Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdıklarınızdan faydalanan birisi olarak öncelikle teşekkür ederim. Üstta fiyat yorumlarınız için sizce bu modellerin pahalı olduğunu yazmıştınız. Belirtilen 55 inç philips8007 panasonic dt50 ve sony hx 920 için sizce kabul edilebilir rakamlar nelerdir? gardımızı onu göre alalım :)
    edit: model adı ek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etayfun -- 20 Eylül 2012; 15:37:16 >
  • valla güzel bir soru ama,keşke sihirli değnek benim elimde olsa da hiç gard filan almana gerek kalmasa

HX920 zaten bitti,elde kalan 3/5 panelide bu herifler inat eder,fiyatlarını düşürmezler veya onların bir son kertesi
    vardır ve o güne kadar ısrarla beklerler,adamlar da inat felaket yaw

Benim açık tavsiyem şudur(illa "920" almak isteyenlere) ve tabiki bütçe olarak fazla sorunu olmayanlara;
    gördüğünüz/bulduğunuz yerden hangi fiyatta ise kapın gitsin ve geçin izleyin ve bir daha da arkanıza bakmayın!!

DT50 bana göre hala biraz pahalı ve ayrıca ne 8xx in nede 920 nin rakibi filan olamaz bu panel!!! gerçi bir çok
    kişiye aldırdım ve aldırıyorum ama bu illaki en doğru tercih veya en iyi fiyat olduğu için değildir,alan kişi araştırmıştır
    ve kararını yaklaşık vermiştir veya Marka bazlı takıntısı veya isteği vardır v.s bu şekilde alın diyorum,kaldki DT50
    güzel bir panel ama 8x ve 92x gibide değildir!

8xx in fiyatını bilmiyorum ama 7x nin fiyatı da kötü 7/8 için zaman lazım,bunlar yeni çıktılar sahaya,hele biraz zaman geçsin
    DT50 in ise artık inmeye başlaması gerekiyor,ancak Pany/TR uyanıklık yaparak eldeki stok miktarına göre fiyat belirlediği için
    örneğin elde az varsa fiyat zor düşer ama onların beklentilerinin üzerinde varsa fiyat daha çabuk inecektir ve tabi bu arada
    bu uyanıklar Phil ve Sony nin fiyatlarıın takip ediyorlar ve ona göre pozisyon alıyorlar

• phil orta seviye iyi panel çıkarttı bu sene ama bu seferde 7xx serilerinin fiyatları biraz pahalı 4.000 TL 7xx var ise 8 ve 9 serileri biraz gerer insanı ama 8 ve 9 serilri her zaman iyi tvler bu nedenle parası olan için sorun olmamalı, sony nin hx820 4,5-500 bin hx920 sinin 5-6 bin oldugğunu düşününce phil 8007-9007 nin aynı fiyatlara olması gayet doğal, aslında o kadar pahalı değil. biz hep sony nin pahalı olmasına alışmışız biraz ondan garip geliyor bize sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 1 Ekim 2012; 9:30:23 >
  • ben bıseyı merak edıyorum. bu philis 5507 samsung panelı kullandıgı ıcın tercıh edılıyor sanırım. peki normal samsung serileri neden goz ardı edılıyor. onların kendı panelı sonucta ?
  • evet cevapları beklıyorum arkadaslar demek ıstedıgım bu philips leri samsung panelı daha performanslı ıyı dıye tercıh edılıyor sanırım neden samsung goz ardı edılıyor onlarında samsung panelı sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: yed66

evet cevapları beklıyorum arkadaslar demek ıstedıgım bu philips leri samsung panelı daha performanslı ıyı dıye tercıh edılıyor sanırım neden samsung goz ardı edılıyor onlarında samsung panelı sonucta

Cevabı gene ben vereyim size iş sadece panel üretmekle bitmiyor. Çok iyi bir panel üretirsiniz anacak sistem stabil çalışmasa hiçöbir anlamı yok direk çöp olur.

