Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayardan bu modelin 48 incini satın aldım. kurulumu yapıldı güzel bir tv, uzun yıllar d smart kullanıcı olarak ilk etapta uydusu değişik geldi, kanal geçişi hızlı güzel ama sıralaması çok kötü, birde televizyonun sesi kendiliğinden azalıp çoğalıyor gibi ses ayarlarından olabilir diye düşünüyorum, bu tvyi kullanan arkadaşlar ses ve uydu konusunda yardımcı bana olabilirler mi acaba, yarın evde aksama kadar tvyi kurcalayıp keşfedecem,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu bugün carrefour da gördüm. samsung 55f7000 ile yan yana idi. bu model görüntü kalitesi ,siyah performansı açısında efsanedir.
    ve... philips 8109 siyah performansında daha iyi idi. şaşırdım açıkcası. diğer renkler ,görüntü işleme biraz kişisel tercih meselesi ,o konuda bir üstünlükten bahsetmeyeyim ama siyah performansı süper.
    diğer kullanım özellikleri de iyiyse oldukça alınabilir bir TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowanda -- 21 Şubat 2015; 20:26:17 >
  • siyah performansı haricinde f7000 ile görüntü olarak karşılaştirirmisiniz.hangisi daha iyi gösteriyordu.8109 almayı düşünüyorum.f7000 gibi ise görüntü kalitesi dahada isinacam tv ye

• Yazılım güncellemesi yayınlanmış indirip akşama kurcam
    Philips
    Philips Gücünü Android™'den alan Süper İnce FHD TV 55PFS8109/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=55PFS8109/12&slg=TR&scy=TR&mid=Link_Software

Ayrıca pc bağlayıp oyun oynarken video çektim onu da youtube a yükleyip paylaşcam

• Buyrun bilgisayarı televizyona bağlayıp Grid 2 oynama videom,
    https://www.youtube.com/watch?v=y0j_7eUD89U
  • Cuma akşamı Teknosadan 3000 TL'ye almış bulunuyorum. Tavsiye ederim. TV geldikten sonra detaylı incelemeyi yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagmus

Cuma akşamı Teknosadan 3000 TL'ye almış bulunuyorum. Tavsiye ederim. TV geldikten sonra detaylı incelemeyi yaparım.

Teknosada 3499 du en son, teknosa.com da süpürgeyle beraber 3299 gibi bi fiyatı vardı siz nasıl aldınız 3000 e?

Hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Cuma akşamı Teknosadan 3000 TL'ye almış bulunuyorum. Tavsiye ederim. TV geldikten sonra detaylı incelemeyi yaparım.

Teknosada 3499 du en son, teknosa.com da süpürgeyle beraber 3299 gibi bi fiyatı vardı siz nasıl aldınız 3000 e?

Önce Vatan'a gittim. Çarşamba akşamı süpürgeyle birlikte 3300TL fiyat vermişlerdi. Bende bu fiyattan almak istediğim söyledim ancak kampanya bitmiş. Ne dediysem kabul ettiremedim. Bende Teknosa'ya gittim. Ürünün fiyatını sorduğumda (etikette 3300 TL yazıyordu) görevli arkadaş "bu ürün için mail gelmişti yeni bir fiyatı olabilir dedi" ve bilgisayarından kontrol ederek bana 3000 TL fiyat verdi. Bende satın aldım. Ellerinde olmadığı için merkezden gelecek ve Çarşamba veya Perşembe günü montajı yapılacak. Yalnız görevli arkadaşla bugün konuştuğumda ürünün fiyatında değişiklik olduğunu tekrar 3500 olduğunu söyledi.
    Sanırım hafta sonuna özel bir uygulamaydı.

• umarım teslim ederler...
    birkaç teslim edemediler...

n11 de şu an en uygun bu gece 24 e kadar 3.049 dan veriyorlar.
    ellerinde stok da varmış bir arkadaşım aldı bugün kargoluyorlar...

• quote:

quote:

quote:

Önce Vatan'a gittim. Çarşamba akşamı süpürgeyle birlikte 3300TL fiyat vermişlerdi. Bende bu fiyattan almak istediğim söyledim ancak kampanya bitmiş. Ne dediysem kabul ettiremedim. Bende Teknosa'ya gittim. Ürünün fiyatını sorduğumda (etikette 3300 TL yazıyordu) görevli arkadaş "bu ürün için mail gelmişti yeni bir fiyatı olabilir dedi" ve bilgisayarından kontrol ederek bana 3000 TL fiyat verdi. Bende satın aldım. Ellerinde olmadığı için merkezden gelecek ve Çarşamba veya Perşembe günü montajı yapılacak. Yalnız görevli arkadaşla bugün konuştuğumda ürünün fiyatında değişiklik olduğunu tekrar 3500 olduğunu söyledi.
    Sanırım hafta sonuna özel bir uygulamaydı.

iyi denk gelmiş umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz alışverişinizde

• quote:

Yazılım güncellemesi yayınlanmış indirip akşama kurcam
    https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=55PFS8109/12&slg=TR&scy=TR&mid=Link_Software

Ayrıca pc bağlayıp oyun oynarken video çektim onu da youtube a yükleyip paylaşcam

Kurdunuz mu güncellemeyi? Akşam ben de güncelleyeyim.

