Şimdi Ara

Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
10
Favori
19.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle sesli komut daha hızlı çalışıyor. Arayüz hızlı ve kullanışlı.
    Ana ekrana YouTube izleme geçmişinize göre yeni videolar geliyor seçip izlemeniz için.
    Ufak tefek incelemediğim değişikliklerde var.

Güncellemeyi öneririm...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    İnternete kavuştuğunu ilk fırsatta güncelleyeceğim, malum abonelik var ama internet portu olmadığından mütevellit internetsiz kaldik. Büyük sıkıntı :)

Genel olarak TV'den memnun kaldım ama şükür bir sıkıntısı yok ama kumandasini çok düşünüyorum içim gidiyor yeminle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra bir sorun yaşamaya başladım.
    Android 8 Oreo güncellemesinden sonra televizyona taktığım external hdd'nin içeriğine Kodi ve VLC gibi 3rd party uygulamalarla ulaşamamaya başladım. Televizyonda "Girişler" seçeneğindeki USB Ortam kısmından ulaşabiliyorum ancak oradan filmleri sadece televizyonun kendi oynatıcısı ile izleyebiliyorum. Televizyonun kendi oynatıcısı da 4K h265 filmleri takılarak oynatıyor. Eskiden Kodi ile çok rahat bir şekilde izlerdim.
    Kodi gibi 3rd party uygulamalar ile içeriğe ulaşabilsem sorunum çözülecek, konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bu arada external hdd NTFS formatında. exFAT olarak formatladığımda televizyon external hdd'nin bozuk olduğunu söylüyor, hdd'yi hiç görmüyor.
  • Benim Bluetooth bağlantısı error veriyor, bağlanmıyor hiç bir aygita. Sizlerde de sorun var mı yoksa her şey yolunda mı? Mesajımı okuduğunuzda bir deneyebilir misiniz telefonunuz ile bağlanmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 17 Nisan 2019; 0:13:33 >
  • 55 Pus 7303 4.800TL. 
    55 Pus 7503 5.019TL. 
    Bu fiyatlar 12 taksit. 
    Herkes alma diyor, Teknosa al diyor şaşırdım. 
    Yavaş diyorlar dedim..onlar 2017 modeller dedi. 
    Sony dedim. 
    Onu bilemem ama ikiside alınabilir ürün bunun ışık oyunları var dedi.
    Hiç aklımda yokken birde Philips çıktı. 
    Samsung eledim çünkü dts yok, altyazı sorunu var dediler. 
    Bende %99.9 altyazılı film izlerim.

• Slm arkadaşlar bende Philips 55pus7503/62 09.04.2019 da hepsiburada dan aldım mersine 3 günde horoz lojistik getirdi buraya kadar bi sıkıntı olmadı.Yenişehir Philips servisinden piksel,saat ve ışık sızması testi istedim açılmamış kutuda hiçbirini yapamayız dediler herkese ne yapıyorsak sizede onu yapacağız dediler ve hiç birini yapmadan kurulumu yapıp gittiler Allahtan dayak yemedim.İkinci gün TV seyrederken kendiliğinden uydu görüntüsü gitti görmemeye başladı bende hdm1e tivibu modemini bağladım 30 dk. Sonra ekran dondu kırmızı ışık yanıp yanıp söndü ve TV kapandı bidahada açılmadı yine aynı servisi aradım gelip aldılar.Ama bakacağız kullanıcı hatasımı yoksa TV hatalımı diye sonucu bugün bidireceklermiş.

• BİLSEN B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değişim isteyin. Onarım yapıcaz değişim olmaz derlerse sakın kabul etmeyin ürün 6 aya kadar arıza yaparsa bu fabrika kaynaklı arıza sayılır ve ücretsiz değişim yapılır. Cihazınız henüz çok yeni kurulumda taleplerinizi yapmaları gerekirdi. Sonuçta bir problemi varsa o an tutanak tutulurdu

• BİLSEN B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.Bu nasıl bir anlayıştır çözemedim.Benim ayın 27'sinde aldığım 55pus7303 tv kurulumunda buradaki servis sağolsun tüm testleri yaptı uzun uzunda konuştuk özellikle toz konusunu sordum;toz olursa paneli temizleyip yalıtım yapıp teslim ediyoruz dedi.Adı çıktımı bir kere devam edip gidiyor dedi.Her konuda yardımcı oldular sağolsunlar.Servislerin tutumu bölgesel çok değişiyor sanırım.Tekrar geçmiş olsun değişim yapılmalı bence televizyonunuz.
  • teknoloji41 kullanıcısına yanıt
    Servis TV kendisi herşeyi kayıt ediyor,ne olumuşsa kayıttan çıkar ona göre tutanağı tutarız,kullanıcı hatalıysa onarım bedeli alınır garanti kaldığı yerden devam eder diyor.Ne saçmalık,Philips merkezinimi arasam?yoksa direkt tüketici haklarına mı gitsem bilemedim.

