Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflix te ve yotube ta bazen yazıyor bazen yazmıyor. Görüntü tarzı ayarından bakınca ayrıca ayar çıkıyor zaten. Vision, hdr canlı gibi. Her dolby vision yazanda aktif olmuyor. Harici yada usb takıp denemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Televizyonda günde 1 defa felan ekran 1 dakika içinde kapanacaktır kapanmaması için ok’a basın yazıyor. Bu neden geliyor çıkmaması için ne yapmak lazım 50pus7304

• quote:

Orijinalden alıntı: Turqualityonce

Televizyonda günde 1 defa felan ekran 1 dakika içinde kapanacaktır kapanmaması için ok’a basın yazıyor. Bu neden geliyor çıkmaması için ne yapmak lazım 50pus7304
    Ayarlar > Eko Ayarları > Kapatma Zamanlayıcısı.
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Vatan %15 indirimle 5500₺ olan 58pus7304 modelini 5300 e satıyor şaka gibi. Haberimiz yokken tv nin fiyatını mı yükseltti acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Aynısını yazmaya gelmiştim. 5039 liraya aldım birkaç gün önce %10 indirimle. Şimdi dediğiniz gibi olmuş.

Ayrıca bu televizyon hakkında bir sorum var. 4k remux hdr filmleri PLEX ile stream ediyorum. hızlı sahnelerde hareketli objeler birbirine geçiyormuş gibi oluyor. biliyorum tv 50hz panel ama bu kadar olmasını beklemiyordum. PS4 ile Rayman Legends oynarken hızlı koştuğumda arkaplan refresh rate yetmiyormuş gibi oluyor birbirine geçiyor her şey. En dandik televizyonlarda bile böyle olmuyordu. Bir sürü ayarla oynadım motion ayarlarını açtım kapattım bir şey olmadı. Bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkekaratas -- 10 Kasım 2019; 22:53:50 >
  • 4674 vatan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

4674 vatan
    Bahsettiğiniz TV sanırım 55" olan. 58 hala 5300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkekaratas -- 11 Kasım 2019; 0:15:35 >
  • Evet arkadaşlar güzel bir gece kampanyası denk getirerek an itibariyle Sony 55XF9005 5954 TL ye Vatan Bilgisayardan satın aldım.
    Mağazadan teslim seçeneği ile gün içinde teslim almaya gideceğim. Kampanyadan yararlanmak isteyenler tükenmeden alsın derim fazlasıyla takip edilen bir Tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkekaratas

Aynısını yazmaya gelmiştim. 5039 liraya aldım birkaç gün önce %10 indirimle. Şimdi dediğiniz gibi olmuş.

Ayrıca bu televizyon hakkında bir sorum var. 4k remux hdr filmleri PLEX ile stream ediyorum. hızlı sahnelerde hareketli objeler birbirine geçiyormuş gibi oluyor. biliyorum tv 50hz panel ama bu kadar olmasını beklemiyordum. PS4 ile Rayman Legends oynarken hızlı koştuğumda arkaplan refresh rate yetmiyormuş gibi oluyor birbirine geçiyor her şey. En dandik televizyonlarda bile böyle olmuyordu. Bir sürü ayarla oynadım motion ayarlarını açtım kapattım bir şey olmadı. Bir fikri olan var mı?
    Aslında bekliyordum kim farkedecek diye. Ne olursa olsun 100Hz paneldeki gibi asla tatlı bir görüntü almamız. Daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum. İsterse 5700 olsun neyse. Ben enaza şöyle indirdim. Ayarlar > Görüntü > Gelişmiş > Hareket > Hareket tarzları gir orada ;
    Film
    Spor
    Pürüzsüz
    Kişisel
    seçenekleri mevcut. Tahmin ediyorum sizinki pürüzsüzde. Hareetli sahnelerde bu durumu en aza indirebilmek için ben Film'i seçtim. Sizin dediğiniz Pürüssüzde kendini çok belli ediyor. Kapalı tutarsak da bu sefer görüntüde doğal olarak titreme yapıyor. Çok hareketli olmayan filmlerde Pürüssüzü seçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesem -- 11 Kasım 2019; 10:47:30 >