Bir örnekle deavm etmek gerekirse, Laptop kasaları laptopların en önemli kısmıdır hava akışını iyi sağlaması kalitesi vb. etkenler önemlidir ve laptop kasalaırnıda üreten belli firmalar vardır ve çoğu bu firmalardan alır ama neden gidip sistemler aynı kasalar aynı olsa bile bazı markalar öne çıkar bunun nedeni stabilitedir Hp ve Toshiba çok kaliteli kasa kullanırlar ancak bana göre sistemleri hiç stabil çalışmaz ısınma sorunları çoktur zamanında Hp laptopların anakart sorunları ciddi manadaydı buna rağmen Asus daha az kaliteli kasa ile daha stabil sorunsuz ve kullanılabilir ürünler sunabiliyordu.

Panel kısmıda bu şekilde sadece panel değil komple sistemin uyumlu çalışması ve stabil olması sorunsuzluğu önemlidir en az sorun çıkaran Tv'lerin başında Philips geliyor panel çok önemli ama sadece panele takılıp kalamayız tv sadece panelden oluşmuşyor.

Ayrıca Samsung'dan aldığpı kaliteli paneli Smasung kendi tv'sini kullancak diye bir durum yok Philips 5507 kullandığı paneli Samsung es8000 kullanabilir bunların hepside maliyet fiyatlandırma durumuna göre şekillendirir yani 5507'de sahip olacağınız Samsung paneli belki Samsung ürünlerinde bulamayacaksınız Samsung üretiyor olması Philips'in hiçbir safhasında karışmıyor olması anlamına gelmemektedir.

Sonuç olarak sisteme tek tek değil bütün olarak bakmak gerekiyor. 5XXX serisi oldukça iyi bir seri iken takip ettiğim kadaıyla 6xxx serielerinden bazıları problemli olabiliyor aynı marka daha iyi tv neden daha fazla sorun ile karşılaşılıyor sistemleri bütün olarak değerlendirip ona göre karar vermeliyiz.

Ben şunu söylüyorum ciddi bir Samsung kullanıcısı olarak(lcd tv laptop,cep telefonu,çamasır makınesi...:D) eğer donanım ve kullanılabilirlik istiyorsanız Samsung ve Lg tv'lere yönelin Philips'in şuanda sıkıntısı var bu konularda anacak daha iyi görüntü daha az sorun daha stabil ürünler istiyorsanız donanım vb. şeyler 2.-3. kriteriniz ise Sony,Philips seçin oyun konsolu bağlayacaksınız özellikle PS3 Sony,Philips seçin....

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

Orijinalden alıntı: yed66

evet cevapları beklıyorum arkadaslar demek ıstedıgım bu philips leri samsung panelı daha performanslı ıyı dıye tercıh edılıyor sanırım neden samsung goz ardı edılıyor onlarında samsung panelı sonucta

Cevabı gene ben vereyim size iş sadece panel üretmekle bitmiyor. Çok iyi bir panel üretirsiniz anacak sistem stabil çalışmasa hiçöbir anlamı yok direk çöp olur.

Bir örnekle deavm etmek gerekirse, Laptop kasaları laptopların en önemli kısmıdır hava akışını iyi sağlaması kalitesi vb. etkenler önemlidir ve laptop kasalaırnıda üreten belli firmalar vardır ve çoğu bu firmalardan alır ama neden gidip sistemler aynı kasalar aynı olsa bile bazı markalar öne çıkar bunun nedeni stabilitedir Hp ve Toshiba çok kaliteli kasa kullanırlar ancak bana göre sistemleri hiç stabil çalışmaz ısınma sorunları çoktur zamanında Hp laptopların anakart sorunları ciddi manadaydı buna rağmen Asus daha az kaliteli kasa ile daha stabil sorunsuz ve kullanılabilir ürünler sunabiliyordu.

Panel kısmıda bu şekilde sadece panel değil komple sistemin uyumlu çalışması ve stabil olması sorunsuzluğu önemlidir en az sorun çıkaran Tv'lerin başında Philips geliyor panel çok önemli ama sadece panele takılıp kalamayız tv sadece panelden oluşmuşyor.

Ayrıca Samsung'dan aldığpı kaliteli paneli Smasung kendi tv'sini kullancak diye bir durum yok Philips 5507 kullandığı paneli Samsung es8000 kullanabilir bunların hepside maliyet fiyatlandırma durumuna göre şekillendirir yani 5507'de sahip olacağınız Samsung paneli belki Samsung ürünlerinde bulamayacaksınız Samsung üretiyor olması Philips'in hiçbir safhasında karışmıyor olması anlamına gelmemektedir.