• merhaba

TV yi duvara asan arkadaşlar özellikle bakabilir ise çok sevinirim. TV arka paneli ile birleşen çıkıntı arasında bir açıklık dikkatimi çekti. sizde de var mıdır? resim ekledim. birde cihazın son sürümü webde 000.009.032.125 olarak görünüyor. bir arkadaş farklı bir güncelleme linki atmış

https://www.philips.com.tr/c-p/55PFS8109_12/8100-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-hd-oezelligine-sahip-sueper-ince-fhd-tv/destek

• quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

quote:

Yazılım güncellemesi yayınlanmış indirip akşama kurcam

Kurdunuz mu güncellemeyi? Akşam ben de güncelleyeyim.

Kurdum güncellemeyi seste bariz iyileşme var

• quote:

Orijinalden alıntı: skull67

merhaba

TV yi duvara asan arkadaşlar özellikle bakabilir ise çok sevinirim. TV arka paneli ile birleşen çıkıntı arasında bir açıklık dikkatimi çekti. sizde de var mıdır? resim ekledim. birde cihazın son sürümü webde 000.009.032.125 olarak görünüyor. bir arkadaş farklı bir güncelleme linki atmış

https://www.philips.com.tr/c-p/55PFS8109_12/8100-series-guecuenue-androidtmden-alan-4-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-hd-oezelligine-sahip-sueper-ince-fhd-tv/destek

Son sürüm 000.009.119.049 bahsettiğim linkten kontrol edebilirsiniz, ben tv yi duvara asmıyorum ama eve gidince bakayım

• skull67 S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz açıklık benim televizyonda da mevcut. O kısım panelden ayrı olarak subwoofer, elektronik devreler vs gibi parçalara bir anlamda kapak görevi görüyor. Önemli birşey değil sonuçta.
  • mercankadir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sanırım ambilight renklerinde de iyileşme getirmiş güncelleme, fark edilir mi bilmiyorum. Genel stabilite artışı da söz konusu galiba. Akşam ben de deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 23 Şubat 2015; 15:55:23 >
  • elisa38 E kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bilgi için teşekkürler, ben duvara asıldığında bir açılma olduğunu düşündüğüm için endişelendim aslında, daha fazla olup ilerde sıkıntı çıkar mı diye. sizde de var ise genel bir durum sanırım :)

ben daha önce 125 ile biten aralık güncellemesini yapmıştım şuan TV 1-2 saatlik seyirde resetlemeye başladı umarım bu yazılım ile sorun düzelir.

yarın gri ekran rengi testindeki dalgalanmaların ekran görüntüsünü ekleyeceğim sanırım orada da sıkıntı var. beyaz ve gri renklerde. beyazda sadece alt ve üst köşede hafif kararma gride ise genel anlamda renk dalgalanması var
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Resetleme dediğiniz televizyonun kapanması ise, özellikle harici uydu alıcı kullanımında televizyon hiç kumanda edilmediğinden ekonomi ayarlarındaki kapanma zamanlayıcısı devreye giriyor ve o yüzden kapanıyor.

Bu sorunu gidermek için Hızlı ayarlar - Eko ayarları - Kapatma zamanlayıcısı kısmından sanırım 180 dk idi, onu sıfır yapıp deneyin lütfen.

Beyazda sadece sağ alt köşede hafif bir kararma var benim televizyonda da, ama çok da önemli değil açıkçası.

Bu arada güncellemeyi yaptım, televizyon hem ses, hem de ambilight tepki zamanı konusunda çok daha iyi oldu. Youtube'de Cüneyt Naçar'ın kaydettiği orijinal plak kayıtlarını açıp (tabii ki yüksek kalitede) sesin güzelliğini daha iyi anlayabilirsiniz . Önceden bu kayıtlarda ambilight ışığı sabit kalırken şu an plak dönüşündeki renk değişikliklerine bile cevap veriyor, çok daha keyifli hale gelmiş. Ayrıca psikolojik mi bilmiyorum ama daha da bir hızlandı gibi, birçok şeyi bilgisayar kadar hızlı açıyor. Tekrar ediyorum bu televizyonu, bu fiyat seviyesinden almayan hata yapmış olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elisa38 -- 23 Şubat 2015; 20:06:07 >

• şu an n11 bir indirim daha yaptı.
    gece 24 e kadar cihaz 2.999 tl den 9 taksitli.
    komşuma bir tane aldık fiyat çok etkileyici...
  • elisa38 E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler,

kapanma şu şekilde oluyor, cihaz kapanıp kendi kendine tekrar açılıyor bakalım güncelleme sonrası yapacak mı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.