Şimdi Ara

Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
10
Favori
19.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklım bu tvye gidiyor ama toz sorunu, menü yavaşlığı şikâyetleri almamı engelliyor. Fiyatlarda bu aralar yüksek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 8503 alnak istiyordum ancak butcemi cok zorlayacak sanirim 7503 alacagim. Acaba pfs8103 kullanmistim ve iptv uygulamasi yoktu. Acaba philips bu eksikligini giderdimi. Marketinde iptv uygulamasi var mi?

• 2 2 kullanıcısına yanıt
    Ürün gayet hızlı birtek kanal geçişleri yavaş oda dahili uydu alıcısını kullanırsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

Arkadaslar 8503 alnak istiyordum ancak butcemi cok zorlayacak sanirim 7503 alacagim. Acaba pfs8103 kullanmistim ve iptv uygulamasi yoktu. Acaba philips bu eksikligini giderdimi. Marketinde iptv uygulamasi var mi?
    IP TV uygulaması mevcut. Tivibu Turkcell TV ve diğer IP TV uygulamaları

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji41

IP TV uygulaması mevcut. Tivibu Turkcell TV ve diğer IP TV uygulamaları

Alıntıları Göster
    teşekkürler. tv yi bugün aldım . kurulum yapıldı. ssiptv de mecvutmuş. alışmaya çalışıyorum şimdilik.
  • tv ye Xiaomi kablosuz kulaklık bağlayamadım. görmüyor 2014 model philips pfs8109 da bile bu mümkündü. bu tv de kulaklık kullanan var mı arkadaşlar. gördüğü bir marka model varsa onu alayım şansa bırakmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpben -- 20 Temmuz 2019; 21:29:48 >
  • Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Ben eski bir Philips mağduruyum. Acaba eski kronik açılıp kapanma sorunu vs çözdüler mi acaba?? Kronik başka sorunları var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tivibu Go'yu kullanabilen var mı acaba? Teşekkürler.
  • salihtaha S kullanıcısına yanıt
    merhaba 5 aydır kullanıyorum bu şekilde bir hata ile karşılaşmadım. toz vs sorunu da bende yok.
  • uret21 U kullanıcısına yanıt
    Cesaret edip bir daha Philips alamıyorum. Korkuyorum. Şansım pek iyi değil tv konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aptiod falan yüklenmiyor. youtbe daki çzöümlerdeki programlar da hep kalkmış kendi play store undan. dışardan nasıl program yükleriz
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    En güncel aşağıdaki video yu buldum. Son güncellemeden sonra çektim diye cevap yazdı yayınlayan.
    Ben de alacağım bu tvden. Bi dener misiniz işe yarıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

En güncel aşağıdaki video yu buldum. Son güncellemeden sonra çektim diye cevap yazdı yayınlayan.
    Ben de alacağım bu tvden. Bi dener misiniz işe yarıyor mu
    video görünmüyor hocam.
  • alpben A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bluetooth üzerinden Kulaklı, hoparlör, vb.. Cihazlar bağlanmıyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECBE05343 -- 11 Eylül 2019; 22:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ECBE05343

Merhaba bluetooth üzerinden Kulaklı, hoparlör, vb.. Cihazlar bağlanmıyor malesef.
    teşekkürler.
    ben bu aparatla çözdüm sorunumu.
    aliexpress.com
    US $21.18 25% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Kablosuz Adaptör'de Ugreen Bluetooth Verici 4.2 TV Kulaklık PC APTX LL Dijital Toslink Optik SPDIF Adaptörü Ses Müzik Kablosuz Verici Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/4000070561746.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c1a51c8l58WCc&algo_pvid=a84fd281-ce1f-4b5e-bfbe-39496160853a&algo_expid=a84fd281-ce1f-4b5e-bfbe-39496160853a-4&btsid=2caff043-fde3-4e17-9289-2460d725fbef&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_55

1 ay sürdü gelmesi.

bunu da denedim
    www.hepsiburada.com
    Philips SHC1400/10 Kablosuz Hi̇-Fi̇ Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-shc1400-10-kablosuz-hi-fi-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000KW20L?magaza=Teknoalshop

ama arkada hep parazit vardı.
    diğer bluetooth aparat da hiç bir sorun ya da gecikme yok.
    tavsiye ederim.

• Bende 7303 var sistem ayni oldugu icin bir soru sorayim.
    Play store uzerinde her uygulama cikmiyor. Flash ya da hdd ile uygulamama yukleyebilir miyim?
    Bein connect yukleyecegim mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpben

teşekkürler.
    ben bu aparatla çözdüm sorunumu.
    https://tr.aliexpress.com/item/4000070561746.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c1a51c8l58WCc&algo_pvid=a84fd281-ce1f-4b5e-bfbe-39496160853a&algo_expid=a84fd281-ce1f-4b5e-bfbe-39496160853a-4&btsid=2caff043-fde3-4e17-9289-2460d725fbef&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_55
    1 ay sürdü gelmesi.

bunu da denedim
    https://www.hepsiburada.com/philips-shc1400-10-kablosuz-hi-fi-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000KW20L?magaza=Teknoalshop

ama arkada hep parazit vardı.
    diğer bluetooth aparat da hiç bir sorun ya da gecikme yok.
    tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    türkiyede benzer ürün varmı ben baktım 3.5mm kulaklık girişinden çeviren modeli var

• fkopmazkaya F kullanıcısına yanıt
    ürün optik ses çıkışlı ve normal kulaklık çıkışlı olarak seçenekli satılıyor. bu arada verdiğim link ürün içindi link paylaşırken satıcıya dikkat etmedim ürünü en çok tercih edilen satıcıdan almıştım ve yüzlerce yorumu okumuştum. philips 7503 kullanıcıları da vardı ürünü alanlardan farklı ülkelerden. benim tv duvara montajlı olduğundan ve optik ses çıkışı da tv' nin arkasında kaldığından normal kulaklık çıkışlı ürün aldım yorumlarda da memnuniyet yüksek olduğu için içi rahat sipariş verdim. herhangi bir sıkıntı da yok.
    türkiye' de bu ya da benzer bir ürün bulamadım. aliexpress de benzer ve ucuz ürünlerde var ama kullanıcı yorumları oldukça kötüydü o yüzden bunu tercih ettim.
  • 49pus7503'e yeni guncelleme gelmiş, güncelleme yapan ve ne gibi bit degisiklik olduğunu bilen var mi?

• Arkadaşlar merhaba, bu televizyona apk ile pes veya fifa kurulur mu? Acaba kursak gamepad bağlanıp oynanabilir mi? ne kadar akıcı olur?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.