Sonuç olarak sisteme tek tek değil bütün olarak bakmak gerekiyor. 5XXX serisi oldukça iyi bir seri iken takip ettiğim kadaıyla 6xxx serielerinden bazıları problemli olabiliyor aynı marka daha iyi tv neden daha fazla sorun ile karşılaşılıyor sistemleri bütün olarak değerlendirip ona göre karar vermeliyiz.

Ben şunu söylüyorum ciddi bir Samsung kullanıcısı olarak(lcd tv laptop,cep telefonu,çamasır makınesi...:D) eğer donanım ve kullanılabilirlik istiyorsanız Samsung ve Lg tv'lere yönelin Philips'in şuanda sıkıntısı var bu konularda anacak daha iyi görüntü daha az sorun daha stabil ürünler istiyorsanız donanım vb. şeyler 2.-3. kriteriniz ise Sony,Philips seçin oyun konsolu bağlayacaksınız özellikle PS3 Sony,Philips seçin....

hocam güzel özetlemişsin. eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Bugün 55HX850 ile 55PFL8007 yi karşılaştırma imkanı buldum. 8007 yi çok daha fazla beğendim. Benim plazmadan daha iyi siyahı vardı. En kısa sürede kendi medyalarımla gidip daha uzun süre denemeyi düşünüyorum.

Ben de bu iki tv'den birini düşünüyorum. Ancak elektromarketlerde philips 7007 serisini görünce çok hoşuma gitti. 8007 serisini daha göremedim. Karşılaştırmanı dört gözle bekliyorum.
    55PFL8007'yi alanların da yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar flash destegi var mi bu modelde ?

• plilips müşteri hizmetlerine bağlan canlı chat yap gerekli bilgiyi alırsın. herşeye cevap veriyorlar
  • Bu tv'den alan yok mu? Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum?

• 20 dakikadır yorumları okuyorum ve hiç bir şey anlamadım.Allah'ım ne kadar zormuş bir tv almak Yarabbim sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

20 dakikadır yorumları okuyorum ve hiç bir şey anlamadım.Allah'ım ne kadar zormuş bir tv almak Yarabbim sabır

Fazla araştırmamak lazım. Yoksa işin içinden çıkamazsın. Ben biraz araştırdım ve iki model belirledim. Uygun fiyatlara düşmesini bekliyorum. Philips 55PFL8007 ve Sony 55HX850. Önceliğim Philips.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

20 dakikadır yorumları okuyorum ve hiç bir şey anlamadım.Allah'ım ne kadar zormuş bir tv almak Yarabbim sabır

Fazla araştırmamak lazım. Yoksa işin içinden çıkamazsın. Ben biraz araştırdım ve iki model belirledim. Uygun fiyatlara düşmesini bekliyorum. Philips 55PFL8007 ve Sony 55HX850. Önceliğim Philips.

Ne mutlu hocam size.Darısı benim başıma ama zor gibi.Gidip 55 ekran Arçelik tüplü ve öfkeli bir tv alacağım en son

• 55pfl7007'de güzel kampanyalar oluyor. Onun için mi 8007'ye rağbet yok. Arada nerdeyse 1000 tl fark var. Özellik olarakda aralarında bu 1000 lirayı hak edecek fark var mı?

• quote:

55pfl7007'de güzel kampanyalar oluyor. Onun için mi 8007'ye rağbet yok. Arada nerdeyse 1000 tl fark var. Özellik olarakda aralarında bu 1000 lirayı hak edecek fark var mı?

evet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

55pfl7007'de güzel kampanyalar oluyor. Onun için mi 8007'ye rağbet yok. Arada nerdeyse 1000 tl fark var. Özellik olarakda aralarında bu 1000 lirayı hak edecek fark var mı?

evet var.

Tv konusunda biraz bilgisizim. Rakamlarla değil de anlayabileceğim bir şekilde bu farkları belirtebilir misiniz?

• Darty de fiyatı 4.999 TL'ye indirdi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/PHILIPS/55PFL8007K/12-FULL-HD-3D-SMART-LED-TV-1920X1080-55-/140CM-p-71821-c-9.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.