Şimdi Ara

Philips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
12
Favori
34.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Ben de bu TV yi almak istiyorum hocam. Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Bu fiyat bandında en iyisi.evimde 2 tane Lg Var.onlara 50 basar görüntüde.hiçbir sorunu yok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Ben de bu TV yi almak istiyorum hocam. Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    İnternette hep panel içerisine toz girdiği ve servisin bunu garanti kapsamında değerlendirmediği, sadece tv yi açıp temizlik yaptıklarını söylüyorlar. Servisten ve toz olayından çok yakınan olmuş. Ambilight özelliği çok can alıcı duruyor. Ancak toz olayı mide bulandırıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

İnternette hep panel içerisine toz girdiği ve servisin bunu garanti kapsamında değerlendirmediği, sadece tv yi açıp temizlik yaptıklarını söylüyorlar. Servisten ve toz olayından çok yakınan olmuş. Ambilight özelliği çok can alıcı duruyor. Ancak toz olayı mide bulandırıcı.

Alıntıları Göster
    Amblight olayına hasta oldum zaten. En çok buna heves ediyorum ama toz olayını biraz araştırayım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Bu fiyat bandında en iyisi.evimde 2 tane Lg Var.onlara 50 basar görüntüde.hiçbir sorunu yok şükür.

Alıntıları Göster
    F/p olarak çok alınabilir duruyor bir de amblight olayı harika duruyor hocam. O beni bu tv ye çekiyor

• O tozu bırak benim lg led tvnin içine ufak sinekler girio sıcakta ekranda patlıyordu.bende ölü piksel sanıp değişim istemiştim

• Merhaba Arkadaşlar
    Bende de aynı tv den mevcut 2017 ocak ayında almıştım. Dün akşam resimdeki sorun ile karşılaştım. Kendi uydusu ve hdmı ile kullandığımda herhangi bir sorun yok ancak menüsüne girdiğimde grafikler karışıyor. son yazılım yüklü tv yi yeniden kurdum ancak herhangi bir düzelme söz konusu değil. Sizce ne yapmalıyım?Philips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi
  • Hala alınır mı bu tv?

• Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans için iyi aldığım ilk sene çok pişmandım samsung a göre hareket hızında oldukça yavaş oyunlarda bariz farkı var ama avatajlı yönü de çok kodi gibi çok önemli uygulamaları yükleyebiliyorsun android olduğu için şuan piyasa da herşey pahalı uyguna bulursan almanı tavsiye ederim ancak görüntü kalitesinde çok titizsen samsung a yönel
  • Bugün toz sorunu nedeniyle tvyi temizlerim garantiden. Görüntü aydınlandı . Bu kadar güzel bir TV'nin bu kadar abuk bir kronik sorunu olması gerçekten üzücü !

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bugün toz sorunu nedeniyle tvyi temizlerim garantiden. Görüntü aydınlandı . Bu kadar güzel bir TV'nin bu kadar abuk bir kronik sorunu olması gerçekten üzücü !
    hocam ne kadara temizlediler tozu.
  • kumandanın bağlantı kopma problemine çözüm bulan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

kumandanın bağlantı kopma problemine çözüm bulan var mı?
    Hangi durumda yaşıyorsunuz kopma sorununu? Kumanda çift taraflı olduğu için, yan veya ters tutarak üst yüzeydeki tuşlara basmanız halinde, tuşlar çalışmaz.
    Kumandayı üst yüzeyi yukarı bakacak şekilde kullanmam durumunda, ben hiç sorun yaşamayıyorum.
    Bataryalar bitmeye yakın, çok çok nadir bazen kesinti oluyor.
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Garanti dahilinde ücretsiz temizlettim.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    o ters düz algılama olayını biliyorum.onun gibi değil. mesala tv yi izliyorsun kumandayla işin yok , sonra bir eline alıyorsun sıfır tepki, pili çıkarıp tekrar takma dışında çözümü yok. çıkarıp takınca tekrar eşleşiyor kumanda. ilk aldığım zamandan beri var bu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Garanti dahilinde ücretsiz temizlettim.
    benimki garanti süresi bittikten sonra oldu bu olay,servis 350 gibi bir fiyat istedi.
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle bir durum yaşamadım.
    Tv yazılımı güncelleme durumu nedir? Son güncellemeyi aldınız mı? Sanırım 6 ay kadar önce geldi son güncelleme.

• Levcho L kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce güncelleme geldi, onu da yaptım ama yinede aynı. klasik bir kumanda alıp denemek lazım artık.
  • merhaha hiç sideload. harici apk yüklemeyi denediniz mi?

bein connect yüklemeye çalışıyorum da sürekli paket ayrıştırma hatası veriyor.
  • Ben Bein Connect' i yükledim fakat açılmıyor program. Başlancıçtaki Bein Connect Logosu yatay şekilde geliyor 2 saniye sonra kapanıyor. Bu TV' ye Bein connect kurup çalıştırabilen var mı ?
  • Tv nin Play store uygulamasında bein connect yoktu bende telefona kurup apk sini tv ye yükledim çalıştı fakat klavye mouse olmadan kullanmak imkansız,, bu apk yi bir denermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 26 Aralık 2019; 22:10:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.