Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Bende 55sm8600 modelini takip ediyorum ama ips ve karanlık sahnelerde sıkıntılı olduğunu yazanlar var o yüzden kararsızım
    Şuanda vatanda 55Q60R 5749 TL va panel 100 hz. bu modelde aklımı çelmiyor değil aslında.

İnce elememek lazım sanırım :)

Alıntıları Göster
    samsung larda dts desteği olmaması çok büyük handikap.
    Bunun dışında güzel tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Merhaba tekrar

Goruntu bozuluyor demek dogru olmaz renk performansi dusuyor. Ama bu daha cok dusuk kaliteli yayinlar da goze batiyor. Elbette va panel sadece tam karsisina gecip film izlemek icin kullanacaginiz bir panel degil. Sonucta diger acilardan da izleyeceksiniz sadece karsidan aldiginiz goruntu ile aci buyudukce alacaginiz goruntu farkli olacaktir. Ben de koltuguma uzanip capraz bir acidan da film izliyorum. Size fikir vermesi icin bir kac fotograf eklemeye calisirim.

İps panele gelince aslinda daha once de bahsettigim gibi ilk baslar da siyahla ilgili kusurlar illaki gozunuze batacaktir cunku daha tv yi amladan bile bu bilinc yer etmis olacak zaten sizde ama emin olur birkac gun sonra cok da onemli olmayacak. Ayrintili ortamlar da zaten fazla goze batmayabilir.
    Tşkler hocam bilgilendirme için.Anladığım kadarıyla siz philipsten ve va panelden genel anlamda memnunsunuz

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet philips ten memnunumum. bazi tercih ettigim ozellilleri sebebi ile cok ciddi bir memnuniyetsizlik dogmadikca onceligim olacaktir. Yorumlar da çok tarafsiz olamasam da :) samsung ve lg ile de tecrubelerim oldu ve cevremdeki kullancilardan da tum markalari takip etmeye ve firsat buldukca onlarin yeni serileri ile ilgili de bilgi edinmeye calisiyorum. Biraz merakliyim bu konulara.

SM8600 ü biraz araştırma şansım olmuştu ve bu urunle ilgili fikir verici oldukca detayli paylasimlar var youtube da ve forumlar da. Hangi modeli alirsaniz simdiden hayirli olsun diyeyim size. Keyifli seyirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manga261

Herkese iyi geceler. Bende biraz önce 58pus7304 serisini sepete ekleyip tam satın alacakken vatandaki tv satış temsilcisi beni aradı. Lg yi ısrarla öneriyor. Anlamadığım teknosada görüştüğüm arkadasta ısrarla Lg sm8600 modelini tavsiye ediyor. Aslında kafama da yatmadı değil. Ürün bir cok özelliği ile ön plana cıksada siyah renk olayı beni ciddi manada kendinden soğuttu. İşin garip yanı tüm magazalarda Lg ürünlerini övüp duruyorlar. Prim mi alıyorlar bilemiyorum lakin aklım iyice karıştı bu konuda. Şimdide bu tv için vatanda cidden güzelde bir fırsat var. Bu ürünü kullanan arkadaslar siz neler söylemek istersiniz. Sizlerinde yorumlarınıza ihtiyacım var karar verme acısından. Bütçe max 5.000
    Hocam yanlış anlama da biz boşuna yirtiniyoruz . Takmışlar kafaya 100 Hertz olsun diye. Ben 40 yaşındayım , hâlâ gelmedi yayınlara 100 Hertz. Neyin derdindeler anlamak mümkün değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safakozan -- 22 Kasım 2019; 15:14:19 >

• alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Ben 3 hafta önce vatan bilgisayara gittiğimde eleman kendini yırttı LG satmak için. Yarım saat dil döktü. Başka bir arkadaş da yazmış bu insanlar markaya göre ayrılır , kendi markası sattıkça prim alır. Olay o yani.
    Kendi bilginize, zevkinize ve gözünüze göre alın.

• keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat güle güle kullanın .

• aykutcrbc A kullanıcısına yanıt
    Kaçırma hocam kaçırma .

