Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bir sorun yok, uygulamaları rahatlıkla indirip kurabiliyorum. Google hesabınızla ilgili bir problem olabilir mi diyeceğim ama o zaman google play'e hiç girememeniz lazım.
  • Sifirda hesap açtım sonuc aynı. Neyse servis gelicek bugün. Bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama tv gerçekten çok güzel arkadaşlar. Akşam 1080p cosmos izledim. Ambilight ile görsel şölene dönüşüyor resmen. Gelen bildirimler sag ust köşede görünüyor degil mi? Facebook deneyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Ama tv gerçekten çok güzel arkadaşlar. Akşam 1080p cosmos izledim. Ambilight ile görsel şölene dönüşüyor resmen. Gelen bildirimler sag ust köşede görünüyor degil mi? Facebook deneyen oldu mu?

Film izlerken ambilight ı hangi modda kullanıyorssunuz? Ben bir türlü karar veremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: Tamarak

Ama tv gerçekten çok güzel arkadaşlar. Akşam 1080p cosmos izledim. Ambilight ile görsel şölene dönüşüyor resmen. Gelen bildirimler sag ust köşede görünüyor degil mi? Facebook deneyen oldu mu?

Film izlerken ambilight ı hangi modda kullanıyorssunuz? Ben bir türlü karar veremedim :)

Ben en çok oyun modunu beğendim. Hem daha hızlı geçişleri hem de oldukça canlı.
  • Çift tuner özelliği ni deneyen oldumu arkadaslar.facebook ta video oynatiyormu.bende 48 mi 55 mi karar veremedim.birde alan arkadaşlar video yükleyebilirmi inceleme anlaminda

• 20 dakika önce Kliksa'da 3199 TL fiyatla stokta olduğunu gördüm ve 1 adet satın aldım. Kargo bedeli 13 TL eklendi, SLP200TV koduna 200 TL indirim yaptı ve 3012 TL ödedim. 100 TL Axess chip para ve %2,2 avantajix iadesiyle yaklaşık 2850 TL'ye gelmiş olacak. Başlığı açan ve konuya katkı sağlayan herkese teşekkürler.

Halen "sepete ekle" butonu aktif fakat tıklayınca "stok yetersiz" hatası veriyor. Muhtemelen tekrar stoğa girecektir diye tahmin ediyorum. Acelesi olmayan arkadaşlara, Teknosa'nın hediyelerinden ve Hepsiburada'nın kırk taklalı çeklerinden uzak durup beklemelerini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charpan -- 9 Şubat 2015; 16:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charpan

20 dakika önce Kliksa'da 3199 TL fiyatla stokta olduğunu gördüm ve 1 adet satın aldım. Kargo bedeli 13 TL eklendi, SLP200TV koduna 200 TL indirim yaptı ve 3012 TL ödedim. 100 TL Axess chip para ve %2,2 avantajix iadesiyle yaklaşık 2850 TL'ye gelmiş olacak. Başlığı açan ve konuya katkı sağlayan herkese teşekkürler.

Halen "sepete ekle" butonu aktif fakat tıklayınca "stok yetersiz" hatası veriyor. Muhtemelen tekrar stoğa girecektir diye tahmin ediyorum. Acelesi olmayan arkadaşlara, Teknosa'nın hediyelerinden ve Hepsiburada'nın kırk taklalı çeklerinden uzak durup beklemelerini öneririm

Hayırlı olsun çok iyi fiyata denk getirdiniz :)

• Tamarak kullanıcısına yanıt
    Kısıtlamanın nasıl kaldırılacağı burada çok güzel anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_100141260/tm.htm#msglink_100722627
  • charpan kullanıcısına yanıt
    Kliksadaki televizyonu ben gecen hafta almistim zaten 1 adet stok vardi. kredi kartindan param cekildi 4 gun bekledim,hic bir islem yapmadilar televizyonu siparislerimde bile goremedim.ve dun televizyonun iadesini istedim tv yi hic gormeden sevkiyat gecikmesi nedeniyle iade ettim.param da 1 ve 3 gun icinde yatacagini soylediler. Sikayetvar sitesinede sikayetimi yazdim aninda donus yaptilar.hocam buyuk ihtimal bana gelemeyen televizyonu siz aldiniz.hayirli olsun en kisa surede elinize ulasir umarim.ama o televizyon kliksanin stoklarinda yok yurt disindan gelmesini bekliyorlar uzun sure beklemezsin umarim.

• erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Mesajınız üzerine Kliksa'ya tekrar baktım. 10 dakika önce faturası kesilmiş ve ".... takip numarasıyla kargoya yarın 22:00'da teslim edilecektir" şeklinde bilgi eklenmiş. İade/hasarlı ürün vs. gelmezse şansımız yaver gitmiş diyeceğim.
  • Almaya niyeti olan arkadaşlar bu fiyattan alsın bence. 2014 yılında Samsung h7000 kampanyası vardı. Millet piyasayı sildi, süpürdü. Bekleyenler kapalı kutu bulamadı. Teşhir dışında piyasada kalmadı. Bu fiyat düzeyinden 55LB870v satıldı, alan aldı yine piyasada sıfır ürün kalmadı. Sonra kaçan balık büyük oldu. Diyeceğim, beklemenin anlamı yok.

• Hay sen çok yaşa hocam. Sayende tvyi biraz daha sevdim şimdi :)

• Arkadaşlar bişey farkettim, ses ayarlarından kişiseli seçiyorum sonra bas'ı tiz'i 6 ya getirip surround u falan açıyorum neyse biraz böyle kullandıktan sonra TV uzun süre kapalı durursa bu ayarları unutuyor ses ayarları yine bas tiz 0 şekline geliyor neden kaynaklanıyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Arkadaşlar bişey farkettim, ses ayarlarından kişiseli seçiyorum sonra bas'ı tiz'i 6 ya getirip surround u falan açıyorum neyse biraz böyle kullandıktan sonra TV uzun süre kapalı durursa bu ayarları unutuyor ses ayarları yine bas tiz 0 şekline geliyor neden kaynaklanıyor bu?

Philips'in support forumunda da benzer şikayet olmuş. Sanırım böyle bir hata var şu an :(
    Yazılımla düzelir sanıyorum.
  • Düzeltirler yakında o zaman, KLİKSA'dan TV şu anda 3011 liraya alınıyor sepete ekleniyor axess e de 100tl c

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL
  • KLİKSADAN 3199-200(İNDİRİM)-150 (CHİPPARA)- 66 (AVANTAJİX) +12 (KARGO)=2796 liraya aldım. Philips müşteri hizmetlerini aradım enerji tüketimi 69 watt dedi. ama yıllık 96 watt yazan bir değerde var. tüketim tam olarak nedir arkadaşlar.
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    55 inc mi aldınız gule gule kullanın.chip para olarak 100 tl yazıyor sitede 150 size nasil verdi.alma niyetindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 10 Şubat 2015; 14:01:07 >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    A+ enerji sinifi bir tv 8109, bu tv'yi alip takilacagim son sey yillik elektrik tuketimidir.

• KLİKSA da uyandı arkadaşlar, son 1 adet kalmış fiyatı 3499 a yükseltmişler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.