Şimdi Ara

Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
10
Favori
19.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ICEBLUEE

8109 modelinde terminal emilatör programı ile bilinmeyen kaynaklar açılabiliniyor, deneyin isterseniz
    Ben adb kullanarak pcden bağlanıyor öyle yüklüyorum apkleri ama terminalden bilinmeyen kaynaklar nasıl aktive ediliyor bi anlatır mısınız ya da nasıl yapılacağını gösteren bir link varsa paylaşabilir misiniz ?
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/philips-android-tv-bilinmeyen-kaynaklari-acma-apk-dosyasi-yuklemek-icin-tv-ayar-yapma--136602739

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben televizyona Bluetooth ile kulaklik baglayamiyorum bir türlü. Cihaz bulunamadi diyor. Acaba Bluetooth özelliği bozuk olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    @ercaner jr. hocam 49pus7503 var bende bluetooth ses cihazlarını desteklemiyor bilgisi var. Sadece klavye mouse gamepad vb urunler ile bağlantı kuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.dll

@ercaner jr. hocam 49pus7503 var bende bluetooth ses cihazlarını desteklemiyor bilgisi var. Sadece klavye mouse gamepad vb urunler ile bağlantı kuruyor.
    Evet oyleymis. Ayarlari kurcaladikca gördüm hocam.

• Bu modele uyumlu duvar askisi onerebilirmisiniz? Çocuk ayaklanmaya basladi duvara monte etmem lazim.

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Daha önceden de bahsedilmişti biraz tekrar olacak ama yinede yazayım.

Vatanbilgisayar da philips müşteri hizmetleri de aynı bilgiyi veriyor. Nedendir bilinmez philips bu modelde bluetooth desteğini sadece gamepad ve klavye mouse gibi donanımlar için vermiş.
    Oysa çok daha eski modeli olan pfs8109 dan bu modele geçtim ve 8109 da bluetooth kulaklık çok rahat eşleşiyordu.

Ben bu sorunu şu ürünle çözmüştüm.
    https://tr.aliexpress.com/item/4000070561746.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4c1a51c8l58WCc
    ürün optik ses çıkışlı ve normal kulaklık çıkışlı olarak seçenekli satılıyor. Ben normal kulaklık girişli tercih ettim. fiyat farkı yoktu.

ayrıca vatana ve philips müşteri hizmetlerine sorduğumda wireless kulaklıklara yönlendirmişlerdi.

bu ürünü tercih etmiştim.
    www.hepsiburada.com
    Philips SHC1400/10 Kablosuz Hi̇-Fi̇ Kulaküstü Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-shc1400-10-kablosuz-hi-fi-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000KW20L?magaza=Teknoalshop

bu tarz kulaklıkların hepsimi aynıdır yoksa bu ürün mü öyleydi bilmiyorum ama arkada hep bir parazit ses vardı. tıslama sesi. aylarca iade etmek için uğraştım. hijyeni bozuldu diye iade kabul etmediler (kulaklıklarda oluyormuş iade ederken bu sorun) hakem heyeti sonucu ile paramı alabildim.

aliexpress den aldığım ürünü çok şükür sorunsuz kullanabiliyorum.

• alpben A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bende eski bir 8109 kullanıcısıyım 55 8602 geçtim.. 8109 da Bluetooth eşleşiyordu aynen gerçi ben kulaklık çıkışından kablo ile uzatmıştım, öyle kullanıyorum, illede Bluetooth kulaklık kullanılcaksa, ucuz yollu Bluetooth kit işinizi çözücektir. 👍 Güle güle kullanın tv nizi. 👍 👏

• Bir aydır Philips'in the One serisi ürünlerine bakıyorum, Vatan'ın internet sitesinde 4, 999 TL'ye 55PUS7304 model TV gördüm normalde bu TV Hepsiburada'da 5.500'den yukarı. Vatan'ı aradım mağazada kapalı ürün var mıdır diye, teşhir ürünü olduğunu söylediler. Bu ara 58PUS7304 modeli aynı fiyat görünüyor.

Sorularım şunlar;
    Vatan'dan teşhir ürünü alınır mı?
    Teşhirden TV alınır mı?
    Bu ürünlerin garantisi oluyor mu?
  • arkadaşlar bende de 55pus7503/12 var. tv de chromecast özelliği olduğunu biliyorum ama miracast var mı çözemedim.

nette araştırdığım da kimi siteler desteklediğini söylemiş. kullanan arkadaşlar miracast olup olmadığını teyit edebilirler mi acaba.
  • Arkadaşlar, 2014ten beri ambilightlı tv kullanıyorum, bir senedir de 8505 modelini kullanıyorum. Şimdi ikinci bir tv daha almak için bakıyordum ve ikinci el 49pus7503 buldum.

Sormak istediğim, 2014-15-16 seri tvlerde anakartlar kronik sorunlu oluyordu, neredeyse herkes değişime gitmek zorunda kalmıştı. 03 serilerde durum nasıl pek bilgi bulamadım.

Ayrıca 49" paneli VA görünüyor fakat 7304, 8505teki gibi VA panellere kıyasla izleme açısı daha iyi mi kötü mü, yeni serileri görüp kıyaslama yapabilecek olan var mı yardım istiyorum.

• güncelleme gelmiş

• selamlar daha once 50 modeli vardi telefonumu bluetoothtan bagliyordum kuzenime verdim 55 aldim 2 senedir baglama ihtiyacim olmamisti ama 55 pus 7303/62 model tvm hicbir cihazi gormuyor genel bir sorun mu cozulebilir mi 1 ay kaldi garantisine garantiye vermeli miyim tesekkur ederjm
    Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu

• alpben A kullanıcısına yanıt

dostum mevcut çözümün için teşekkürler bana yol göstermiş oldun

• afakan55 A kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim. Yardimci olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.