%5 sepet indirimi bitmiş sanırım. Umarım almışsınızdır. Çok iyi fiyat olur bu TV için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

%5 sepet indirimi bitmiş sanırım. Umarım almışsınızdır. Çok iyi fiyat olur bu TV için.
    Yok hocam almadım acil lazım değil araştırma yapıyorum inceliyorum tvleri, evet fiyat güzel bu aralar tekrardan düşer 4999 TL altına

Siz bu cihazımı kullanıyorsunuz?
    Hocam doğruyu söylemek gerekirse Kasım ayının bu son günlerindeki indirim günleri harici bir daha 4750TL'ye biraz zor düşer bence.
    5000TL de güzel fiyat idi zaten. Vatan'ın ayrıca %5 sepet indirimine dahil etmesi büyük avantaj olmuş. TV'yi sadece Vatan satıyor.
    Ondan başka kampanya şansı yok. Ama kısmet diyelim. Evet bende var TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Kasım 2019; 16:43:38 >
  • Selamlar

Zar zor Sony 55XG8096 almaya karar vermişken Vatan Bilgisayar kampanyası ile tekrar kafamı karıştırdı. İkisi arasında 200 TL var. Sony'nin fiyatı daha düşük. Yorum yapma şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PainOfChaos

Selamlar

Zar zor Sony 55XG8096 almaya karar vermişken Vatan Bilgisayar kampanyası ile tekrar kafamı karıştırdı. İkisi arasında 200 TL var. Sony'nin fiyatı daha düşük. Yorum yapma şansınız var mı?
    Sony ips 58pus va panel.. benim kriterim bu olmuştu.

• Arkadaşlar tv ye chrome browser indirmek isteyen arkadaşlar olursa diger konuda nasil indirilecegini anlattim. Asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140930980

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Arkadaşlar tv ye chrome browser indirmek isteyen arkadaşlar olursa diger konuda nasil indirilecegini anlattim. Asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140930980
    Hocam eline sağlık , süper çalışma .

• Arkadaşlar merhaba
    58 inç modelinde Netflix üzerinden Dolby Atmos codecli bir film açıyorum ancak ekranda Atmos yazısını göremiyorum. Netflix üyeliğim 4k olan yani en üst. Ancak bu Tv'de Atmos codec yazısı ekrana çıkmıyor. Netflix üzerinden Dolby Atmos Ses scan bir arkadaşım var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İş görür sanirim.

Yalniz belirtmem de fayda var chrome kullanirken bazi sitelerde ya da video oynaticilar da mouse ve kumandayi birlikte kullanmak gerekiyor. İmleci mouse ile hareket ettirirken secim yapmak istediginiz de mouse tuslari calismiyor, kumandanin ok tusu ile secim yapilabiliyor.

Ornegin bir film acacaginiz sira play isaretinin uzerine imleci getiriyorsunuz fakat mouse sol tusuna bastiginizda islem yapmiyor, bu durumda kumandanin ok tusuna bastiginiz da video basliyor. Yada goruntuyu tam ekran yapmak icin ilgili isaretin uzerine mouse ile imleci getiriyorsunuz ve kumandanin ok tusuna basarak tam ekran yapabiliyorsunuz. Bu durumu daha fazla deneyimledikten sonra yine bilgi vermeye calisirim.

• Merhaba herkese. 1 aydır araştırdığım the one serisinden 58 inçlik bu modeli bugün aldım ve aranıza katıldım. Forumdaki olumlu kullanıcı yorumları almamda büyük etken oldu ve tabiki vatandaki indirim servis bu hafta içi getirecek ürünü ölü piksel toz kaçması gibi sorunlar dışında nelere dikkat etmeliyim kurulumda cevaplarınızı bekliyorum

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Siz hala almadınız mı TV yi. 55 benim televizyon ips panel olan yani. Siyahlarda sıkıntı çıkaran bir durum yok. Bazen yandan yada yakından da izleme durumunda kalıyoruz. Yine problem yok. Düşünmeyin alın 55 olanını. Gerçekten güzel televizyon.
  • Buraya da yazayım. Arkadaşlar Tv de mağazaya girip Puffin browser ı indirin. Mouse gerek yok. Kumandanın yön tuşlarıyla hareket edip sayfayı aşağı yukarı kaydırıp OK tuşu ile onaylayın. Ok tuşuna çift tıklarsanız videolar tam ekran olur. Çift tıklarsınız tam ekrandan çıkar. Yada geri tuşuna basarsınız.
  • Arkadaşlar merhaba,

bende 65pus7304 olanı almak istiyorum. 65pus7304 ün paneli va mı ips mi?
    hepsiburada da /62 olan 7.555 TL /12 olan 7.259 TL. aralarında ne fark var? /12 olan avrupa üretimi denmişti konu başında.
    birde 65pus8303 ile aralarında çok bir fark yok. 8303 100 Hz ve subwoofer var. 8303 daha iyi bir model mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.