• Ben de bu tv nin 50" olan modelini n11 den 3500 küsüre siparişini vermiş bulunmaktayım. Umarım memnun kalırım.
  • nuada kullanıcısına yanıt
    Bende 50" olanı Teknosadan aldım umarım istediğim gibi çıkar.
  • 58pus7304 vatanda 4999 TL sizce fiyat performans olarak nasıldır? Maç İzleme ve ps4 oynamak için

• sphinxstn kullanıcısına yanıt
    İyi gunlerde kullanin yeni televizyonunuzu. Ben yaklasik bir aydir kullaniyorum. Va panel urun olmasi sebebiyle izleme acisi arttikca renk kayiplari yasayabilirsiniz. Bunun disinda hersey yeterince iyi tam bir fiyat performans urunu.

• nuada kullanıcısına yanıt
    İyi gunlerde kullanin. Ben yaklasik bir aydir kullaniyorum memnunum.

• 50" va panel ile ilgili gorselleri baska konuda paylasmistim. Asagidaki linkten bakabilir isteyen arkadaslar. Goruntuler netflix gezegenimiz belgeselinden (dolby vision) ve youtube 4k demo videolardan alinmistir ve moto e4 plus (yani oldukca siradan bir cep telefonu :)) ile cekilmistir.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140504694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz07 -- 12 Kasım 2019; 12:8:54 >
  • 58PUS7304 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar Local Dimming Pro özelliğini test etti mi?
    Yani Direct Led olduğunu biliyoruz Philips de bu micro dimming yazılım hilesi mi yoksa LED ler lokal karartma yapabiliyor mu?
    Yapabiliyorsa kaç zone var .
    Youtube da testi var bilgi verebilen olursa sevinirim.

• DisplaySpecifications
    54.6" Philips 55PUS7304/12 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/62191773

burda 7304 ün 2 ram 8 gb hafızası olduğu
    7504 ün 3 ram 16 gb hafızası olduğu yazıyor durum gerçekten böylemiPhilips 58PUS7304 İNCELEME.

• hakan_special H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hafiza kapasitesi resmi sitede 16gb olarak belirtilmekte bu konuda bir farklilik olacagini dusunmuyorum ama ram ile ilgili bir bilgi resmi hic bir kanal da bulunmuyor. Bazi yabanci kaynakli sitelerde 2gb ram ve 8gb hafiza oldugu yaziyor fakat ben 4gb ram 16gb hafiza olarak gostersen yabanci siteye de rastladim :)) yine bir forumda kullanicilardan biri philips le iletisime gectigini ve kendisine 1 gb ram in sadece sistem kullanimi icin ayrildigini belirttigini soyluyor. Ben bir uygulama ile de kontrol ettim (sanirim aida64 du uygulamanin adi) orda da ram 2gb gozukuyor ama ben bu uygulamalarin dogrulugundan da supheliyim. Cunku ayni uygulama televizyonumda 2mp lik.bir kamera oldugunu da iddia ediyor :))

Ben performans olarak tv den memnunum. Bundan once kullandigim pus6401 de 1gb ram 8gb hafiza vardi ama hizli ve kusursuz calisiyordu. Bu tv de de pek sorun yaratacagini sanmiyorum.

Bu arada msji yazarken bahsettigim siteyi buldum :))

https://afdigitale.it/philips-55pus7304-12-the-one-in-prova/

Philips 58PUS7304 İNCELEME.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz07 -- 12 Kasım 2019; 15:5:27 >

• aykutcrbc A kullanıcısına yanıt
    ilk açıklamayı ve diğer sayfaları okumadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.