kıyaslarsak tercih hangisi olur acaba?
ersin kilci kardeş alana kadarmıydı(imzanda gördüm) kullanıcı yorumların nerede?
:)
Arkadaşlar bu tv yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, iş yoğunluğundan dolayı bir türlü izlenimlerimi yazma fırsatım olmadı. Bir kaç gün içinde işlerde bir rahatlama olacak o zaman tüm izlenimlerimi yazacağım.
Bu arada nasıl foto ekleyeceğimi de yazarsanız fotoğrafta ekleyeceğim.
NOT: Ben yorum yazana kadar bütçenize uygun bir kampanya yakalarsanız hiç kaçırmayın...
-
Sabırsızlıkla izlenimlerini bekliyoruz.
Fotoğraf ekleme konusunda şu adımları izleyin;
-
quote:
Orijinalden alıntı: e.altundag
quote:
%20 indirim
birde soru,
futbol ve film amaçlı şiddetle önerebilirmisiniz yoksa alternetifmi sunarsınız..
Dun gittim bimekse.bende inceledim fiyatlari.5200 pesin ve tek odeme fiyati.bu rakm uzerindn %20hediye ceki var evet.1039 tl yapiyor.fakat pesin alinmayacak taksitle alinacaksa fiyat vade farki ile 5400 kusur oluyor.tv bir skilde 4350 ye filan geliyor.yani bir avantan yok.cunki vatanda pesin fiyatina 10 taksit yani fark 300 kusur gibi birsey ama burdan sana verdigini dusundugumuz farki hediy cekiyle yapacagin alisveristende fazlasi ile cikariyor.cunki indirimli urunu heiye ceki ile alamiyoruz.dolayisi ile 600 700 veya 800 tl lik bir urunu sana 1000 kusure kakalamis olacak.belkide hediye ceki ile alacagin urunu baska arastirmalar ile x bir yerden baya indirimli alinabilir.yani indirim arti hediye ceki lafta.onumuze samani koyup arkamiza geciyorlar..benim ilk gundn beri hedefim.cekli ceksiz.pesin taksitli pfl 8007 icin 3750 tl.ustune 1 lira cikmamayi dusunuyorum.
herkes ince hesap yapip bu firmalarin kampanyalarini iyi irdeleyip karsilastirsin derim saygilarimla.
bu halde pek avantajlı olmadı.
neyse ersin kilcinin yorumlarından sonra tekrar değerlendirelim..
-
quote:
quote:
quote:
ersin kilci kardeş alana kadarmıydı(imzanda gördüm) kullanıcı yorumların nerede?
:)
Arkadaşlar bu tv yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, iş yoğunluğundan dolayı bir türlü izlenimlerimi yazma fırsatım olmadı. Bir kaç gün içinde işlerde bir rahatlama olacak o zaman tüm izlenimlerimi yazacağım.
Bu arada nasıl foto ekleyeceğimi de yazarsanız fotoğrafta ekleyeceğim.
NOT: Ben yorum yazana kadar bütçenize uygun bir kampanya yakalarsanız hiç kaçırmayın...
ersinkilci kardeş sen yazmadan ilerlemiyecek konu
geçen senede kaldık
-
Bizim hanım evin oturma pozisyonunu değiştirince bir plazmacı olarak bende LED'e geçmek zorunda kaldım. Çünkü 60" plazmam tam pencerenin karşısına geldi ve yansımadan dolayı gündüz bir şey seyretmek imkansız hale gelmişti.
Önce forumda biraz LED araştırması yaptım, kronik LED problemleri olan ışık sızması ve bulutlanma olayının Samsung ve LG panellerde had safhada olduğunu görünce; tasarım harikası ürünler yapan bu iki Kore firmasını hemen kafadan eledim. Sony, Panasonic ya da Philips alacaktım. (Ama Panasonic benim aklımda hep plazmacı olarak yer edindiği içinmidir bilinmez ona da sıcak değildim)
Almışken de yeni trende uyup 3D özelliğide olsun istedim. FPR dediğimiz pasif sistem mantığıma daha çok yattı ama markaların üst düzey serilerinde 3D sistem olarak aktif sistemin kullanıldığını öğrenince olayın şekli değişti. Ayda bir iki tane 3D film izleyeceğim diye görüntü kalitesinden ödün vermenin bir anlamı yoktu benim için, o yüzden aktif sistemde karar kıldım.
