Şimdi Ara

Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
10
Favori
19.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amasseia

49pus7503'e yeni guncelleme gelmiş, güncelleme yapan ve ne gibi bit degisiklik olduğunu bilen var mi?
    ben bakıyorum ancak güncelleme yok tv nız guncel dıyor
  • Dostlar bu TV için en iyi görüntü ayarını nasıl buluruz
  • alpben A kullanıcısına yanıt
    üstadım bende aliexpresten optık girişten bağlanan urunden aldım ancak bır turlu bağlayamadım yardımcı olursan cok sevınırım
  • Verdiğim linkteki ürün mü?
    Evet linkteki sizin aldıgınızın aynısı kulaklıkla eşlesiyor olabilir ancak tv den ne ayar yapmam gerekiyor sesi almam için ?
  • otomatik eşleşiyor kulaklıklarla aynı anda iki kulaklık ile de eşleşebiliyor. sadece ayarlardan ses çıkışına gelip tv hoparlörünü kapatıyorsun o kadar.
    yani kabaca söylersem düğmesine bas kulaklığı otomatik görüp eşleşiyor ama bu kulaklık ses çıkışı için geçerli galiba diye düşündüm şu an yani ayarlarda (kurcalamadım menüsünü şu an sadece mantık yürütüyorum) optik ses çıkışı kapalı olabilir mi acaba istersen menüyü kurcala ve optik ses çıkışı açık/kapalı seçeneği var mı diye kontrol et derim.
    benim tv duvara asılı ve ben optik ses çıkışı panelin arkasında olduğu için kolaylık olsun diye standart çıkışlı almıştım. umarım halledebilirsin.
  • Arkadaşlar bende teşhir 49 pus 7503 cihaz aldım servise piksel testi yap onu yap bunu yap diyorum adam bilmiyor neyse adam gitti ve kurcalamaya başladım tv yi. Yayındayken falan hiçbir sıkıntı yok ama menülerde resimlerdeki gibi tv nin 4 kenarında ışık yüksek kullanan bazı arkadaşlarım bunun normaol olduğunu söylüyolar. Sizce normal mi ne yapmalıyım iade mi etmeliyim 14 günlük cayma hakkımı mı kullanmalıyım ?
    Resim Yükle - Hızlı Resim
    IMG 20191216 180644
    https://imgyukle.com/i/img-20191216-180644.RlkV48
    IMG 20191216 180623
    https://imgyukle.com/i/img-20191216-180623.RlkP2y
    IMG 20191216 180555
    https://imgyukle.com/i/img-20191216-180555.RlkQio

• Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu

arkadaşlar ocak 2019 da aldığım tv de yuvarlak içine aldığım kısımlarda siyahlıklar oluştu. bu herkesin bahsettiği toz konusu mudur? ne yapmam gerekiyor? bilgili arkadaşlardan yardım rica ederim.
  • Arkadaşlar merhaba

Neredeyse 1 yıl önce almıştık bu cihazı son 1-2 haftadır normal uydu kurulumundaki 31. Kanaldayken tuş takımı çalışmıyor.

Başka kanala geçmek için ileri veya geri gidip tuşlayınca düzeliyor.

Var mı aynı sorunu yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toedwarrior -- 2 Ocak 2020; 22:58:33 >
  • tv ye bein conect kurabilen var mi
  • Burda bu konulardan anlayıp yardımcı olacak kimse kalmamış 🙄
  • scream5757 S kullanıcısına yanıt
    pfs 8109 da developer tools indirerek çözüm bulunmuştu ama bu tv de android sürümünden kaynaklı sanırım developer tools kullanarak harici apk kurulur bulamadım.
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 31 Ocak 2020; 18:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpben

tv ye bein conect kurabilen var mi
    Maalesef play store de yok bende o sebeple Digitürk 4K kutu aldım.
  • fkopmazkaya F kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantı varsa ağı unut deyip tekrar bağlayın sonra ise tekrar yazılım güncellemesi arayın eğer güncelleme varsa yükleyecektir.
  • !!!! TRT 4K geldi !!!!

Arkadaşlar

TRT 4K 101. Kanalda Yayın yapıyor TKGS sistemine göre sıralı ise kanallarınız, eğer yoksa yeniden kanal kurulumu yapın. Yinede çıkmazsa yanıtlayın yardımcı olurum..
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    hangi platformda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkopmazkaya

hangi platformda
    Tv'nin dahili uydu alıcısında
    8109 modelinde terminal emilatör programı ile bilinmeyen kaynaklar açılabiliniyor, deneyin isterseniz
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    8109 da es dosya yöneticisi ile de hallediyorum pek çok harici APK da kurmuştum ama pus7503 de TV ye store da olmayan hiç bir şey kuramadim. Store da terminal emülatör de yok malesef. Yine de teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.