Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer renkler hafif daha baskın gibi daha canlı. ama biraz gürültü (karıncalı) vardı. sanırım ayarlarla ilgi bir durum. güzel tv alınabilir.
  • n11 de fiyat yine 3099 olmuş.
  • dsword kullanıcısına yanıt
    Ödeme aşamasında 100 TL düşüyor ve 2.999 TL ödeniyor. İşe yarar mı bilmem ama 88 TL de sonradan kullanılacak çek veriyor.
  • TV kapalı iken amblight özelliğini nasıl devreye alıyoruz acaba, bilgisi olan ?
  • güncellemeyi yapınca kanal listesini ve sıralamasını sıfırlamıyor dwğil mi?
  • Kumandadan ambilight tuşuna basarak Nasıl bir renk istediğinizi de ayarlardan ambilight menüsü altından seçiyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 24 Şubat 2015; 8:17:56 >
  • Tekrar merhaba ,

gözlemlerimi ve merak ettiklerimi paylaşmaya devam ediyorum :)

Her şeyden önce TV nin görüntü kalitesi gerçekten çok güzel, PS4 deki oyun keyfi paha biçilmez :) 3D performansı çok başarılı önceki TV LG UB830 4K idi, şuana kadar USb den oynattığım filmlerde altyazı yada codec sorunu yaşamadım.

daha önce kenarlarda beyaz ekrandaki gölgelenmeleri yazmıştım, resimlerini ekledim. yalnız fotoğraf çekerken daha belirgin çıkmış, aslında gözle bakıldığında o karartılar resimdeki görüntünün yarısı kadar. (sağ alt ve üst kenar)

diğer kafama takılan durum bu amblite özelliği, örnek görüntü ekledim, karmaşık renklerde sadece tek renk veriyor arka plana, yada ekranda 4 ayrı renk varken (test videoları izledim) sadece 2 renk alabiliyorsunuz. sizde de böyle mi?

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

• skull67 S kullanıcısına yanıt
    Benim televizyonda beyazdaki lekelenme sadece sağ alt köşede var, diğerlerine dikkat etmedim. Açıkçası kullanımımı olumsuz etkilemediği için hiç takmıyorum bu tür şeyleri .

Bu arada bir önceki kampanyada n11'den Bonus kartla alan arkadaşlar 111 TL bonuslar yüklenmiş. 3 Marta kadar kullanmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 24 Şubat 2015; 9:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

güncellemeyi yapınca kanal listesini ve sıralamasını sıfırlamıyor dwğil mi?

Hayır hiçbir ayar sıfırlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

Tekrar merhaba ,

gözlemlerimi ve merak ettiklerimi paylaşmaya devam ediyorum :)

Her şeyden önce TV nin görüntü kalitesi gerçekten çok güzel, PS4 deki oyun keyfi paha biçilmez :) 3D performansı çok başarılı önceki TV LG UB830 4K idi, şuana kadar USb den oynattığım filmlerde altyazı yada codec sorunu yaşamadım.

daha önce kenarlarda beyaz ekrandaki gölgelenmeleri yazmıştım, resimlerini ekledim. yalnız fotoğraf çekerken daha belirgin çıkmış, aslında gözle bakıldığında o karartılar resimdeki görüntünün yarısı kadar. (sağ alt ve üst kenar)

diğer kafama takılan durum bu amblite özelliği, örnek görüntü ekledim, karmaşık renklerde sadece tek renk veriyor arka plana, yada ekranda 4 ayrı renk varken (test videoları izledim) sadece 2 renk alabiliyorsunuz. sizde de böyle mi?

