Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknoloji marketleri ve bağlantılı internet sitelerine güvenilmemesi gerektiğinin bir başka kanıtı. Kendilerinde yoksa Teknosa'dan temin edip göndersinler ama yapmazlar, müşteri kim oluyor ki onlar için. İki kez aynı şeyi yapmaları tam anlamıyla terbiyesizlik, cidden sinir bozucu bir durum.
  • 3250 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

bugun kliksadan gelen tv yi almadım.geri gönderdim. kliksayı arayıp ayıttırın isterseniz

Neden geri gönderdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugun kliksadan gelen tv yi almadım.geri gönderdim. kliksayı arayıp ayıttırın isterseniz

Geri gönderme sebebiniz nedir? TV'nin ambalajında sorun mu vardı? İade ürün falan mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Geri gönderme sebebiniz nedir? TV'nin ambalajında sorun mu vardı? İade ürün falan mıydı?

bazı ses codec lerini desteklemiyor diye bir akraba almama engel oldu.kargodan almadım. kutusu sağlam ve temizdi. 2800 liraya almıştım
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    ses codecleri desteklemiyor diye tv yi almadınız hemde o fiyata :S . mx playerla çözebilirdiniz sorunu .
    kliksa'ya bir daha bulaşmak istemiyorum 2 dir televizyonu göndermediler bana . ücret iadesinide 3 gün sonra gönderiyolar paramı gasp ettiler resmen 2 haftadır televizyonu alamadım .2 dir param iade oluyor . Telefon açıp ayırtabilirmiyiz acaba o televizyonu . kliksadan çalışan personelin bilgisi varmıdır .
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    ürün depoya girince philips in keseceği fatura da belli olacakmış.
    enson n11 de 3.150 den satmıştı Denizatı
  • quote:

quote:

quote:

bazı ses codec lerini desteklemiyor diye bir akraba almama engel oldu.kargodan almadım. kutusu sağlam ve temizdi. 2800 liraya almıştım

Ben hiç codec sorunu yaşamadım çok çok iyi fiyata almışsınız

• quote:

quote:

quote:

O televizyon için çok iyi bir fiyatmış. Keşke iade etmeseydiniz. Kısmet değilmiş demek ki. Daha iyisi nasip olur umarım.

• Televizyon Facebook ta video oynanabiliyor mu veya bildirim geldiginde ekranda uyarıyor mu.smart özelliğini tv yi alan arkadaslar test edebilir mi.2tb disk leri görüyor mu acaba.birde 4k 58 puk 6809 var bu 8109 dan daha mi iyi acaba arkadaşlar. 8109 çift tuner mis ayni anda 2 farkli kanal izleniyor mu acaba.yarin vatandan 48 inçlik modeline niyetlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 14 Şubat 2015; 13:53:44 >
  • 2500 2600 tl civarinda Philips 8109 modeline alternatif baska marka ve model varmi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

Arkadaşlar internetten bulduğum banding test videolarının testini yapıp youtube a yükledim buradan bakabilirsiniz :

https://www.youtube.com/watch?v=qIzeSJxmqo4

https://www.youtube.com/watch?v=H3Y8PDkB8FQ

Bunlar da Siyah-Beyaz geçiş ve Gri ekran testi :

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

Bu arada TV nin siyah performansı çok iyi bence bu da rastgele bir fotoğraf ( siyah'ı göstermek için )

Not: Fotoğraf ve videolar DSLR makine ile çekilmiştir

Sizin ozelinle sag ust kosede gorunen koyuluk bende de var. Acik ve duz renk sahnelerde net bicimde goruluyor. Tv'yi geri verecek kadar kritik degil ama koskoca Philips'in ust duzey bir modeline yakismiyor Beko'da ya da Vestel'de bile olmayan bu problem...

• Arkadaşlar evde internet yok, bu sebeple televizyonu internete bağlayamıyoruz. İlla internete girip güncelleme falan yapmamız gerekiyormu, yoksa hiç güncelleme yapmadan bu şekilde kullanırsam ilerde sorun olur mu?
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmaz güncelleme yapmak zorunluluk değildir
  • Kliksaya 5 adet stok girmiş 3499-200-100WorldPuan=3199 TL ye
  • merhabalar...

biraz önce denizatı elektronik stoğuna girdi.

nakit 2.999 özel fiyat saldırın...
  • Yanlış yazılmış ama 4K ultra HD diyor
  • n11 kampanya da satıyor...

3.049 TL den...

• İndirimde varken almayı düşünüyoru ama LG nin 4k ile arasında kaldım.

Alan arkadaşlar memnunmu acaba ? Siz olsanız 600 TL farkla 4k ya yönelirmisiniz? (600 pek önemli değil benim için ama)

Açtığım konudan alıntı;
    quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar 2 Tv arasında kaldım.

Birisi 4k Birisi Full HD

Philips Full HD nin tam donanımlısı,kamerası,2uydu alıcısı,4x ambilighti,aktif 3d si,androidi ile tam bir makine

LG ise : Tam olarak 4K desteği var,flash diskten vs 4k içerik izlenebilir,4k yayın gelince izlenebilir.

Siz olsanız hangisini düşünürdünüz? Bir Tek 4K için LG alınır mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.