Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 50" var zaten. yalniz benim izleme mesafem yakin oldugu icin daha buyugu uygun olmazdi. İps yada va takintim yok aslinda benim ama cogunlukla aksamlari isiklari kapatip film izlemeyi seviyorum sanirim bunun icin da va panel daha uygun.

Zaten tv yi ilk aldigimiz zamanlar her ayrintiya cok takiliyoruz ama sonra bu ayrintilarin bir cogu cokta onem arz etmemeye basliyor. Odaniza uygun ekran boyu hangisi ise onu alin ve keyfini cikarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim alcatraz….
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Bende 50" var zaten. yalniz benim izleme mesafem yakin oldugu icin daha buyugu uygun olmazdi. İps yada va takintim yok aslinda benim ama cogunlukla aksamlari isiklari kapatip film izlemeyi seviyorum sanirim bunun icin da va panel daha uygun.

Zaten tv yi ilk aldigimiz zamanlar her ayrintiya cok takiliyoruz ama sonra bu ayrintilarin bir cogu cokta onem arz etmemeye basliyor. Odaniza uygun ekran boyu hangisi ise onu alin ve keyfini cikarin.
    Aynen katılıyorum.
    Yine de büyük ekran diyorum ben. Ha izlediğiniz kaynak çok önemli, Netflix ya da HD yayında hele ki 4k yayında büyük ekran çok keyifli oluyor çünkü hata yok. Ama gidip ülke TV ya da Halk TV izlerseniz hatta 3 metreden kısa mesafede izlerseniz o zaman piksel piksel görüntü sizi rahatsız eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

22 Kasım black friday .

21 Kasım'da televizyonun fiyatını 6500e çıkartırlar. Bir gün sonra %23 indirim diye yine bu fiyata verirler. Türkiye'de bu işin suyu çıktı.

Yine 3 hafta beklemek isteyen varsa bekleyebilir tabi, insanların kendi tercihi. Ben mesela, telefonu değiştirmek istiyorum, bekliyorum Kasım ayı sonunu ama bir şey olacağını sanmıyorum. Aklımda 2 telefon var , şimdiden alıyorum ss'leri.. Görücez bakalım indirim olacak mı...
    Fiyati bindirip indirenleri ifşa etmek gerekiyor.

• arkadaşlar merhaba. ben de 50pus7304 aldım. sizlere bir sorum olacak. tv'ye kulaklık bağladığımda hem kulaklıktan hem tv'den ses geliyor. tv sesi neden kesmiyor rahatsız ediyor. ben ayarlarda bulamadım. tv sesi nasıl kapatacağım?
  • 58pus için cumayı bekliyorum. 5200 bandına düşüreceklerini sanıyorum.
    Bu arada kasa açıklığı problemi yaşayan var mı? Bu yönde şikayetler var internette. Biraz endişeliyim daha almadan tvyi.
  • keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Ben Ekim ayında çıktığında 5600TL'ye aldım Vatan'dan. Mağaza satışlarında ilave 1 yıl garanti kampanyası vardı. O zaman sitede yaptığı %15 indirimlere dahil etmiyor ama %5 indirimlere dahil ediyor ve 5300TL'ye satıyordu. Şu an liste fiyatı 5500TL ve artık sanırım %15 indirimlerine de dahil ediyor. O günlerde 5000TL'ye alırsınız. Ama Vatan çakallık yapıp liste fiyatını çok yükseltip %15 indirim ile de 5300TL'ye satabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Kasım 2019; 16:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keep clubbin

58pus için cumayı bekliyorum. 5200 bandına düşüreceklerini sanıyorum.
    Bu arada kasa açıklığı problemi yaşayan var mı? Bu yönde şikayetler var internette. Biraz endişeliyim daha almadan tvyi.
    normal zamanda 5000 e sattığı oldu 58inçlik modeli.Eğer kara cuma da bu modele indirim uygularsa tahminim 5000den daha ucuz olur
  • Aşağıda linkini verdiğim ürün veya benzeri arc extractor ile TV'yi analog ses sisteminize bağlayıp, sesi televizyon kumandasından açıp kısabilirsiniz.
    Ses ayarları haricinde easy link özelliğini aktif etmelisiniz.

m.aliexpress.com
    Online Shop 192KHz Alüminyum ARK Ses Adaptörü HDMI Ses Çıkarıcı Dijital Analog ses dönüştürücü DAC SPDIF Koaksiyel RCA 3.5mm Jack çıkış | Aliexpress Mobile
    https://m.aliexpress.com/item/32873299993.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32873299993&=&aff_platform=msite&m_page_id=7513amp-Dbfi-PwCVG-EW2jH2qWKmw1574319629961

• Merhaba,

Televizyon almayı düşünen arkadaşlar; hepsiburada ve teknosa bu akşam 21:00 itibari ile indirime başlıyor. Bir bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

Bu Cuma için indirim yapan başka mağaza biliyorsanız yeni alım yapmayı düşünen arkadaşlar için paylaşmanızı rica ederim.

• Sanırım indirime girmeyecek tek model bizim bu 58pus olacak... :) İçime öyle bir his çökmüş durumda... İnşallah düşer de siparişi geçeriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 21 Kasım 2019; 16:19:22 >
  • quote:

Merhaba,

Televizyon almayı düşünen arkadaşlar; hepsiburada ve teknosa bu akşam 21:00 itibari ile indirime başlıyor. Bir bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

Bu Cuma için indirim yapan başka mağaza biliyorsanız yeni alım yapmayı düşünen arkadaşlar için paylaşmanızı rica ederim.
    bu tv sadece vatan'da var. indirim yapacaklar mı merak ediyorum ben de. umarım herkes imkanlarını zorlamadan alır istediği televizyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

bu tv sadece vatan'da var. indirim yapacaklar mı merak ediyorum ben de. umarım herkes imkanlarını zorlamadan alır istediği televizyonu.

Alıntıları Göster
    Evet 58" sadece vatan da var onlardan da bir indirim.duyurusu gelmedi bu cuma icin. Diger boyutlar icin alim yapmak isteyenler vardi onlara iyi bir indirim.denk gelir insallah.

• Az once 4999 tl ye 58pus a sahip oldum vatan guzel indirim yapmis durumda :) yarın kurulum yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 21 Kasım 2019; 22:29:12 >
  • keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    İyi gunlerde kullanin. İyi fiyata almissiniz.

• quote:

İyi gunlerde kullanin. İyi fiyata almissiniz.
    Çok teşekkürler. Güzel denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 21 Kasım 2019; 22:29:26 >
  • Şuan sepette %5 daha indirimle 4749 TL

Alınır mı yoksa 100 hz bir tv mi almak mantıklı kararsız kaldım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 21 Kasım 2019; 22:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Şuan sepette %5 daha indirimle 4749 TL

Alınır mı yoksa 100 hz bir tv mi almak mantıklı kararsız kaldım?
    valla ben aceleciliğimin kurbanı oldum 4999 dan aldım mağazadan. ben olsam kaçırmazdım. Şimdiden hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.