Şimdi Ara

PHILIPS 55PFL8007 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
15
Favori
50.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Gerçek görüntünün fotolardan çok çok daha iyi olduğunu belirtmek isterim. (Fotoğrafların ebatını küçültürken ciddi anlamda görüntü kaybı oldu)

Akşam fırsat bulunca da @muallim arkadaşın sorularını cevaplayacağım...

Teşekkürler.

Fotoğraflarda bile çok güzel gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90383

Bu sitede havale ile 4364 TL ye geliyor ama resimdeki tv 8007 değil sanki bir sormak lazım ama şimdiye kadar gördüğüm en hesaplı satan yer burası oldu
  • Eline saglik
    Bir iki soruda benden
    Hareketli sahne ;futbol performansi ile gece film performansi
    Plazma ile kiyaslarsan...
    Birde genel soru Belki albaniye
    VT 50 ile karsilastirabilirmiyiz

• philipsin görüntüsü ile bilgi amaçlı olarak bende bir resim ekleyim siteye dha önce eklemiştim. 9705 e ait bir resim. renkler bana nutarel geliyor bu nedenle hoşuma gidiyor.

GÖRÜNTÜ 720P

PHILIPS  55PFL8007

PHILIPS  55PFL8007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 7 Ocak 2013; 10:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

"Çakallar" önce absürt rakamla çıkardılar 55" olanı ve sanırım 1,5 ay kadar önce 6/6,5 kağıt idi
    5 kağıt anca bunun "ederi" o da "bugün için",yarına zaten inmesi gerekiyor!!

Bizdeki gibi ne Avrupa da ne de USA da böyle saçma fiyatlar vardır,orada panel max.rakamdan giriş yapar,sonra da oldukça hızlı
    düşüşü geçer ve sene bitmeden panellerde biter biz hala memlekette bırakın 2012 leri 2011 ler ve dahi
    2010 dan bazı panelleri satıp bitirmeye çalışıyoruz ve hala bazıları pahalı

++

Hocam alıntı yapmadan okumumassınız herhalde..

8007 yi
    Hareketli sahne ;futbol maçı, film performanslarıyla

VT 50 ile karsilastirabilirmiyiz

• Merhaba,

Yaklasik 4 aylik Sony 55HX850- Samsung ES8000- LG MKV960 ve Philips 55PFL8007 modelleri arasindaki inceleme surecini tamamlayarak en sonunda Philips 55PFL8007 aldim ve hata yaptigimi da dusunmuyorum. Bir noktayi acikca belirtmek isterim, bakmis oldugum moddellere ve markalara kotu diyemem cunku teknolojileri bana gore birbirine cok yakin ancak bana en cok uyan Philips oldu.

3 gunluk kisa izlenimlerimi paylasmak gerekirse;

* Goruntu kalitesi cok net. Ozellikle HD kanallar.
    * Ambilight ayri bir guzellik katiyor.
    * Smart TV uygulamasi suan icin yeterli degil ancak ben Smart TV icin icin Televizyon almadim. Sadece, Smart TV'de olmazsa olmazlara baktim cunku bunun icin ekstra para veriyoruz. (Flash destegi olsaydi iyi olurdu)
    * Goruntu ve ses ayarlari bence bir yayini/goruntuyu (kaynagin kalitesine bagli olarak) en iyi sekilde almak icin gelistirilmis.
    * Cihaz bana gore tum parcalari ile kaliteli.
    * Satis sonrasi hizmet. Bence bu nokta kesinlikle goz ardi edilmemeli. 2 defa Tuketici merkezini aradim ve 10 dk icinde bana cozum ile geri donduler.
    * Uzaktan kumanda. Tum islemleri yapiyorsunuz ve ters cevirdiginizde isinizi yeterince gorebilecek bir klavye'ye sahip oluyorsunuz. Benim gibi ortaliklarda fazla kumanda/klavye'den hoslanmiyanlar icin onemli olabilir.

Su ana kadar karsilastigim olumsuz noktalar ise,

* Network'te bulunan bir diskten video oynattigimizda altyazi problemi yasiyorum. Ancak ayni video ve alt yazi dosyasini USB diske kopyalayip calistirdigimda altyazi problemi yok.
    * Bir video'yu seyretmeye baslayip durdurursaniz kaldigi yerden baslamiyor (veya ben basaramadim) bastan baslatiyor.
    * Internet browser'i yavas bence daha iyi olabilirdi, belki bir sonraki yazilim guncelleme sorunumu giderebilirler.

