Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağolun hocam ,teşekkür ederim uyarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

Edge led değil, direct led.
    Haklısın kardeşim.Aynı siteden bakıyordum başka tv ye,sehven konu karıştı.Yanlış yere yazdım.
    Yalnız tv full led değil.Keşke olsa idi.

Bende de full led(128zones) 65" Phil var.Bir tane daha var 65" ama sadece direct led.

Herkese iyi pazarlar

• Merhaba, bugün 58" televizyonu vatan'da gördüm. Ekstra bir sene garanti kampanyası için bugün son gün yazıyordu. Muhtemelen Kasım indiriminden pek etkilenmeyecek bu model. Birkaç sorum var yardımcı olun lütfen.

*Bu TV "the one" olarak geçiyor mu?
    *TV arkasında 3.5mm ses çıkışı gözüküyor, yani kulaklık hoparlör bağlayabiliriz değil mi?
    *Sanırım forumda bu bağlantı ile ilgili sorun okudum. Sesin nereden çıktığını değiştirebilir miyiz? Aynı anda hem TV hem harici ses sistemi, sadece TV veya sadece ses çıkışını istediğimiz gibi aktifleştirebilir miyiz?
    *Philips kodlamaları ile ilgili olarak, bu kodlamalar neyi ifade ediyor.
    xx03 veya xx04 olması,
    73xx veya 74xx olması,

Teşekkürler

• XErTuX kullanıcısına yanıt
    The one olarak geçiyor. Ses hakkında bilgim yok ama herhangi bir Bluetooth kulaklık bağlanabiliyor. Sonu 03 olanlar 2018 model 2 gb ram Android 8.04 olanlar 2019 the one olanlar 3 gb ram Android 9. 7000 serisinde sadece 7504 kutusu üzerinde the one yazmıyor diğer modeller the one

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet , The One serisi.
    3.5 mm Kulaklık girişi var. Hoparlör de bağlayabilirsiniz.
    HDMI (arc) veya optik kablo sesi seçtiğinizde maalesef TV ses vermeye devam ediyor. Mönüden TV sesini kapat seçeneğini seçmeniz lazım.
    Son soruyu sağ olsun diğer arkadaş cevaplamış.

• 73, 74, 75 ne anlama geliyor peki?

Ses çıkışı ile ilgili olarak, hdmi ve spdif'de manuel olarak kapatmak gerekiyor dediniz, 3.5mm kendisi mi algılayıp kapatıyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XErTuX -- 27 Ekim 2019; 19:39:34 >
    Onlar da diğer serileri 74 serisi duymadım. 7304 ile 7504 arasında hoperlör farkı var diğer her şeyi aynı. 7504 de tv altında bütünleşik olarak fazladan bir hoperlör var.
    7504 kutusunda the one yazmıyor muhtemelen bu seri çıkmadan ya da reklam kampanyasından önce üretildiler. Ama fazlalık hoperlörü saymazsak özellik bakımından 7304 ile aynılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    3.5 mm çıkışa kulaklık takınca kendi sesi gidiyor , sadece kulaklıktan ses geliyor.
    Televizyon 58" , kulaklık metre olarak biraz uzun olmalı bence, eğer kullanacaksınız.

• an_believab_il kullanıcısına yanıt
    Ana sayfaya en alta link ekledim. YouTube açılınca alttaki açıklamayı okuyun yine de.

• Safakozan kullanıcısına yanıt
    Şafak bey öncelikle geçmiş olsun ve yeni mobilyanız da hayırlı olsun:) Güzel günlerde kullanın, Tv'yi daha iyi göstermiş

Ayrıca ilginizede çok teşekkürler, benim gibi arada kalan arkadaşlar için faydalı bir video olacaktır, her nekadar sizinde video altında belirttiğiniz üzere çıplak gözle izlemek çok daha farklı görünsede.

Merhaba,

Philips 65PUS8503 / Bu tvnin paneli 10 bit midir?
  • Eu da 800 birim para
    Tr de 5800

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda kaç gündür indirim olmuyor neden acaba?

Hocam bir kaç küçük sorum olacaktı ben baya araştırdım birde sizden öğreneyim dedim.
    58 pus 7304 ile 55 pus 7304 arasında sadece panel büyüklük (7) cm farkı mı var yoksa başka özelliklerde farklı mı.
    Birde tv maç performansı nasıl maçlarda sorun oldu mu hiç
    Son olarakta aksiyon filmlerinde performans nasil
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim saygılarımı sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 30 Ekim 2019; 9:24:31 >
  • Hocam 7cm boyut dışında ayrıca panel teknolojileri de farklı. 58" va tipi panel kullanırken 55" ips tipi panel kullanıyor. İkisininde avantaj ve dezavantajları var. Bu sebeple karşısına geçip ikisinide izlediğinizde farklı renk tonları/doygunlukları, siyah sahnelerde detaylar vs. görürsünüz. Tavsiyem bu panellerle ilgili netten araştırma yapın ve varsa yakınınızda bir büyük zincir mağazada aynı fragmanlar gösterilirken iki tvyide görmeye çalışın, ozaman panel teknolojilerinin farklarını daha iyi anlarsınız. Paneller dışında tvlerin tüm özellikleri (desteklediği formatlar, işlemciler vs.) aynı.

Diğer sorularınıza ürünü kullanmadığım için cevap veremiyorum fakat kullananlar yakın zamanda açıklarlar biz de bilgi sahibi oluruz.

• İlginç olan şu ki 55 olanı the one olarak geçerken 58 olanında neden the one olarak satılmıyor.
    Daha da ilginci 58 sadece vatanda var ve aynı vatanda 58 fiyatı 55’den daha ucuz.
    Çok garip gelmiyor mu size de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 30 Ekim 2019; 11:51:22 >
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Evet 10 bit .
    120 hz ayrıca, bu da güzel bi özellik.

2018 üretimi olması kötü bir özellik değil ama ürün IPS panel ve kenar LED aydınlatma. Kontrasta (siyah/beyaz dengesi) ve köşelerde ya da kenarlarda bulutlanmaya dikkat edin aldığınız zaman.

• ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    Sonu 04 olan seriler hem LED hem oled olanlar The One serisi olarak geçiyor. 58" olan da The One serisi. Vatan bilgisayara gidip kutusunu görürseniz zaten fark edersiniz.

55" olan modelin fiyatı geçen cuma artmış. Daha ucuzdu. Dün Mavi Bahçe teknosada gördüm 5700 diyordu. Hey maşallah dedim. Ki 58" olanla ciddi fark var. 1 saat Vatan bilgisayarda test ettim ikisini de..

Siz de yapınız, hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• 55" olan IPS panel, edge led.
    58" olan VA panel, direct led.

Maç performansından memnunum. Genelde basket maçlarını seyrettiğimi belirteyim. Ama futbol maçlarında topun geride iz bırakmadığını, çimlerin yeşil renk dengesinde sorun olmadığını belirteyim.

Dün internetten bilgisayara 4k hdr (DTS ses) film indirdim "Venom" , Samsung 320 gb USB 2.0 harddiskten seyrettim . Tek kelimeyle süperdi. Güzel bir ses sistemi de alın mutlaka.

Hocam çok teşekkür ederim iki tv den birini bu hafta alicam aklımda sadece bu sorular vardı cevaplamanız beni mutlu etti iyi seyirler güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.