Philips 55pus7906
-
-
Philips onermem.lg yada samsung modellerine goz atin butceniz dahilinde. -
Philips neden önermiyorsun hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: nicolatesla_
Philips neden önermiyorsun hocam.Zamanında bizde philips almak gibi hata yapmıştık.Aldığımıza alacağımıza bin pişman olduk zaten.Bir tv'nin kanal geçerken anakartı yanar mı ya,bu kadar mı dandik olur bir marka ulan vestel bile daha iyi tv üretiyor.Servis desen evlere şenlik.Anakart değişimi için aldılar cihazı,cihaz geldiğinde ne ambılıght'lar çalışıyordu ne de smart tv.Cihazı bozulmuş bir şekilde geri aldık.Şimdide cihaz kafasına göre kapanıyor,hızlı hızlı kanal geçerken kitleniyor kalıyor,kumanda devre dışı kalıyor,bu durumda da mecbur fişi çekmek durumunda kalıyorum.Bu gidişle 2. anakartta yanacak,bende yanmasını bekliyorum zaten,bozulur bozulmaz direk çöpe yolluycam cihazı.Bende bu aralar tv arayışındayım philips'i daha eve sokmam hele ki bu fiyatlara mümkün değil,sizin yerinizde olsam samsung,lg veya sony değerlendirirdim.
-
Aman hocam uzak dur derim sadece.youtube a adem helvaci philips yazin aratin anlarsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X