Sonuc olarak, bence Philips iyi bir televizyon yapmis ve Smart TV'yi sadece ek bir ozellik olarak sunuluyor.

Size tavsiyem, TV almadan evvel mutlaka buyuk magazalari (buyukten kastim bir cok modeli ayni anda size izleme firsati veren) ziyaret edip kararsiz kaldiginiz modelleri ayni ortamda ayni goruntu dosyasi ile test edin ve farki gorun. Giderken mutlaka kendinize ait test dosyalarini iceren USB disk goturun ve bu dosyalar uzerinden test yapin, sonucta 4000-6000 TL fiyat araliginda bir cihaz aliyorsunuz.

Dostlukla,

• 46pfl8007 türkiyede yok mu acaba...Her yerde 55 inci var da
  • 55 var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceT

Merhaba,

Yaklasik 4 aylik Sony 55HX850- Samsung ES8000- LG MKV960 ve Philips 55PFL8007 modelleri arasindaki inceleme surecini tamamlayarak en sonunda Philips 55PFL8007 aldim ve hata yaptigimi da dusunmuyorum. Bir noktayi acikca belirtmek isterim, bakmis oldugum moddellere ve markalara kotu diyemem cunku teknolojileri bana gore birbirine cok yakin ancak bana en cok uyan Philips oldu.

* Smart TV uygulamasi suan icin yeterli degil ancak ben Smart TV icin icin Televizyon almadim. Sadece, Smart TV'de olmazsa olmazlara baktim cunku bunun icin ekstra para veriyoruz. (Flash destegi olsaydi iyi olurdu)
    * Goruntu ve ses ayarlari bence bir yayini/goruntuyu (kaynagin kalitesine bagli olarak) en iyi sekilde almak icin gelistirilmis.
    * Satis sonrasi hizmet. Bence bu nokta kesinlikle goz ardi edilmemeli. 2 defa Tuketici merkezini aradim ve 10 dk icinde bana cozum ile geri donduler.
    * Uzaktan kumanda. Tum islemleri yapiyorsunuz ve ters cevirdiginizde isinizi yeterince gorebilecek bir klavye'ye sahip oluyorsunuz. Benim gibi ortaliklarda fazla kumanda/klavye'den hoslanmiyanlar icin onemli olabilir.

* Network'te bulunan bir diskten video oynattigimizda altyazi problemi yasiyorum. Ancak ayni video ve alt yazi dosyasini USB diske kopyalayip calistirdigimda altyazi problemi yok.
    * Bir video'yu seyretmeye baslayip durdurursaniz kaldigi yerden baslamiyor (veya ben basaramadim) bastan baslatiyor.
    * Internet browser'i yavas bence daha iyi olabilirdi, belki bir sonraki yazilim guncelleme sorunumu giderebilirler.

Sonuc olarak, bence Philips iyi bir televizyon yapmis ve Smart TV'yi sadece ek bir ozellik olarak sunuluyor.

Size tavsiyem, TV almadan evvel mutlaka buyuk magazalari (buyukten kastim bir cok modeli ayni anda size izleme firsati veren) ziyaret edip kararsiz kaldiginiz modelleri ayni ortamda ayni goruntu dosyasi ile test edin ve farki gorun. Giderken mutlaka kendinize ait test dosyalarini iceren USB disk goturun ve bu dosyalar uzerinden test yapin, sonucta 4000-6000 TL fiyat araliginda bir cihaz aliyorsunuz.

Dostlukla,

Öncelikle hayırlı olsun.

Daha önce bu tv'den alan @ersinkilci arkadaşa bazı sorular sormuştum. Herhalde işlerinin yoğunluğundan cevap veremedi. Aynı soruları size sorsam cevap verir misiniz?
    Bulutlanma, ışık sızması, ölü piksel durumu nasıl?
    Kendi uydu alıcısının yayın kalitesi nasıl?
    3D'de derinlik ayarı yapılabiliyormuş, denedin mi?
    Kanal geçişlerinde duraksama fazla oluyor mu?
    Tv'deki görüntüyü tablet veya akıllı telefona aktarıp izledin mi?
    Normal yayınlardaki görüntü kalitesi plazmayı aratıyor mu?
    Hareketli sahne ;futbol performansı ile gece film performansı nasıl?

