Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çünkü öyle bir televizyon yok.
  • an_believab_il kullanıcısına yanıt
    guv09guv kullanıcısına yanıt
    valla fiyat güzel. kasım sonu black friday olabilir ama bu modelin vatan tekelinde olduğunu düşünürsek daha bir indirim olur mu bilemem, beklemek size kalmış.
    ayrıca sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim, tek yastıkta kocayın
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Şimdilik kumandadaki iki ses tuşunun arasındaki sesi kapat/aç tuşunu kullanıyorum ses sistemini açınca. Ama otomatik geçiş varsa tabi daha iyi olur..

Bir de o yazı otomatik mi geliyor?
    Ayrıca ses sistemi Hdmi ile mi bağlı yoksa sadece optik kablo mu?
    bu bahsettiğiniz tv yayını uydu anteni direkt takılıyken mi, yoksa tivibu gibi hdmi ile bağlı kutudan mı seyrediyorsunuz. bence o da önemli.

Yazı çıktığında bir fotoğraf atabilir misin rica etsem.. Dediğini de akşam deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 4 Kasım 2019; 17:28:26 >
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    Otomatik çıkıyor. Ses sistemi HDMI 1 de takılı. Optik kablo da takılı. Dediğim gibi yerlerini değiştirmedim. Elim optik kabloya takıldı sadece. 1 gün sonra ses sistemini açınca farkettim. Akşam çekerim tabiki. Ayarlarında resmini atarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vural_kral kullanıcısına yanıt
    Pus8503 ün 58" yok ki zaten :)
    65" ve 55 " var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50pus7304 modelini aldım, bu televizyona telefonu yansıtamıyor muyuz ? bir önceki samsung'a rahatça yapabiliyorduk bu özellik yok mu ben mi bulamadım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

5 sene LG kullandım. Menü kullanışlığı, her ne kadar az da olsa mevcutta en çok kullanılan uygulamaları hızlı açması (ip tv, netfix, utube) açısından LG televizyondan hiç şikayetim olmadı. Hem küçük (42”) hem de zamanla bulutlanma olduğu için değiştirdim.

Neden tekrar LG almadın diye soracaksın, ips panel/va panel farkı.

Ayrıca android marketi kurcalamak, ps4 kolu ile rahatça kullanmak, iptv uygulamasına para vermemek, seçeneğin çok olması, en önemlisi siyah/beyaz dengesi (kontrast)

Ayrıca 8200 zaten bu televizyonun rakibi değil, 8600 bi tık.. yap testleri, kendin karar ver hocam, bakma milletin ne dediğine..
    8200 bu tv nin rakibi değil derken hocam? 8200 daha mı iyi anlamında söylediniz?

• 55 olanı var bende. Smart view ile aktarabilirsiniz.

Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME. Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Ayarlar bu şekilde. Tv yi açıp kapatırken ses sistemi de açılıyor ve kapanıyor. Video da yüklensin atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 5 Kasım 2019; 3:36:8 >

kullanılabilir cihaz bulunamadı diyor hocam.görmüyor tvyi ne yapmak lazım
  • Sitesinden kullanma klavuzunu indirin. Orda yazıyor. Ben yine de aşağıya ekledim.

Akıllı Telefonlar ve Tabletler
    TV'ye bir akıllı telefon veya tablet bağlamak için
    kablosuz bağlantı kullanabilirsiniz. Kablosuz bağlantı
    için akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki favori
    uygulama mağazanızdan Philips TV Remote App
    uygulamasını indirin.
  • Bu da ses sistemi ile ilgili video.

Murat Ayanyoutube
    Philips 55PUS7304 5.1 Ses Sistemi İle Kullanım.
    https://www.youtube.com/watch?v=nkWBzUmvjFc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 5 Kasım 2019; 9:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

8200 bu tv nin rakibi değil derken hocam? 8200 daha mı iyi anlamında söylediniz?

Alıntıları Göster
    Hayır, 8200 daha kötü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Bu da ses sistemi ile ilgili video.

https://www.youtube.com/watch?v=nkWBzUmvjFc&feature=youtu.be
    Hocam ses sistemi anfi mi, av receiver mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 5 Kasım 2019; 12:1:43 >
    Samsung 5.1 ses sistemi. Blueray oynatıcı var.

• Logitech z5500 bağlantı nasıl olmalı
    Digiturk kutu ile beraber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    anladım, eğer hdmi ile bağlıysa "arc" desteğinden dolayı zaten dijital sesi o alet alıyor, aslında ekstradan optik kabloya gerek olmaması lazım. bence sen digiturk receiver çıkarttığında farkında olmadan optik kabloyu çıkarttın ve sistem kendine geldi. yoksa ikisinin de bağlı olması çok da mantıklı gelmiyor
    Hımm mantıklı. Ama samsung 102 ekran tv de iki kablo takılıyken de kullanılabiliyordu. Belki de çakışıyor dediğiniz gibi.

• Şu an Vatan da sepette %10 indirim ile 5.039 TL ye geliyor TV. Almak isteyen varsa değerlendirebilir.
  • 22 Kasım black friday .

21 Kasım'da televizyonun fiyatını 6500e çıkartırlar. Bir gün sonra %23 indirim diye yine bu fiyata verirler. Türkiye'de bu işin suyu çıktı.

Yine 3 hafta beklemek isteyen varsa bekleyebilir tabi, insanların kendi tercihi. Ben mesela, telefonu değiştirmek istiyorum, bekliyorum Kasım ayı sonunu ama bir şey olacağını sanmıyorum. Aklımda 2 telefon var , şimdiden alıyorum ss'leri.. Görücez bakalım indirim olacak mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 20 Kasım 2019; 13:38:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.