Şimdi Ara

Philips 55PUS8503 Işık Sızması/Bulutlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20.07.2018 tarihinde uzun araştırmalar sonucu Philips marka 55 PUS 8503 modelinde bir TV aldım. Tam oalrak düğün ve tatil dönemine denk geldiğinden, 2 haftalık değiştirme süresi boyunca TVyi detaylı olarak inceleyemedim. Teleşı atlattıktan sonra akşamları Tv'yi izlerken özellikle sağ üst köşede rahatsız edici düzeyde bir ışık sızması gözlemledim. Bazı arkadaşlarım sorunun bulutlanma da olduğunu söylediler. Derhal servisi aradım ve TV'yi götürdüler. Hemen ertesi gün problemin çapına bakılmadan bu tarz sorunların arıza olarak kabul edilmediği şeklinde bir dönüş aldım. Serviste karanlık ortamları bulunmadığından sadece gündüz vakti perdeleri kapatarak kontrol yapabildiklerini ve bu durumda problemi gözlemleyemediklerini söylediler. Daha sonrasında Müşteri hzimetleriyle yaptığım konuşmadan da bir sonuç akamadım.

Philips'in 2018 yılında çıkardığı en yüksek model LED TV'yi alıp akşamları TV izleyemiyorum. Premium serisi diye Tv çıkartıp sorunu gözlemlemeye bile teşebbüs etmiyor philips yetkilileri.

Bu noktada hem görüşlerinizi almak hem de Philips TV bakan arkadaşlara yardımcı olması açısından problemin videosunu çekip sizlerle paylaşmak istedim. Görüntülerde gördüğünüz ışık sızması kabul edilebilir düzeydemidir ? Bulutlanma diye tabir edlebileceğimiz bir problem görebiliyormusnuz? Hakkımı aramak için neler yapabilirim? Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Şimdeden teşekkürler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanhat -- 16 Ağustos 2018; 12:38:25 >

• Bende vardı iade ettim ışık sızması bulutlanma olmayan ya da kısa sürede oluşmayan led tv görmedim daha.akşam netflix ve bluray film izleyen biri olarak üstüne az değil ama buna değecek 1-2 bin daha fazla vererek lg oled c7 serisi aldım.eğer yakın zaman da aldıysanız kurtulun derim o tv’den çünkü yenisi ile değişseniz bile aynı sorunlarla karşılacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 senedir kullandığım LG LED tv de en ufak ışık sızması yoktu. Sanırım yeni çıkan LED lerde daha çok yaygınştı bu sorun. Bu şekilde olacağını bilseydim en başından OLED TVlere yönelirdim. Problem çözülmediği takdirde satıp yeni bir tv alma sürecine girebilirim.

Teşekkürler yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanhat

7 senedir kullandığım LG LED tv de en ufak ışık sızması yoktu. Sanırım yeni çıkan LED lerde daha çok yaygınştı bu sorun. Bu şekilde olacağını bilseydim en başından OLED TVlere yönelirdim. Problem çözülmediği takdirde satıp yeni bir tv alma sürecine girebilirim.

Teşekkürler yorumlarınız için.
    Philips 8503 hakkında bilgim yok ama attığınız resimlere bakarak ips panelli bi tv olduğunu düşünüyorum. İps panel lerin hemen hepsinde bu tip görüntülerle karşılaşırsınız. Sizin yapmanız gereken direct led aydınlatmalı va panele sahip bir tv bakmak.

• Isık sızması normal olarak kabul edilen bir durumdur olmayan cihaz yok eski teknoloji ürünlerde çok rastlanmıyordu nedeni ise aydınlatmanın panele uzak olması idi bu arıza değildir her marka üründe vardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozanhat O kullanıcısına yanıt
    Oled cihazlar pıksellerden aydınlatma saglıyan cihazlar bu yüzden dolayı doğru kullanılmadığında plazma tv ler gibi panel yapmaktadır buda bence sıkıntılı bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi kardeş bende aynı model kullanıyorum her hangi bir sorun yok sendeki şansızlık Bunuda servis nasıl sorun görmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör ışık sızması.
    11 yıl önce açıldı
    TV IŞIK SIZMASI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taşırken veya silerken ekrana bastırmaktan olmuş olabilir.
  • Bulutlanma sonradan da oluşabiliyor. 1 yıl sonra veya daha erkende günlük kullanma sıklığınıza göre çıkabilir. Bizde sol üst tarafta sonradan çıktı. Servis tabiki sorun kabul etmeyecektir ve hakem heyeti süreci işleyecektir.

Bir de Philips pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Kasım 2018; 13:51:51 >
  • Benim yeni televizyonumda da oluştu bu. Televizyonun her köşesinden ve bazen ortalara doğru ışık sızmaları oluştu. Televizyona da kendi renk ve ışık ayarlarımı yapmıştım, yani görüntü ayarlarıyla bir hayli oynamıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim, bana ayarlardan fabrika ayarlarına dönmem istendi. Fabrika ayarlarına dönünce durum düzeldi!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.