Bu arada tv'yi hangi mağazadan kaç liraya aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 16 Ocak 2013; 16:37:00 >

• arkadaşla aynı fikirdeyim,televizyon alıyorsak önce bu özelliğe sonra diğer özelliklere bakmalıyız.Ben de tv seçimimde philips 55pl8007 ,55es8000,55hx850 üçlüsü arasında kaldım.özellik olarak 55 inç.3d ,uydu ve ve ekranı ikiye bölme PIP arıyorum.PİP olayı yok diye PHILIPS se yöneldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akd31 -- 16 Ocak 2013; 18:07:14 >
  • iyi bir alternatif..hx-850 ve es 8000 e....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

quote:

Orijinalden alıntı: IceT

Merhaba,

Dostlukla,

Öncelikle hayırlı olsun.

Daha önce bu tv'den alan @ersinkilci arkadaşa bazı sorular sormuştum. Herhalde işlerinin yoğunluğundan cevap veremedi. Aynı soruları size sorsam cevap verir misiniz?

Ben bu sorunlarla karsilasmadim

Bende uydu yayini yok, yorum yapamayacagim

Evet uzerinde 3 adet derinlik ayari var (normal, az ve cok). Bu ozelliklerini ancak DigiTurk'un verdigi 3D kanalinda test edebilim ve her biri farkli performans sergiledi.

DigiTurk kullandigimdan cevap veremiyecegim.

Bu ozelligini calistiramadim. Zannederim TV'ye anten veya uydu girisinden goruntu verdiginizde calisiyor, ben DigiTurk'u HDMI kablo ile Anfi'ye Anfiyi'de TV'ye bagladigimdan sonuc alamadim (emin degilim)

HD yayin haricindeki kanallari seyrettiginizde daha parlak ekran olmasi sebebi ile yayindaki kalitesizligi gorebiliyorsunuz (rahatsizlik kanaldan kanala degisiyor), ancak HD kanallar'i seyretmek ayri bir zevk

Bu aksamki Bursa - FB macini seyrettim top hareket ederken herhangi bir iz goruntusune rastlamadim

Ben Beyoglu Saturn'den aldim.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Dostlukla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 16 Ocak 2013; 23:47:13 >

• Merhaba Arkadaşlar,
    ben de uzun araştırmalarım sonunda 55PFL8007'ye karar verdim. Fiyat olarak da detaylı bir araştırma yaptım ve buradan
    http://www.innturkey.com/Urun/PHILIPS-55PFL8007K-12-FULL-HD-3D-LED-TV-pmu6.html siparişimi verdim.

Sanırım son ürünü ben aldım ancak 31.1.2013 e kadar kampanyalı fiyat...Sıkı durun:
    3.771,19 +KDv : 4.361 (Nakit/havale) (Ben daha ucuzunu bulamadım). Ellerinde devamı var mı diye muhakkak arayın derim.

Sabaha karşı 05.00 civarı siparişi verdim ve 15.00 gibi kargoya verildiğine dair telefonla arandım. Bunlar pek alışık olduğumuz şeyler değil biliyorum ama böyle şirketler de varmışYarın cihaz sağlam şekilde elime ulaşırsa (UPS lütfen sağlam getir) en başarılı alışverişim olarak hafızama kazınacak.

Cihazı kullanmaya başladıktan sonra da tüm izlenimlerimi yazacağım.....

Sevgiler...Saygılar

• fedon hocam hayırlı olsun. resimli incelemelerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

>>85x ile mukayese edersen;bunu tercih etmek daha doğru olacaktır!

>>8007 için epeyi bir zaman geçmesi lazım tam kullanıcı yorumları için(Test Sitelerinden bahsetmiyorum,çünkü onlar tam tersini
    yazıyor ve özellikle bu Site Avrupalı ise Phil ler bu durumda uçuyor)

>>2011 den itibaren özellikle Hi-End de Phil güzel işler çıkardı! 9/8/7 Serileri OK dir diğerleride oldukça iyi çıktı!