• holyjohn kullanıcısına yanıt
    bendede aynı sorun var acaba sız ne yaptınız çözebildinizmi 3. parti oygulamaların tamamı dısklerı görmuyor hangı formatta olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkopmazkaya

bendede aynı sorun var acaba sız ne yaptınız çözebildinizmi 3. parti oygulamaların tamamı dısklerı görmuyor hangı formatta olursa olsun
    gümncellemeden önce görüyotmuydu hocam sorunsuz olarak
  • fkopmazkaya F kullanıcısına yanıt
    Güncelleme bekliyorum ben. Ağdaki bir PC'den dosya paylaşımı yaparak oynatabiliyorum şu an, şimdilik işimi bu şekilde görüyorum. Ama hala harici bir diski gösterebilmiş değilim.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    aynen güncellemeden önce sorunsuz calısıyordu su an calısmıyor 3.partı uygulamaların hıcbırınde
  • holyjohn kullanıcısına yanıt
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/
    vermıs oldugum lınkten modelı sec dosyanı ındır flash dıske atıp tv ye kur sorun duzeliyor
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Ayarlar hdmı ultra kısmından stantart seç birde böyle dene
    Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu

• Sayın forumdalarım öncelikle herkese merhabalar,

hali hazırda evde kullandığımız Lg 47LW5500 model televizyonumuzu 2011 yılında satın almıştık.

allah 'a şükür hala taş gibi maşallah bu güne kadar bir kere servis yüzü görmedi.

Lakin artık ekran büyütmek istiyoruz. küçük gelmeye başladı. şu anda bu model ile ilgileniyoruz ve almayı düşünüyoruz.

sizlerden ricam model ile ilgili kullananlar biraz bilgi verebilir mi?

öncelikli olarak,

- Panel tipi nedir acaba? (IPS, VA)
    - Oturma açılarına göre görüntüde renklerde sapma çamurlaşma kayma vs oluyor mu?
    - HDMI soketleri ile ilgili problem yaşanmış bunun net sebebi nedir?
    - Televizyonuz gerçek Hz değeri ve sanallaştırma ile güçlendirilme var mı?
    - Arayüzde yaaşlık söz konusu mu?
    - İşlemcinin görüntü aktarımı yaparken yetersiz kaldığı oluyor mu?

benim şu anlık aklıma gelen sorular bunlar.

sizlerden ricam değerlendirmelerinizi aktarabilir misiniz?

ilaveten ek bilgi aktarmak isteyen olursa ekleyebilir.

İyi akşamlar dilerim.

• Var mı güzel fiyat bu tv ile ilgili vatanda bazen indirim oluyor sanırım onu bekleyeceğim , mediamarkt ta 4999. Vatan da 4200 e falan düşüyor sanırım. Memnun musunuz arkadaşlar sizce philips almalı mıyım yoksa lg Samsung mu bakayım?

• Ben alalı 1 hafta oldu bin pişmanım... Ekranda siyah bulutlanmalar var. Servis bunun normal olduğunu standart olduğunu söylemekte. Rezil bir marka rezil bir firma.. Tüketici hakem heyetine başvurup hakkımı söke söke alacağım...
    Philips 55PUS7503/12 Android TV Ana Konu

• Yaklaşık bi 8-9 yıllık süre sonrasında bizde yeni bir tv almaya karar verdik ve philips 55pus7303 de karar kıldık.Lakin bu yeni televizyonların özelliklerinden hiç mi hiç anlamıyorum.Yorumları okurken dikkatimi çekti servis elemanları kurmadan önce test yaptırın demişsiniz ama ne testi nasıl yapılacak hiç bilmiyorum.Yarın servis elemanları gelecek acaba gelen elemanlara söylemem gereken bir şeyler var mıdır ? Yada elemanlar kurulum yaparken özellikle dikkat etmem gereken şeyler var mıdır ? Yardımınızı bekliyorum...
  • 55pus7503 su an en ucuz 4649 alinir mi bu fiyata?

Onerileriniz var mi tv icin? Artilari - eksileri nelerdir?

Netflix film dizi ve ps4 icin alacagim bir de iptv den tv izlerim genelde. Beni 3-4 sene goturur mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.