< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 16 Aralık 2016; 14:12:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 16 Aralık 2016; 14:12:49 > |
Cevap yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi RNNN kusuruma bakma . Herşeyin en iyisi olacak, alınacak takıntısı hepimizde olabilir ama şu da var, cebimizdeki paranın miktarı. Ben alırken atıl olarak biriktirdiğim bir miktar doları hazır dolarda artmışken bozdurup aldım, 2600TL civarlarına geldi bana bu Philips 55PUS6581 modeli. Şimdi kalkıp 4500- 4800Tl bandındaki ürünlere bulaşmamamı en azından böyle açıklayabilirim size RNNN dostum. Param bu kadardı fazlasını da vermeyi düşünmüyordum. Ayrıca bu televizyonun diğer ürünlerden farkı var biri android oluşu diğeri ambilight oluşu (tercih meselesiydi benim için özellikle ambilight). Evde hue sistemimde vardı denk geldi aldım memnunum. Banding i falan görmüyorum bile öyle diyeyim size, o kadar takıntılı değilim açıkcası. Herşey cebimizdeki parayla ilintili sonuçta. Tamam herşeyin iyisini güzelini alalım , o zaman satalım Fiat Agea ları hepimiz az daha yüksek fiyatlı olan :) BMW, Mercedes lere binelim ama hepsi aynı işi yapıyor sonuçta, 4 kauçuk lastik ve kumaş yada deri koltukla seyahat ettiriyor sizi.
Bu televizyonu satın alan kişilerin neden tercih ettiğini bilip bilmeden yerin dibine doğru eleştirmeye ne hakkınız var ki, bir kere yazın geçin, gezegeni mi kurtaracaksınız Philips markasından . Param buna yetti aldım, fiyatı uygundu aldım, 2000TL kar ettim vs diyorum kendi adıma. Siz tercih ettiyseniz ve memnun değilseniz satın Ürününüzü, yok zaten tercih etmediyseniz bizi bize bırakın lütfen. Bizde de göz var o testi yapanlar kadar göz var en azından kendi adıma söyleyeyim. İngilizcem de var, yurtdışı test sitelerini de okuyabiliyorum anlayabiliyorum. Eleştirdiniz, güzellik kattınız ama bence fazlası da böyle tepki verebilecek vatandaşlar, saçma polemikler doğuruyor. Ben kendi adıma size aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Sorun anlaşılmıştır sanırım, yeterli gelmiştir herkese. Kırılıp darılacağın bir yazı yazdıysam kusuruma bakma şimdiden , kesinlikle amacım bu değil. Sadece gözden kaçırdığın bir maddiyat meselesi de var seçim kriterleri içinde onu da belirtmek istedim. Saygı ve sevgilerimle. Barış. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 16 Aralık 2016; 18:6:25 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 19 Nisan 2017; 10:55:0 > |