>>Özellikle sorunlu LGD nin Modülleri yerine bu sene Samsung Modüllere döndüler ve olayın şeklide zaten ciddi değişti
    LGD nin Modüllerini 6xx Serisinde kullanıyorlar ve diğer giriş seviye Serilerde

>>8007 fiyatı bildiğim kadarıyla çok yüksek ve hiç değmez;hele 85x alternatifi varken!!
    Ayrıca bu rakamlara çıkanlar için çok daha doğru alternatif panel ise 2011 Model HX920 olacaktır

85x veya 920 için şayet bütçe OK ise beklemeye gerek yok! bu paneller kendilerini ispat ettiler ama Phil de 8/9 lar "değmeyecek"
    rakamlarda geziniyor!!

Şuanda Phil de Hi-End olarak en "doğru" tercih ise 9706 olacaktır!! en azından Sharp Modül+mükemmel Black/Contrast ve
    tabiki Full-array baclit+Local-dimming

++

Hocam peki Philips 8007 yi Samsung ES8000 ile kıyaslarsak durum ne olur? Aslında şu Philipste FLASH desteği Samsung gibi olsa hiç düşünmeyeceğim ama. Birde menü ve kanal geçişleri ve dahili uydu alıcısının performansı Philips 8007 mi yoksa Samsung ES8000 mi daha üstün?

Saygılar.

• Flash desteği interneti yavaşlatan, sistemi kasan ve tamamen kullanıcı düşmanı bir şey. Flashsız gezinmek çok daha hızlı ve akıcı. Apple bunu bir neden dolayı yapıyor ve flash desteğini kasıtlı olarak koymuyor ve bu yüzden hiçbir cihazın hızı apple gibi olmuyor. Flash kullanımı giderek her sitede azalıyor ve azalacak. Bu yüzden flash desteği sizin için bir kriter olmasın. Görüntü kalitesine gelince de 8007 albani üstadın dediği gibi iyidir, Philips bu seride iyi iş çıkarmıştır. 85x modeli neyse de, Samsung ile kıyaslanamaz.
  • Ben de bulabilirsem 46 fpl 7007 buazsam da 46 fpl8007 alacagim. 7007 nin fiyati 3000tl , 8007 yi daha goremedim piyasada

• ben konu açmıştım sılınmıs sımdı ben samsung almam ama hx850 ıle kıyaslanınca hangısı one çıkar ozellıkle ps3 ıcın teknosadakı ler 55hx850 yı kotu cok fazla tıtreme oluyor dıyor ve orada tehsırde hergun oynuyoruz ve bızce ıyı degıl dıoalar pfl8007 için ve hx850 için siz ne dusunuyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedon

Merhaba Arkadaşlar,
    ben de uzun araştırmalarım sonunda 55PFL8007'ye karar verdim. Fiyat olarak da detaylı bir araştırma yaptım ve buradan
    http://www.innturkey.com/Urun/PHILIPS-55PFL8007K-12-FULL-HD-3D-LED-TV-pmu6.html siparişimi verdim.

Sanırım son ürünü ben aldım ancak 31.1.2013 e kadar kampanyalı fiyat...Sıkı durun:
    3.771,19 +KDv : 4.361 (Nakit/havale) (Ben daha ucuzunu bulamadım). Ellerinde devamı var mı diye muhakkak arayın derim.

Sabaha karşı 05.00 civarı siparişi verdim ve 15.00 gibi kargoya verildiğine dair telefonla arandım. Bunlar pek alışık olduğumuz şeyler değil biliyorum ama böyle şirketler de varmışYarın cihaz sağlam şekilde elime ulaşırsa (UPS lütfen sağlam getir) en başarılı alışverişim olarak hafızama kazınacak.

Cihazı kullanmaya başladıktan sonra da tüm izlenimlerimi yazacağım.....

Sevgiler...Saygılar

Fiyat şişmiş hemen siteye bir baktımda :) sanırım son ucuz fiyata siz almışsınız hayırlı olsun

• usb den siya ekran resim açınca boydan çizgi gözüküyor ekranın orta üst ve alt tarafı ledler tam parlak değil 3 adet ölü piksel var daha alalı 20 gün oldu vatan bilgisayardan aldım resimleri ekleyecem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.