Şimdi Ara

Philips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
12
Favori
35.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Levcho

Sırasıyla 8-6-8-7 ve en sonunda Mute tuşuna basın. Kumandanın üst kısmındaki mavi led yanacaktır ve özellik iptal olacaktır.

Aşağı daki adımlardan nasıl yapidligini tv de görebilirsiniz.

Menü-yardım-kullanıcı kılavuzu-rehber-uzaktan kumanda-dokunmatik yüzey.
    çok sağolasın kanka süpersin
  • Herkese merhabalar.

Kumandanin klavye tuslari calismiyor duzenli. Takiliyor donuyor kafasina gore isliyor. Sadece bende mi bu sorun ?

Bir de touchpad bilgisayardaki mouse gibi kullaniliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moop

Herkese merhabalar.

Kumandanin klavye tuslari calismiyor duzenli. Takiliyor donuyor kafasina gore isliyor. Sadece bende mi bu sorun ?

Bir de touchpad bilgisayardaki mouse gibi kullaniliyor mu ?
    Pilleri değiştiriniz mi?

Bilgisyar gibi kullanılamıyor.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    değişmedim, fakat çok eski sayılmaz. sanırım 3 aylık falan.

Philips TV Türkiyeyoutube
    Philips TV Akıllı Kumanda Özellikleri (DonanımHaber)
    https://www.youtube.com/watch?v=cSfB5Y1E60g

bu videodaki gibi bir özellik (mouse gibi kullanılması) yok yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: moop

değişmedim, fakat çok eski sayılmaz. sanırım 3 aylık falan.

https://www.youtube.com/watch?v=cSfB5Y1E60g

bu videodaki gibi bir özellik (mouse gibi kullanılması) yok yani?
    Benim cihazın örijinal pilleri 5 ayda bitmişti.
    Bence kaliteli alkalin pil ile değişim yapın ve tekrar izlemeye alın.

Bu şekilde bir kontrol yok bizim kumandalarda.
  • Bazılarınız merak ediyordur. HDR var mı diye? HDR PLUS VAR

https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-2097191485-55pus6581_12_pss_.pdf
  • Eski 2+1 ses sistemim vardı uydularından biri bozulduğu için emekliye ayırmıştım. Bugün wooferını tvde deneyim dedim, tvnin kendi hoparlörleriyle mükemmel çalıştı :D Konuya tekrar selamlar olsun
  • 2. senesini dolduracak televizyon arkadaşlar banding dediğimiz yukardan şağı bulutlanma benim tv dede çıktı.

Garantisi şuan devam ediyor fakat az kaldı. Bu durumdan müzdarip olan arkadaşlar servisi arayıp bir sonuç alabildiler mi?

Baştan sona okudum, tamamen katılıyorum şuna veyahut buna... Aldığımız dönemin en ideal tv si buydu sonuçta aldık mutluyuz

Fakat banding yukardan aşağıya şerit halindeydi, 1 gün önce yatay şekilde tv nin en üstünde de gri halde olmaya başladı çok enteresan :)

Bir de LED ekran köşelerinde yani 4 köşede, parmak ucu kalınlığında gri karanlıklar oluşuyor, sol alttaki biraz belirgin sadece

Biraz araştırdım vestel tv de de birisinin başına gelmiş bunlar başına gelen varmı arkadaşlar, öneriniz nedir?
  • Arkadaslar tasinirken tvmin arkasindaki güç kablosunu kaybettim sanirim. Tv yeni evde kuzu gibi yatıyor. Bu kabloyu servis vasitasi ile mi temin edebiliriz. Nette bulamadim belki satisi vardir ama nasil aratacağımı bilemedim.

• arkadaşlar bu urun ıle samsungun 50'' mu7000 ı arasında kaldım, mağazalarda prımler nedenıyle sağlıklı yanıt alamıyorum, ılk televızyonum phılıpstı, kanal geçışlerı bıraz hantal, sızce bu seridede kanal geçişlerı samsung a göre hantal mı ?
  • systemdecal9 S kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benimde başıma geldi servis görmezden geliyor ayıplı malı kabul etmiyorlar tüketici heyetine başvurdum bakıcaz sonucu paylaşıcam

• Philips pişmanlıktır 3800 tl yi redkit’in gölgesini izlemeye verdik

• selam arkdadaşlar laptopu tv ye yansıtamıyorum laptopta yansıt kısayoluna basıyorum ama tv gözükmütor kablosuz olarak laptopu tv ye aktarma fikri olan var mı ?
  • Selam Arkadaşlar benim tv de 2 kenarda siyahlıklar oluşmuştu servis çağırdım içine toz girmiş dediler temizleyip getireceklerini söylediler. O ekranda bulunan beyaz bulutlanmaları söyledim fabrika onları normal olarak kabul ediyor o yüzden ona bir şey yapamayız dediler. Yaklaşık 1 sene oldu tv yi alalı bakalım temizleyip getirdiklerinde yine durumu yazarım.

Güncelleme : Tv nin içinden tozu temizleyip getirdiler. Beyaz bulutlanmalar için bir şey yapamayız dediler çok uğraşmadım eğer canımı sıkarsa hakem heyetine başvururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 15 Ağustos 2018; 12:35:31 >
  • hbo2488 H kullanıcısına yanıt
    Laptoptan crome aç. Yandaki ayarlardan yayınla de. Çıkan memüde Orada masüstünü yayınla var. Onu tıkla. Cromu aşağı indir. Ekran tv de. Ama seste 1-2 saniye kadar gecikme oluyor.

• merhaba iyi akşamlar

Philips 55PUS6581 - Philips 55PUS6262 şu iki tv arasında kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz
  • wolleskaan kullanıcısına yanıt
    Castiel kullanıcısına yanıt
    Calligiato kullanıcısına yanıt
    Harakiri1907 H kullanıcısına yanıt
    android var mı tv de kullanışlımı genel olarak memnunmusunuz
  • 1 yıl oldu, gayet memnunum...

• Bende şuanda memnunum fakat 2 kere başıma geldi televizyon birden kararıyor ve hiç bir uydu kanalı açılmıyor. Kanal listesinde ayarlarda geziyorum ama sinyal yok gibi kanallar gelmiyor ekrana. Kanal kur falan derken düzeliyor kendiliğinden.
  • Bişey soracağım VLC Player kullanan varmı TV' de ben bir türlü VLC player ın ayarlarında Türkçe karakter sorununu çözmek için kodlama ISO-UTF ayarlarını yapamadım...

Birde evdeki bilgisayar ile aynı ağı kullanıyor TV' bilgisayar ekranını kablosuz olarak nasıl aktarırım ayrı bir cihazmı lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.