Aklımda Sony' nin HX serisi vardı. Forumda hemen hemen herkes bu seriyi övüyordu. Ama esas beni Sony'ye yönelten, evindeki Pioneer Kuro 42" plazmayı (8'inci jenerasyon) 46HX800 LED ile değiştiren arkadaşımın ifadeleri olmuştu. HX'in Kuro'dan çok daha iyi olduğunu söyleyip, Sony'yi öve öve bitiremiyordu.
Ben de Vatan Bilgisayar'a gidip 55HX850 yi yakından incelemeye karar verdim. Panel gerçekten çok iyiydi. Renklerin canlılığı, hareketli sahneler, siyahın tonları vs.çok hoşuma gitmişti. (LED almak isteyenlere mutlaka HX850 yi de listelerine eklemelerini öneririm.) Satıcıya "Bu fiyat aralığında ve kalite olarak buna eşdeğer kalitede LG, Samsung hariç başka hangi markanın ürünü var?" diye sorunca, Philips PFL8007 nin olduğunu ve haftaya geleceğini söyledi. Ben de onu beklemeye karar verdim ve 10 gün sonra tekrar gittim, şansıma HX850 ve PFL8007 yan yana duruyordu.
Yukarıda HX850 için ne yazdıysam hepsi PFL8007 içinde geçerliydi. Ama beni esas etkileyen görüntü derinliği oldu. TV de satıcıdan bluray olduğunu öğrendiğim bir film oynuyordu. Sanki kameraman benmişim ve o sahneyi ben çekiyormuşum gibi bir derinlik hissi uyandırdı bende. Acaba filmin kendisinden mi diye düşünüp yaklaşık 10 dakika seyrettim. HX850 de böyle bir şey yoktu ama. Daha detaylı inceleyebilmek için yanıma kendi medyalarımı alıp tekrar gelmek üzere ayrıldım. Ertesi gün medyalarımla tekrar gittim, bu sefer başka bir film oynuyordu onda da bahsettiğim görüntü derinliğini görünce ne benim medyalarımı, ne de panelin 3D performansını denemeden ürünü aldım çıktım. :)
Kurban Bayramı'nda HX800 kullanan arkadaşım bize gelmişti, resmen ağzı açık kaldı. "Bu nasıl bir görüntü böyle?" diyebildi sadece. Ekranda dandik Digitürk receiver dan gelen ATV HD nin görüntüsü vardı. Beş dakika boyunca renklerin canlılığından, görüntünün doğallığından vs bahsedip durdu. Renk canlılığı demişken yazımın başında plazmacı olduğumu söylemiştim. Ben öyle Dinamik Kontrastta tv izleyen vividci birisi değilimdir. TV fabrikasyon olarak gelen "Doğal" moddadır hep.
Şimdilik söyleyeceğim bu kadar, merak ettikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
NOT: Bir kaç foto çektim ama 800-900 KB tutuyor her birisi. Bunları yükleyebilmem için kapasitesini nasıl düşürebilirim arkadaşlar?
-
@ersinkilci, yorumlar için teşekkürler.
Bulutlanma, ışık sızması, ölü piksel durumu nasıl?
Kendi uydu alıcısının yayın kalitesi nasıl?
3D'de derinlik ayarı yapılabiliyormuş, denedin mi?
İnternet tarayıcısının hızı tatmin edici mi?
Kanal geçişlerinde duraksama fazla oluyor mu?
Tv'deki görüntüyü tablet veya akıllı telefona aktarıp izledin mi?
Normal yayınlardaki görüntü kalitesi plazmayı aratıyor mu?
Fotoğrafların boyutunu küçültmek için "microsoft office picture manager"i kullanabilirsin. Yeniden boyutlandır seçeneği var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Işık sızması ve bulutlanma durumu için aşağıdaki fotoğraf bilgi verbilir sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 6 Ocak 2013; 11:58:22 > -
-
-
-
-
-
Gerçek görüntünün fotolardan çok çok daha iyi olduğunu belirtmek isterim. (Fotoğrafların ebatını küçültürken ciddi anlamda görüntü kaybı oldu)
Akşam fırsat bulunca da @muallim arkadaşın sorularını cevaplayacağım...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X