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

Evet ambilight o şekilde çalışıyor sıkıntı yok :)

• mercankadir kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler :)

fark ettiniz mi bilmiyorum ama duvara monte olduğunda arkaya yansıyan ışık ile sehpa üzerindeyken yansıttığı ışık arasında çok bariz bir fark var :) sehpa üstü daha başarılı videolardan gördüğüm kadarıyla. sanırım dubara yakın olması yansıma alanını kısıtlıyor ve askı aparatları da ledlerin ufak bir kısmını kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

çok teşekkürler :)

fark ettiniz mi bilmiyorum ama duvara monte olduğunda arkaya yansıyan ışık ile sehpa üzerindeyken yansıttığı ışık arasında çok bariz bir fark var :) sehpa üstü daha başarılı videolardan gördüğüm kadarıyla. sanırım dubara yakın olması yansıma alanını kısıtlıyor ve askı aparatları da ledlerin ufak bir kısmını kapatıyor.

Fotoğraftan aydınlatmayı ölçmek imkansız ama mantıken de biraz mesafe olursa daha verimli çalışır, kullanım kılavuzunda da maksimum 15cm olsun duvarla arasında yazıyordu ben de o şekilde kullanıyorum
  • PHİLİPS 55PFS8109 tv yi kullanan arkadaşlar 3d izlemini paylaşırlarsa sevinirim.Bu tvde aktif 3d var.Seyrederken başağrısı yapıyor mu? önceki aktif gözlüklere göre bir fark var mı? birde aktif gözlüklerin pili ne kadar gidiyor? Bu tv yi 3d film izlemek içinde almayı düşünüyorum. 3d film izlemek için önerirmisiniz? yoksa pasif gözlüklü olanlardan mı almalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz34

PHİLİPS 55PFS8109 tv yi kullanan arkadaşlar 3d izlemini paylaşırlarsa sevinirim.Bu tvde aktif 3d var.Seyrederken başağrısı yapıyor mu? önceki aktif gözlüklere göre bir fark var mı? birde aktif gözlüklerin pili ne kadar gidiyor? Bu tv yi 3d film izlemek içinde almayı düşünüyorum. 3d film izlemek için önerirmisiniz? yoksa pasif gözlüklü olanlardan mı almalıyım? Cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

her iki Gözlüğüde deneme şansım oldu kullandığım TV lerde, bu ürün için 3D gerçekten başarılı ve gözlükler çok hafif, önerebilirim 3d seyretmek çok keyifli :)

pil süresini bilemiyorum daha yeni aldım bende cihazı. ama servis pillerin uzun süreli kullanım için olduğunu belirtti. baş ağrısı gibi bir durum olmadı. ama şuana kadar en fazla 40 dk kadar seyredebildim fırsatım olmadı.

• Arkadaşlar benim TV'mde bulunan 2 beyaz yuvarlak yüzünden cihaz değişimim onaylandı, yarın ürünü kargoyla tekrar denizatı elektronik'e göndericem telefonda görüştüm hikmet bey ile, ürün ellerine ulaşır ulaşmaz yeni kapalı kutu ürünü göndereceklerini söylediler inşallah yeni gelecek üründe clouding vb sorunlar olmaz çünkü siyah performansı çok çok iyiydi cihazımın, beyaz noktaları şu videoda görebilirsiz açık renklerde sürekli belli oluyor koyularda sıkıntı yoktu

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

https://www.youtube.com/watch?v=qIzeSJxmqo4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 26 Şubat 2015; 13:56:39 >

• Arkadaşlar, geçen Cuma günü Teknosadan aldığım tv için bugün montaja gelecekler. TV'nin kullanım saatini nasıl öğrenebilirim. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagmus

Arkadaşlar, geçen Cuma günü Teknosadan aldığım tv için bugün montaja gelecekler. TV'nin kullanım saatini nasıl öğrenebilirim. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

kumandadan 123654 e basınca servis menüsüne girersin orada bir standby time var ama kullanım saatini göstermiyor sanırım bakılamıyor
  • TV geldi, kuruldu. Dehşet bir sey bu. Ambilight muazzam. Tam bir görsel şölen. İyice inceleyince artı ve eksilerini yazarım.
  • Benim yeni tv de geldi kuruldu sıkıntı yok gibi şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    eski tv ye ne olmuştu. değişimmi istediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.