Şimdi Ara

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
19.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir akraba philips bazı ses codec lerini desteklemiyor dedi. ozellikle ac3 desteği yazmıyor philips sitesinde. akraba siparişi iptal ettirdi. bende android olduğunu ve mx player ile sorun olmayabileceğini söyledim. sanırım sipariş kargoya verilmiş. sizde bu televizyonda ses sorunu var mı?
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    mxplayer ile sorun kalmıyor.

aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz.

http://www.polatbuyukarslan.com/sorun-cozum/mx-playera-ac3-destegi-nasil-eklenir/
  • Arkadaşlar internetten bulduğum banding test videolarının testini yapıp youtube a yükledim buradan bakabilirsiniz :

https://www.youtube.com/watch?v=qIzeSJxmqo4

https://www.youtube.com/watch?v=H3Y8PDkB8FQ

Bunlar da Siyah-Beyaz geçiş ve Gri ekran testi :

PHİLİPS 55PFS8109 - Hepsiburada 3.299TL

Bu arada TV nin siyah performansı çok iyi bence bu da rastgele bir fotoğraf ( siyah'ı göstermek için )

Not: Fotoğraf ve videolar DSLR makine ile çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercankadir -- 11 Şubat 2015; 10:07:49 >

• Arkadaşlar sayenizde televizyonu aldım teşekkür ederim, bir sorum olacak. Her hangi bir HARİCİ HDD'ye film, müzik, resim atsam USB 3.0 falan tanırmı Televizyon yoksa USB 2.0 harici mi almam lazım bilginiz varmı? Ya da en fazla kaç GB destekler USB girişinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Arkadaşlar sayenizde televizyonu aldım teşekkür ederim, bir sorum olacak. Her hangi bir HARİCİ HDD'ye film, müzik, resim atsam USB 3.0 falan tanırmı Televizyon yoksa USB 2.0 harici mi almam lazım bilginiz varmı? Ya da en fazla kaç GB destekler USB girişinden?

Son fotoğrafta da görünüyor ben 1TB lik full dolu usb3.0 harddiskimdeki filmleri izliyorum, harddiski çok hızlı açıyor babam gilde samsung var o baya bir bekletiyordu hdd yi ilk takınca, TV deki girişler 2.0 mı 3.0 mı bilmiyorum ama 3.0 ı destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercankadir

quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Arkadaşlar sayenizde televizyonu aldım teşekkür ederim, bir sorum olacak. Her hangi bir HARİCİ HDD'ye film, müzik, resim atsam USB 3.0 falan tanırmı Televizyon yoksa USB 2.0 harici mi almam lazım bilginiz varmı? Ya da en fazla kaç GB destekler USB girişinden?

Son fotoğrafta da görünüyor ben 1TB lik full dolu usb3.0 harddiskimdeki filmleri izliyorum, harddiski çok hızlı açıyor babam gilde samsung var o baya bir bekletiyordu hdd yi ilk takınca, TV deki girişler 2.0 mı 3.0 mı bilmiyorum ama 3.0 ı destekliyor

tamamdır hocam çok sağolun hemen bir tane alayım ben de.
  • Hepsiburada sitesi süpürge makinasi hediye veriyor. Sepetimde ekliydi ordan gördüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa'daki son 1 adet televizyonuda ben almış bulunmaktayım inşallah sıkıntı yaşamam . Aynı gün teslim olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

kliksa'daki son 1 adet televizyonuda ben almış bulunmaktayım inşallah sıkıntı yaşamam . Aynı gün teslim olacak .

Kaça geldi? Hayırlı olsun, ben de beyaz lekeler için servisi çağırdım foto çektiler değişim talebi yazıp merkeze yolladılar bakalım ne dicekler

• quote:

quote:

kliksa'daki son 1 adet televizyonuda ben almış bulunmaktayım inşallah sıkıntı yaşamam . Aynı gün teslim olacak .

Kaça geldi? Hayırlı olsun, ben de beyaz lekeler için servisi çağırdım foto çektiler değişim talebi yazıp merkeze yolladılar bakalım ne dicekler

3.319 Tl ye geldi toplam aynı gün teslim . 100 tl de chip para verdiler .
    Siz kliksadan mı almıştınız televizyonu ? yukarda paylaştıgın fotoğraflarda beyaz noktalar belli oluyor gerçekten,inşallah değişimi kabul ederler .
  • Yok ben n11'den almıştım, kabul etmezlerse de iade hakkım var :)
  • Hepsiburada da stok bitirdi. Yavaş yavaş bitiyor mu stoklar acaba :( alamadan bitecek sanırım tv

• quote:

quote:

quote:

Siz kliksadan mı almıştınız televizyonu ? yukarda paylaştıgın fotoğraflarda beyaz noktalar belli oluyor gerçekten,inşallah değişimi kabul ederler .

Televizyonunuz teslim edildi mi? ilk gözlemleriniz nedir :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

televizyonu aynı gün kargo seçeneğiyle almama rağmen televizyon 2 gündür gelmedi 20 tl de kargo parası vermiştik aynı gün gelecek diye. Telefon ve mail yağmuruna tutuyorum suan. kargo parasının geri iade edileceğini falan söylediler . hala bekliyoruz televizyonu kliksa'dan bu son olsun bir daha alışveriş yapmam gözümde sıfırlandı .

Geçen haftada almıştım ben televizyonu 4 gün boyunca bekledim televizyonu hiç bir işlem yapılmamıştı,iptal etmiştim ... Şimdi yine aynı televizyon yine aynı sorunlar bana garezlerimi var anlamadım 2 dir aynı şey oluyor sinir küpü oldum evde !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

televizyonu aynı gün kargo seçeneğiyle almama rağmen televizyon 2 gündür gelmedi 20 tl de kargo parası vermiştik aynı gün gelecek diye. Telefon ve mail yağmuruna tutuyorum suan. kargo parasının geri iade edileceğini falan söylediler . hala bekliyoruz televizyonu kliksa'dan bu son olsun bir daha alışveriş yapmam gözümde sıfırlandı .

Geçen haftada almıştım ben televizyonu 4 gün boyunca bekledim televizyonu hiç bir işlem yapılmamıştı,iptal etmiştim ... Şimdi yine aynı televizyon yine aynı sorunlar bana garezlerimi var anlamadım 2 dir aynı şey oluyor sinir küpü oldum evde !

Hayırlısı olsun kliksadan çok alışveriş yapmama rağmen ben hiç sıkıntı yaşamamıştım

• Simdi kliksa dan arandim televizyon ellerinde yokmus para iadesi yapiyorlar.la televizyon elinizde yoksa niye koyuyosunuz siteye bu 2 oldu cok ilginc valla

• quote:

Simdi kliksa dan arandim televizyon ellerinde yokmus para iadesi yapiyorlar.la televizyon elinizde yoksa niye koyuyosunuz siteye bu 2 oldu cok ilginc valla

Çok ilginç :) nasip değilmiş demek

• Merhabalar..

biraz önce n11 de de mağazası olan, Denizatı Elektronik, Innturkey Hikmet Bey ile görüştüm.
    üründen yeni bir parti ay sonu stoklarına girecekmiş.

dilerseniz şimdiden ayırtın çünkü sınırlı sayıda gelecekmiş tüm türkiye için.

irtibat numarası 532 473 1144...
  • mynamesearl M kullanıcısına yanıt
    kaç paradan girecekmiş stoklara onuda sorsaydın .
  • bugun kliksadan gelen tv yi almadım.geri gönderdim. kliksayı arayıp ayıttırın isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.